Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שוקל לקנות את הרכב אופל קורסה שנת 2000 180 אלף ק"מ

זה רכב ראשון שלי ..

1. מה אני צריך לבדוק ?

2. האם כדאי לקחת אותו לבדיקה במוסך רגיל או במשהו כמו קומפיטסט ?

3.הוא רוצה 4.5 מחיר הוגן ?

תודה מראש

פורסם

1. בדוק את מצב הרכב בכללי. נסה לאתר דפיקות גדולות, הפרשי צבע גדולים שינבעו עקב צביעת חלקים מסוימים ברכב, נסה להתכופף מתחת לרכב ולראות האם יש סימנים חריגים של הלחמות וכו'.

במידת האפשר בצע נסיעת מבחן על הרכב, שים לב האם הרכב מגיע לטמפרטורות סבירות ולא מתחמם, בדוק כיצד ההילוכים משתלבים - אם בגיר אוטומט שאין דפיקות או העברות אגרסיביות, בידני שים לב שההילוכים עוברים כמו שצריך ולא נתקעים, נסה לשמוע רעשים חריגים במנוע או להרגיש רעידות. תפעיל כל מיני מערכות ברכב - מזגן, מערכות חשמליות (אם יש) - חלונות חשמל, מראות חשמל וכו', בדוק שאין מנורות דולקות בלוח השעונים כמו מנורת בדוק מנוע, כריות אוויר וכו'. נסה לגלות את המצב של הרכב כמה שיותר טרם תבדוק אותו.

2. אין טעם לקחת לבדיקה במכון בדיקות, העלות תהיה 10% מעלות הרכב וסבירות של 99.9% שתקבל בדיקה שכולה Xים. כן יש טעם לקחת למוסכניק שיסתכל ויביע את חוות דעתו על הרכב. נסה לחפש רכב עם היסטוריית טיפולים כמה שיותר מסודרת.

3. אם הרכב במצב טוב ומתאים לדרישותייך אז לדעתי המחיר סביר. עצה - נסה לחסוך כסף ולקנות רכב טוב יותר ומודרני יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...