Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקל לקנות גולף GTI דלתות 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לעזאזל צבע אדום מוריד פה מערך הרכב? הוא נראה מעולה בצבע הזה, ובחו״ל זה אחד הצבעים היותר פופולריים שלו.

פורסם
למה לעזאזל צבע אדום מוריד פה מערך הרכב? הוא נראה מעולה בצבע הזה, ובחו״ל זה אחד הצבעים היותר פופולריים שלו.

בארץ שמש כמו שלנו, אני מאמין ששמת לב שהגיוון בצבעים הוא לא גדול, ורוב הרכבים על הכביש הם בצבע לבן/אפור או שחור למי שרוצה לשדר יוקרה.

צבעים נועזים כמו כחול, אדום, צהוב, כתום, ירוק...אתה לא תראה הרבה, בדיוק בגלל זה יש פחד כלשהו לקנות רכב בצבע הזה, מהפחד של מכירה עתידית שאולי לא תתבצע בגלל הצבע הזה.

אני אישית קניתי רכב חדש עכשיו, בצבע כחול מטאלי ותכלס על ה*** שלי המכירה הבאה בא לי להנות ממנו ולהרגיש מיוחד וזהו, ככה שאם פותח השרשור מתלבט, לדעתי הצבע לא אמור להיות פרמטר שלילי בעסקה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בתור מי שחיפש GTI זמן רב, גם דור 5 ואחרי מספר שנים דור 6,

באופן מובהק האדומות נותרו יותר זמן בלוח . השחורות ובעיקר הלבנות עפו כמו לחמניות. אלו הצבעים הפופולאריים לרכב זה.

נ.ב. לקנות אדום גם מבטל פלח שוק לא מבוטל של אוהדי מכבי שבחיים לא יקנו רכב אדום :)

לגבי ה3 דלתות, אין בכך שום חסרון אם אתה רווק בלי ילדים, הרכב הכי יפה עם 3 דלתות ולא תהיה בעיה בביקוש כיד שניה בגלל זה. אני מכרתי GTI עם 3 דלתות והרכב כ"כ מבוקש ברמה שהקונים "הטרידו" אותי ללא הרף בלי שהרכב היה מפורסם או בלי שחשבתי למכור בכלל.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממליץ לך בחום לא לרכוש רכב יקר בצבע אדום. עדיף לך לבן, מטעמים הבאים:

1. לבן יותר פופולרי בישראל ויהיה יותר קל למכור אותו בעוד ארבע שנים.

2. עדיין לא פגשתי את הפחח שיודע לתקן רכב צבעוני (לא לבן) מבלי שירגישו בהבדל הגוונים.

3. אחזקת הרכב (טסט, ביטוח, טיפולים) אינה זולה. ירידת ערך ב-4 שנים היא באזור 50%. אתה הולך ל"הפסיד" על הרכב הזה יותר ממאה אלף שקל, כך שההנחה אינה כזאת גדולה. תבחר את הצבע שאתה רוצה ותקנה רכב שמתאים לך. אל תתפשר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...