Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום נוהג על ג׳יפ הרנגלר רוביקון שלי שמשמש אותי גם כרכב יום יומי. אומנם הקילומטרז׳ כולל הטיולים לא ממש גבוה - 20,000 ק״מ בשנה, אבל, עדיין הבהמה שותה לשוכרה בממוצע 5.5 ק״מ לליטר וזהו נשבר לי- רוצה לחסוך.

התאומות שלי יש להן רכב - פיג׳ו 207 שנת 2012 מנוע 1.6 ל׳ אוטומטית. הן ישמחו להחליף איתי (הן כמעט ולא נוסעות) ולנחל לעצמן את הג׳יפ.

לא אוהב את הפיג׳ו ושוקל למכור אותה ולרכוש לעצמי פרייבט אחר.

הדרישות:

חסכוני בדלק. נוסע לבד בדרך כלל. שיהיה מהנה לנהיגה ונוח רצוי ידני. שיהיה מרשים עם אפקט הגעה... ( חלק מדרישות העבודה שלי זה הפוזה... נשמע דבילי ופלצני אבל תכלס זה בהחלט שיקול של לקוחות שבין היתר בוחנים גם באיזה רכב אתה נוהג). תקציב: 70,000₪ עד 80,000₪.

שקלתי כמה אופציות:

סופר מיני חדשה ( פיג׳ו 208 החדשה גיר ידני מנוע 1.2 ל׳ או רנו קליאו המקבילה). נהגתי על הפיג׳ו אהבתי. סחיבה מפתיעה, מנוע חיי ואוהב לטפס בטורים. נוחה ומאד חסכונית. החסרון אין אפקט הגעה. רנו לא נהגתי אבל בצבע המתאים יש לה אפקט הגעה אבל לפי מה שהבנתי לא נוחה כמו הפיג׳ו ולא ממש סוחבת.

וולוו 60s שנת 2010- 2011. נוחה ומפנקת. אפקט הגעה יש. החסרון לא הכי חסכונית שוק חלש כיד שנייה ואמינות מפוקפקת לפי השמועות.

טויוטה פריוס 2009 -2010 נוחה. מאאאד חסכונית. החסרונות אפס הנאה אין אפקט הגעה ואישית לא אוהב יפניות

מרצדס c-200 דיזל מונית לשעבר. היתרונות נוחה. מפנקת. חסכונית. אפקט הגעה. החסרונות - מונית לשעבר - תחזוקה ותקלות יקרות.

אשמח להצעות נוספות.

פורסם

לדעתי אתה צריך להחליט מה גודל הרכב שאתה מחפש ואז להתחיל להתמקד בדגמים. אם אתה מחפש רכב עם אפקט הגעה כפי שאתה מגדיר, הפזו והפריוס לא יעשו את העבודה, וגם מונית מרצדס לשעבר לא.

אחד מדגמי היוקרה של אאודי/מרצדס/במוו/לקסוס וכו' כן יעשה את העבודה, לכל אחד דגמים שונים ואפקט הגעה שונה, מסולידי עד למוציא עיניים.

אם אתה מחפש רכב יוקרה קומפקטי בתקציב שהגדרת קרא פה:

רכבי יוקרה קומפקטיים עד 100 אלף

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

מנוע החיפוש באתר שהצעת לא ממש עוזר.

מדוע לדעתך למרצדס (אחרי צבעיה לצבע אחר) אין אפקט הגעה?

פורסם

כי ברגע שישמעו את רעש המנוע יבינו שאין לך מספיק כסף כדי להרשות לעצמך מרצדס "אמיתית" (הכוונה היית צריך שיורידו לך 50% מהמחירון כדי שתוכל להרשות לעצמך לרכוש את הרכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חפש לך סדרה 1 ידנית מהדור הקודם, היא בעלת סטטוס הודות לסמל, צ.הדלק תשתנה לחיוב אל מול הרוביקון שלך..

בכלל אם אתה רוב הזמן נוסע לבד אין פסול בקומפקטית יוקרתית, גם אודי A3 תספק מענה מצויין.

פורסם

הפטנט של לקחת מונית מרצדס לשעבר ולעשות ממנה רכב פרטי הוא מצויין ונותן למי שאין באפשרותו לקנות מרצדס כן לעשות זאת.

זה עדיין לא אפקט הגעה כי גם הלקוחות שלך אולי חיים בישראל, ואולי הם מכירים את זה, ואם אתה מחפש להרשים חפש רכב יוקרה יד 2, עדיף הדגם הכי אחרון שיצא לכביש, ואז גם יחשבו שהרכב חדש.

דרור- מנהל מוטורקאר

• תוכן חדש...