Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ללא מקדמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב!

רציתי לשאול איך אפשר לרכוש רכב חדש ללא מקדמה, האם הסוכנויות רכב כרגע נותנות אופציה כזו?

יש עכשיו מלא חברות כמו NewDrive, AmericanLease וכו' לרכישת רכב חדש ללא מקדמה בתשלומים חודשיים. אז רציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ על חברה מסוימת ולספר לי מה הקאץ' בכל הסיפור הזה (חוץ מהריבית כמובן)...

כי כל החברות האלה נראות לי קצת מפוקפקות....

,תודה

פורסם

גם אצל חלק מהיבואנים ניתן לרכוש רכב ב-100% אשראי. אם אתה מתכוון להשתמש בשירותיהן של אחת החברות שהזכרת, הקפד שההחזר יכסה יותר מהפחת הצפוי של הרכב אחרת אתה עלול למצוא את עצמך אחרי מס' שנים בלי רכב ועם יתרת חוב לתשלום בבנק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גם אצל חלק מהיבואנים ניתן לרכוש רכב ב-100% אשראי. אם אתה מתכוון להשתמש בשירותיהן של אחת החברות שהזכרת, הקפד שההחזר יכסה יותר מהפחת הצפוי של הרכב אחרת אתה עלול למצוא את עצמך אחרי מס' שנים בלי רכב ועם יתרת חוב לתשלום בבנק.

מסכים 100%, רק על מנת לוודא את החישוב.

לדוגמא אני קונה ספארק ב 55.000, 50% ל 36 חודשים ו 50% בסוף התקופה.

ירידת ערך היא 12% לשנה, ז"א לאחר שנה שווי רכב הוא 48.400, לאחר שנתיים 42.592, לאחר 3 שנים 37.480.

לכן שווי רכב לאחר 3 שנים הוא 37 אלף ואיבדתי 18 אלף. לכן 18 אלף חלקי 36 חודשים זה 500 ש"ח לחודש, לכן כל עוד אני מחזיר מעל 500 ש"ח חודשית המצב בסדר.

האם אני צודק?

פורסם

אתה מצייר פה תסריט אופטימי מידי. אני מציע לך לבדוק טוב טוב את השוק ולרדת מכל החישובים התאורטית שלך.

כנס ליד 2 ובדוק בכמה נמכרת הספארק בפועל ותראה כמה כסף אתה מפסיד הלכה למעשה.

גם אלה עם הקליאו דור 3 חשבו שבאופן יחסי הרכב שלהם לא נפל חזק במחירון ( להבדיל משאר מחזיקי רנו ) אבל בפועל, כשהם ניסו למכור את הרכב, הם גילו שעליהם להוריד עוד הרבה מאוד אלפים על מנת למכור. וזה נכון כמובן לעוד הרבה רכבים אחרים

בקיצור, לפני הכל, פשוט תבדוק את השוק

פורסם

כן, באמת מוגזם מה שרשמת. ירידת ערך לאחר 3 שנים היא באזור 40 אחוז ולאחר 4 שנים יכולה להגיע ל-50 אחוז.

היא בטוח לא 60 אחוז לאחר 3 שנים. אני לא מכיר רכב שעולה 100 אלף ולאחר 3 שנים הוא שווה 40, אלא אם כן הוא יוצא ליסינג/השכרה ובמצב לא משהו בכלל.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לדעתי ברכב כמו הספארק 50-50 זה גבולי. ההיצע של מכוניות מיני בשוק המשומשות רק יגדל בשנים הקרובות והירידה במחירים לא תאחר לבוא.

אני ממליץ להמנע מהלואות בלון, וממליץ לקחות 100% אשראי לחמש שנים. ההחזר יהיה כאלף ש"ח בחודש, ולא יקרו הפתעות בלתי צפויות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...