Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פביה 2006?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לרכוש סקודה פאביה 2006 עם 140 אלף קמ אוטומט מנוע 1400? בהתחשב בכך שהוא כמעט בן 10 ולא הכי יפה חיצונית?

פשוט יחסית זול וחסכוני

פורסם

תלוי בצרכים שלך, בדרישות מהרכב ובתקציב שלך.

יש רכבים יפים יותר, חדשים לחלוטין, וטובים בהרבה בכל פרמטר ממסקודה בת 10.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה תקציב מקסימלי?

רק אוטומט או ידני?

מה אתה מחפש?חיסכון?זריזות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כמו ?

סקודה חדשה עדיפה על פני סקודה בת 10, לא?

פורשה חדשה עדיפה על סקודה חדשה, לא?

ג׳יפ עדיף על שניהם אם צריך לנסוע בשטח, לא?

בהעדר תקציב / צרכים / דרישות - אני לא בטוח שהרכב האידאלי ביקום, עבור כולם, הוא סקודה בת 10.

אין תשובה אבסולוטית לשאלה ״האם כדאי לקנות סקודה בת 10״ כשפותח השרשור לא מציין שום מידע נוסף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
סקודה חדשה עדיפה על פני סקודה בת 10, לא?

פורשה חדשה עדיפה על סקודה חדשה, לא?

ג׳יפ עדיף על שניהם אם צריך לנסוע בשטח, לא?

בהעדר תקציב / צרכים / דרישות - אני לא בטוח שהרכב האידאלי ביקום, עבור כולם, הוא סקודה בת 10.

אין תשובה אבסולוטית לשאלה ״האם כדאי לקנות סקודה בת 10״ כשפותח השרשור לא מציין שום מידע נוסף.

אוקיי צודק ,סליחה. רצוי חסכוני ,עד 30 אלף בערך..עיצוב חיצוני שיהיה נחמד. כן ה2006 לא כל כך יפה חיצונית. קצת איבזור לא יותר מידי.

פורסם

ידני/אוטומט?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דייהטסו סריון-אמינה,די זריזה עם אחזקה לא יקרה.

יונדאי גטס-חפש ברמות איבזור GLS/GLX/GLI,אמנם לא הכי חיסכונית אבל אמינה וגם לא יקרה לאחזקה.

• תוכן חדש...