Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בדרך ללקנות רכב ראשון שלי בתקציב עד 30K. ההמלצות פה בפורום הן כמעט חד משמעיות ללכת על הפונטו גרנדה עם המלצה לקנות את גרסאת ה1.4 ליטר (ידני).

הבעיה כמובן היא שקיימות מעט מאוד גרנדה ידניות ב1.4, כרגע מופיעות ביד 2 רק שלוש מכוניות ורק אחת מהן עם קילומטראג' שפוי (כשאחת מהן עם קילומטראג' של כמעט 40K לשנה!).

עד כמה קריטי ללכת על גרסאת ה1.4? עד כמה ההבדל הוא משמעותי? האם להתאזר בהרבה סבלנות ולחכות לאחת לא שחוטה שתעלה ללוח?

פורסם

גם אם לא תמצא 1.4 אני מאמין שה1.25 ידני יספק אותך,חבר השתמש בכזאת שנה והיה מאוד מרוצה ממנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

למעט ההבדל בביצועים בין גרסת ה1.2 ל1.4 יש גם הבדל באבזור ובבטיחות.

הדגם של ה1.2 נמכר לרוב לחברות ההשכרה והליסינג והגיע עם 2 כריות אוויר וABS. ייתכן והיה ESP.

בדגם של ה1.4 מגיע עם 6 כריות אוויר, ABS ובוודאות יש ESP.

לגרנדה פונטו אכן ציון של 5/5 כוכבים במבחני הריסוק האירופאיים EURONCAP, אבל הם מתחשבים בדגם של 6 כריות אוויר ולא בדגם הזול.

מעבר לכך בדגם 1.4 לעיתים מגיע רדיו מקורי וכו', דגם 1.2 מאובזר בקמצנות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז אם אני מוצא את גרסאת ה1.2 בגימור active plus/esp או dynamic הן שקולות? כי הבנתי שבשלב מאוחר יותר התחילו לייצר גם את הדגם הזול עם 6 כריות אוויר וזה מה שנקרא גימור active esp.

• תוכן חדש...