Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין ברכישת רכב ראשון (משומש כמובן).

התקציב שלי הוא לא גבוה - בין 10,000 ל-15,000.

בגלל שזה רכב ראשון אני מעוניין בשנתון שהוא לא גבוה בכדי שאוכל להשתמש ברכב למשך תקופה של שנתיים שלוש.

היתי רוצה לדעת בגדול האם לרכב ראשון משתלם וכדאי לי לקנות רכב מסוג AUDI A4 שנת 2001 מנוע ללא טורבו.

הנסיעות שלי לא מתוכננות ליהיות בעלי קילומטראג' גבוה.

אשמח לדעת האם הרכב בשנתון זה משתלם לקניה בתקציב הנוכחי שלי או שכדאי בכל זאת לבדוק אופציות אחרות לדוגמא אופל קורסה או כל דבר אחר בסיגנון.

*קראתי שיש הרבה בעיות עם רכב זה בעיקר בגיר. האם זה נכון?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אאודי בת כמעט 15?

בתקציב כזה?

קח בחשבון שכל תקלה תעלה לא מעט כסף, חלקים מאוד יקרים.

לא מכיר את הדגם ספציפית, אבל מניח שיש חיישנים שונים, ואם הולך חיישן (ויש סיכוי לא רע שאחרי 15 שנה על הכביש החיישנים עשו את שלהם) - זה אלפי שקלים.

בתור רכב ראשון ובתקציב כזה - לך על משהו עממי יותר.

יש סיבה שבגללה רכב יוקרתי כמו A4 עולה כמו בערך לאנטיס (לדוגמא) מאותה השנה, למרות שכחדשה עלתה ככל הנראה מחיר כפול. יקרה מאוד לאחזקה.

פורסם

זה מה שנקרא לחפש צרות.

עדיף לקחת רכב עממי יותר, גם אם הוא פחות מרשים ולא להכנס כנראה לבור ללא תחתית.

אז כן, יש את הפוזה של הסמל, והאוטו מאובזר ונראה יותר מודרני מטויוטה קורולה או מאזדה 323 מאותה תקופה, אבל זה לא שווה את עלויות התיקונים של הרכב וייתכן גם עלויות הביטוח.

רוצה עדיין לנסוע ברכב מנהלים ולא להקרע באחזקה? חפש משהו עממי יותר כמו יונדאי סונטה או מאזדה 626.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מצטרף לקודמי. גיר בעייתי ויקר לתיקון. בתקציב כזה רק דברים אמינים יחסית כדון מה שהוצע לך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תסביר לנו מה הדרישות שלך מהרכב על מנת שנוכל להכווין אותך לרכב ספציפי שיתאים לדרישות שלך,

ב10-15 אלף ש"ח הבחירה שלי הייתה יונדאי גטס ידנית, אבל אולי אתה רוצה רכב משפחתי או מנהלים אוטומטי ולכן האופציה הזאת פסולה מראש, זה תלוי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם זה התקציב שלך, כנראה שאין לך כסף לתחזק A4, או כל אאודי אחרת לצורך העניין.

לך על אוטו קטן וידני. יחסוך לך באחזקה, תוכל לקנות שנתון גבוה יותר בנוסף. אני מניח שבתקציב שלך אפשר להשיג פיאט פונטו 2006, אולי אפילו גרנדה פונטו 2007.

• תוכן חדש...