Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצות מסויימות לגבי רכישה מאלדן? איך השירות שלהם? המלצות לרכישה מחברת ליסינג אחרת?

כנראה אלך על KIA CEED SW או I30CW. המלצות נוספות לרכבים בתקציב הנ"ל?

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

הI30 נפוצה מאוד מה שמוביל לחלקי חילוף זולים בעתיד במידת הצורך.

הCEED היא כמו I30 כמעט רכב זהה, הבחירה בידך מה שאתה מעדיף.

שני רכבי סטיישן מעולים במידה ותמצא אחת במצב תקין ובמחיר טוב.

יש גם פוקוס סטיישן אבל היא כבר מתיישנת והיא פחות עדיפה.

פורסם

חשבתי בהתחלה על הפוקוס סטיישן אבל באמת האוטו מתיישנת כבר היא פחות חזקה ויקרה יותר בהחזקה השוטפת.

לגבי הבדיקות שהם עושים לרכבים("בדיקה לפני קניה")-

אני בכל מקרה הולך לקחת את הרכב שיבחר לבדיקה לפני הקניה אבל השאלה אם אחרי בדיקה חיצונית שאולי ימצאו עוד איזה בעיות קלות הם יהיו מוכנים להתגמש במחיר או שהם לא זזים במחיר לאחר הבדיקה שלהם? או שאולי הם יציאו לתקן את הליקויים? איך זה עובד ברכישה בחברות הליסינג?

פורסם
אם אחרי בדיקה חיצונית שאולי ימצאו עוד איזה בעיות קלות הם יהיו מוכנים להתגמש במחיר או שהם לא זזים במחיר לאחר הבדיקה שלהם? או שאולי הם יציאו לתקן את הליקויים? איך זה עובד ברכישה בחברות הליסינג?

חברות הליסינג לרוב מתקנות את כל הליקויים שנמצאים בבדיקה לפני המסירה, או נותנות שוברים לטיפול המתאים במוסכים שהם בהסדר איתם לאחר המסירה. מבחינת מחירון, הניסיון שלי מראה שהם מתחילים ממחירון לא משוקלל, ותוך כדי מו"מ לא עיקש מידי יורדים למחירון משוקלל. אני לא נתקלתי במחירים ברצפה ביחס למחירון המשוקלל. ההפחתה על ליסינג היא 20% ועל זה יש להוסיף קילומטרז' גבוה, כך שהמחירון המשוקלל נמוך ממילא.

פורסם

מפגישה אחת בסניף אלדן ליד הבית ישר הורידו לי מהמחירון על הCEED 20%

ומה I30 15%

בלי יותר מדי דיבורים...כל הרכבים היו באזור ה60-70 אלף ק"מ ומשנת 2011

פורסם

היי,

הרכבים שלנו חייבים לעבור את מבחן אלדן לפני המכירה ובכל זאת,

בדיוק בשביל זה יש לנו באלדן את שירות הדאבל צ'ק: במידה ואינך מרוצה מהרכב, תוכל להחזיר אותו אחרי 30 ימים!

אם תרצה עוד פרטים - לחץ כאן

מקווה שעזרתי

אשמח לענות על שאלות נוספות

פורסם

מיטל, באיזה תנאים אפשר להחזיר רכב עד 30 יום?

מה גובה הקנס שצריך לשלם אם קונים רכב ומבקשים להחזיר?

האם זה תלוי בעוד גורם שצריך לאשר או שאפשר לשלוח מכתב בקשה ולקבל את הכסף בניכוי קנס?

וסתם מתוך סקרנות, לא שזה נוגע לקונה , אבל איך אלדן מתמודדת עם העובדה שמספר הבעלים גדל ב 1 והרכב הוחזר תוך פחות מחודש ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מפגישה אחת בסניף אלדן ליד הבית ישר הורידו לי מהמחירון על הCEED 20%

ומה I30 15%

בלי יותר מדי דיבורים...כל הרכבים היו באזור ה60-70 אלף ק"מ ומשנת 2011

אתה מדבר על הורדה של 20% מהמחירון הלא משוקלל או מהמחירון המשוקלל?

פורסם
אתה מדבר על הורדה של 20% מהמחירון הלא משוקלל או מהמחירון המשוקלל?

מהלא משוכלל.

פורסם

היי NEPET...

ניתן להחזיר את הרכב כל עוד עומדים בתנאי הזכאות המצורפים במסמך הזה (קליק למסמך)

אין קנס, משלמים רק על השימוש ברכב לאותה התקופה - דמי שימוש בגובה של 100 ₪ ליום לרכב שמחירו עד 100,000 ₪.

(מעל 100,000 דמי שימוש הינם 150 ₪)

לא צריך לשלוח מכתב... פשוט מגיעים לסניף המכירה ולהחזיר את הרכב.

בנוגע למספר הבעלים - מכיוון שעד שלא עובר מועד הדאבל צ'ק, אין העברת בעלות אז לא מתחלפת יד ברשיון.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות.

פורסם (נערך)

שמתי מקדמה על רכב לצורך שישריינו לי אותו ויביאו אותו מסניף אחר לבדיקה שלי

מה דעתם:

סיד סטיישן LX

100,500 ק"מ

בבדיקה של קומפיוטסט(שאלדן בצעו) הכל יצא תקין רק ב"שלדת רכב" הי X ונכתב שם כך: "תקוני מרכב, משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע, מעיכות\מעוך\ שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים"

מחירון משוקלל של לוי יצחק 59,300(לאחר שכלול ליסינג וק"מ)

נותנים לי אותו ב57,000+ טיפול 105,000 על חשבונם+חיישני רברס ודיבורית בלוטוס מתנה(לא מותקן ברכב..אלא אני מקבל שוברים להתקנה ואלו דברים שגם ככה תכננתי להתקין כך שזה באמת חוסך לי כסף)

הרכב עבר טסט ב04.11.14 כך שיש שנה של שקט

הוחלפו צמיגים ב83,000ק"מ כך שהצמיגים גם די חדשים

לגבי הק"מ- אני יודע שזה קצת גבוה אבל עשיתי כבר כמה סיבובים בכמה חברות וכל הרכבים עם 60-70K ק"מ היו עם תאונות ועברו תיקונים בקורות אורך וחלפה של כל מני חלקי מרכב כמו דלתות כנפיים וכו' ואני מעדיף רכב כמה שיותר נקי מבחינת תאונות

בגלל שאני בכל מקרה עושה כ25,000 ק"מ בשנה אז זה לא באמת משנה אם אני אמכור אותו אחרי 5 שנים עם 230,000 או 200,000- בשני המצבים אני לא הקבל עליו יותר מדי והקושי במכירה יהיה זהה

כמובן שאני אקח אותו גם למכון בדיקה שאני אבחר(המלצות למכון באזור פ"ת? או לנסוע כבר ל"מעבדה" בחולון?)

מה דעתכם סך הכל?

עריכה אחרונה על ידי CiViC91

פורסם

נשמע בסדר גמור,רק כשהוא יגיע אל תשכח לבדוק מטעמך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לגבי מכון בדיקה אני בדרך כלל בודק ביד יצחק בראש העין.

בפעם האחרונה הייתי במכון הדרום בפתח תקווה והבוחן על עלה על החלפת דלת שהרכב עבר... מצב אחד שאפו למוסך שצבע את הדלת מצד שני לא הכי מקצועי מצידם...

פורסם
נשמע בסדר גמור,רק כשהוא יגיע אל תשכח לבדוק מטעמך.

ברור שאקח למכון שאבחר...לא זורק סתם ככה 57K :wink:

אחזור לפה גם עם הבדיקה שלי לחו"ד שלכם8)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן ושאלה

אז לקחתי את הרכב לבידקה שלי במעבדה בחולון(היו ממש נחמדים וכששמעו שהגעתי מקארספורום נתנו הנחה של 100 שקל. גם את הרכב הקודם שקניתי לפני 3 שנים בדקתי אצלם ובזמנו הייתה הנחה לחברי קארספורום)

הרכב יצא ממש יפה בבדיקה שלהם(מצורף צילום)

עכשיו לשאלה..

בבדיקה רשמו שהתושבות מנוע לא תקינות ואלדן שלחו את הרכב לבדיקה ותיקון ליקוים+טיפול 15 על חשבונם

הרכב חזר מהמוסך לאחר כיוון פרונט+טיפול 15+החלפת רפידות אחוריות+צופר חדש(שנמע לי קצת חלק ובקשתי שיבדקו) ונאמר שהתושבות מנוע תקינות אבל.....עדיין יש רעידות עדינו ומעצבנות(וחזקות יותר כשהמזגן דולק)

הייתי היום במוסך מורש (שחק פ״ת) מטעם אלדן ומה שהם מצאו זה שהיה יותר מדי גז במזגן ולכן הרעידות...אמרו שמלאו מחדש גז לכמות שצריך. אומנם הרעידות החזקות יותר כשהמזגן עובד נעלמו אבל עדיין יש רעידות...

לפי דעתי הבעיה היא בטורים...הם קצת נמוכים באזור ה650(נבדק בחיבור למחשב רכב)

האם זאת הבעיה? הטורים לא צריכים להיות באזור ה750??

(ד״א כשאני משאיר את האוטו על D מזגן ואורות דולקים ורק המברקס מחזיק את האוטו במקום הטורים עומדים על אזור ה750 וברגע שאני לוחץ על ברקס הם נופלים ל650)

IMG_20141218_000756.jpg

• תוכן חדש...