Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול הבעיות תוקנות?

כך אומרים החל מ2013,אבל אפשר לראות שעדיין יש תלונות,אם כי אני מאמין הרבה פחות,אישית לא הייתי רוכש,לא רוצה להיות בין האחוזים גם אם הם נמוכים שכן תיהיה בעיה,מה גם שיש עוד אחריות רק לשנה.

לגבי חיפוש,זה לוקח זמן,למרות שהרכב שאתה הצגת לפחות לפי הנתונים נשמע טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהודעה הראשונה ציינת איביזה 1.2 2013 ב50K, המחיר נראה קצת נמוך ביחס לשאר המודעות.

תבדוק את הרכב טוב טוב. הכוונה לבדיקה של היסטוריית טיפולים במורשה כדי לראות אם היו תקלות חוזרות וגם מכון בדיקה כדי לבדוק אם לרכב היו תאונות, אם בשתי הבדיקה לא עולה משהו חשוד, נראה שזאת עיסקה טובה.

לגבי התקלות בDSG, כל שנה שומעים על זה שהכל תוקן אבל תמיד צצות עוד תלונות. אם אתה נעול על איביזה אז תצטרך לקחת את הסיכון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כול הבעיות תוקנות?

כך אומרים החל מ2013,אבל אפשר לראות שעדיין יש תלונות,אם כי אני מאמין הרבה פחות,אישית לא הייתי רוכש,לא רוצה להיות בין האחוזים גם אם הם נמוכים שכן תיהיה בעיה,מה גם שיש עוד אחריות רק לשנה.

לגבי חיפוש,זה לוקח זמן,למרות שהרכב שאתה הצגת לפחות לפי הנתונים נשמע טוב.

בהודעה הראשונה ציינת איביזה 1.2 2013 ב50K, המחיר נראה קצת נמוך ביחס לשאר המודעות.

תבדוק את הרכב טוב טוב. הכוונה לבדיקה של היסטוריית טיפולים במורשה כדי לראות אם היו תקלות חוזרות וגם מכון בדיקה כדי לבדוק אם לרכב היו תאונות, אם בשתי הבדיקה לא עולה משהו חשוד, נראה שזאת עיסקה טובה.

לגבי התקלות בDSG, כל שנה שומעים על זה שהכל תוקן אבל תמיד צצות עוד תלונות. אם אתה נעול על איביזה אז תצטרך לקחת את הסיכון.

אפשר מקור על התקלות בסיאט איביזיה ? כי אני לא מצאתי אז אשמח לקישורים על אנשים בפורום או באינטרנט שדיווחו

פורסם

אני לא בטוח אם לאיביזה שנתון 2013 יש שנתיים אחריות או חמש שנים אחריות, אני יודע שלשנתון 2014 יש רק שנתיים אחריות. אם חמש שנים אז קח אותה לבדיקה, תראה היסטוריית טיפולים במוסך מתמחה ובמידה והכל תקין אז לך על זה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני לא יודע.. אני עכשיו קצת דואג בגלל הגיר, אולי אני בכלל ילך לכייון השברולט קרוז ? אני פשוט רוצה רכב עם פוזה זה גם חשוב לי

פורסם

קרוז זה לא רכב פוזה, אף אחד לא יסתכל עליו באהדה מסויימת וגם אתה לא אלא אם כן אהבת את הצורה שלו, ואם כבר איביזה אז לך על הגרסאות הידניות שיהיו אמינות בניגוד לרובוטיות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

את האמת איביזה 3 דלתות,מגנזיום,השחרה ניראות טוב,ואני מבין למה שצעירים נמשכים לזה,אם זה היה ידנית היה מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

Tozili, יש אנשים שהשקט הנפשי והאחריות שווים להם עוד כמה אלפים.

לי אישית לא.

האיביזות נמכרות במבצעים ולכן מחירים נמוכים הגיוניים.

ה1.2 ב50 אלף נשמע נמוך מידי, קח לבדיקה אם המוכר נשמע אמין.

Subaru B4 2.0 2012

• תוכן חדש...