Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי! אשמח לייעוץ.

מה שידוע לי על הרכב:

שנה : 2010

ק"מ: 52,000

תיבה: רובוטית

נפח: 1400

מס בעלים: 2

מחיר: 39,000

הבעלים הנוכחי אומר שהרכב קיבל מכה והחליפו לו את הדלת עוד כשהיה באחריות יצרן. וגם יש כמה שפשופים אבל לא דפיקות.

ושהוא מתחייב על גיר שלדה ומנוע.

ממליצים לקנות? שווה או לא שווה? ואיך הרכב הזה בכללי?

עריכה אחרונה על ידי shosh
פורסם

רכב חיכסוני עקב התיבה הרובוטית,בעיר לא חלק כמו תיבה רגילה.

סך הכול נתונים טובים,אם אין הבדל צבע הייתי ממשיך לכיוון הבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אורך חיים אף אחד לא יודע.

טיםולים אםצאיני טועה 30 אלף או שנתיים,רשום בספר רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תנהג על הרכב, תרגיש את הגיר. יש אנשים שמקללים אותו. לא מתנהג כמו אוטומטי מוכר. מצד שני מאוד חסכוני - לא בזבזני כמו אוט' סטנדרטי.

יש דעות חלוקות לגבי אמינות, אבל ברגע שיש תקלה בגיר - התיקון בד"כ יקר (משיחות עם מוסכניקים של פיאט - יש לי פיאט כרגע)

• תוכן חדש...