Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, רק שאני לא רואה אפשרות אחרת.. הייתי שמח אם הלאון\מאזדה 3 היו מספקות את הסחורה מבחינת איכות ו\או כוח, אבל הן לא. :|

חבל שהמחירים של ה-A1 כל כך גבוהים - ה-A3 כבר אטרקטיבית יותר לעומתה, רק שהיא כבר מעל לתקציב לגמרי ולא באה בחשבון (ממילא הגרסא הזולה שלה מוסיפה רק מערכת מולטימדיה, שליטה מההגה, בקרת אקלים מפוצלת ומחשב דרך. כבר עדיף A1 עם חבילת סטייל על פניה).

:idea:
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נעול על כלום ועדיין פתוח להצעות. אתה מוזמן להציע!

לגבי האדם, היא מתחרה של ה-500 (מה שנקרא, עאלק יוקרה). היא לכל היותר תהיה ברמה של הפולו מבחינת יוקרה, מה שלא מספק אותי..

פורסם

לגבי האדם, היא מתחרה של ה-500 (מה שנקרא, עאלק יוקרה). היא לכל היותר תהיה ברמה של הפולו מבחינת יוקרה, מה שלא מספק אותי..

תעלה בתקציב וקנה אינפיניטי.

אני עדיין בוכה שמכרתי.

שלי הייתה שמורה עם נתונים מעולים ועזבה בכמעט מחירון אבל יש כאלה מליסינג או ק''מ קצת גבוה שאפשר להוריד במחיר ושווה לשקול.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
לא מנסים לעבוד עליך שם? כשקראתי בזמנו על ה-C30 של וולוו, מצאתי ביקורת מזעזעת על הטרייד-אין של חברת מאיר.

אז לפי מה שהבנתי, מגרש טרייד-אין של יבואן כמוהו כמגרש של סוחר מפולפל. אני טועה?

זה נכון ולא נכון. ואני אסביר.

טרייד אין של יבואן פועל בסטנדרטים הרבה יותר גבוהים מסתם מגרש של סוחר פרטי. אבל עדיין הוא פועל למטרת רווח.

מרבית הרכבים שם מגיעים מלקוחות שקנו רכב חדש.

לקוחות מותגי פרימיום בד״כ נאמינים למותג. ולכן הסיכוי למצוא שם רכב פרטי עם נתונים טובים יהיה גבוה יותר.

יש כמובן את יתרונות המימון והאחריות אבל כמובן שיש לקחת את הרכב לבדיקה באופן עצמאי ובמכון שאתה בחרת (רצוי רחוק מאותו מגרש).

לפי איך שזה נשמע, לך יהיה הרבה יותר קל לקנות ככה רכב. אתה מחפש דגם ספציפי, די נדיר, וסביר להניח ששם תמצא אותו.

בהצלחה!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ישבת באדם - במקרה?

ישבנו בכל וורסיית איבזור שלה (בגרמניה - בתערוכת פרנקפורט / אולם התצוגה של אופל ברוסלסהיים), היא מרגישה כמה רמות מעל ה-500. לטעמי היא גם נאה ממנה- אך בדומה לה, גם באדם תא המטען פיצפון והמושב האחורי מתאים לילדים ולא לבוגרים. לפחות בגרמניה, האדם נמכרת עם רשימת איבזור ארוכה למדי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

אם אתה עדיין מחפש המלצות ולא נסגרת על רכב אני ממליץ לך לבדוק את ב.מ.וו סדרה 1 E87 (הצורה הקודמת). בתקציב שלך נכנס שנתון מתקדם יחסית. הרכב עם מכלולים (מנוע גיר) פשוטים יחסית ואמינים ללא טורבוים ותיבות כפולות מצמדים למיניהן . האבזור שלו אומנם יחסית דל ללא הרבה גימיקים אבל הוא מרגיש מוצק ואיכותי אבל זה רכב שלדעתי עולה בכל הפרמטרים על A1 הצעצועית ולדעתי גם על ה A3. הוא לא מאוד מרווח מאחור אבל עדיין מאפשר הסעה של 4 מבוגרים בניגוד למיני,ובנוסף גם בעל התנהגות כביש טובה וניהוג טוב יותר מכמעט כל האופציות שהועלו כאן.

עריכה אחרונה על ידי koka

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
ישבת באדם - במקרה?

ישבנו בכל וורסיית איבזור שלה (בגרמניה - בתערוכת פרנקפורט / אולם התצוגה של אופל ברוסלסהיים), היא מרגישה כמה רמות מעל ה-500. לטעמי היא גם נאה ממנה- אך בדומה לה, גם באדם תא המטען פיצפון והמושב האחורי מתאים לילדים ולא לבוגרים. לפחות בגרמניה, האדם נמכרת עם רשימת איבזור ארוכה למדי.

לא. הבנתי שהיא מושקת עוד כמה ימים פה בארץ.. אשמח להתבדות, אבל עם כמה שהיא מעל ל-500 (וזה לא קשה להתעלות עליה.. מביש שבכלל משתמשים במילה יוקרה איתה באותו משפט) היא כנראה עדיין עממית בתחושה - ולא רק באיכות הגימור לפי ביקורות - גם אם היא מתברגת בראש הטבלה לצד הפולו.

בכל אופן, אפילו אם היא צולחת את המבחן הזה יש לה בעיה אחרת מהותית: אין לה גיר אוטומטי. גם לא בחו"ל, למיטב ידיעתי.

פורסם

ראיתי שעלתה פה ה-C30 של וולוו. למה לא בעצם? (משומשת כמובן, אין חדשה). היא קטנה יחסית, חזקה (5 צילינדרים מטורבתים עם 200+ כ"ס) יותר מגוננת מאמא חדשה, ונראית נהדר (לטעמי לפחות). האם רשימת האבזור שלה לוקה בחסר? (לא שאני יכול לתאר לעצמי רשימה יותר קצרה משל ה-A1 שרשמת). קח בחשבון גם שהיא נמכרה בארץ כ"אוטו כוסיות" אז הסיכוי שתמצא אחת שננהגה בעדינות ונינוחות עולה משמעותית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

כן, ה-C30 מתחרה חזקה מאד ולא בכדי שמתי את ליבי אליה. חודשים רבים ישבתי על הלוחות בחיפוש אחריה. הבעיה היא שיש ממש מעט אקזמפלרים ואחרי שאתה מציב אילוצים נוספים (כי אתה מכוון גבוה לאקזמפלר טוב) אתה בבעיה.. הדגם החזק ביותר אותו הזכרת, עוד יותר נדיר. אפילו לא העזתי להגביל עצמי אליו.

יש לה כמובן את החסרונות שלה, אפילו לעומת ה-A1 הקטנה (פחות איכותית ממנה, יותר יקרה לאחזקה וגדולה ממה שהייתי רוצה) אבל היא בהחלט פשרה מעולה ומאובזרת לא רע (מראה מתכהה, בקרת שיוט, מחשב דרך, שליטה מההגה, USB, בקרת אקלים מפוצלת, פנסי ערפל).

ה-A1 ממש תפורה עלי, אבל היעדר כל איבזור ממש מבאס. :( ובכל זאת, אני תחת הרושם שאבזור הוא דבר שמתרגלים אליו בעוד עידון, ליטוש ונוחות הם מה שעושים מכונית למה שהיא ובגלל זה קל לי לוותר על אבזור בשביל "איכות" (סליחה על השימוש התדיר במילה). הסיבה שאני רוצה להחליף את הרכב הנוכחי היא בדיוק כי אני רוצה עוד מה"איכות" ולא כי חסר לי אבזור.

אני חושב שאני משתכנע יותר ויותר מהטיעונים של עצמי מהעמוד הקודם. לפחות כמה מפריטי האבזור שיש שם הם לא שימושיים במיוחד כך שניתן לוותר עליהם בעוד שכמה מאלה שהם כן, אפשר להוסיף aftermarket. כך יוצא שאני נשאר עם פריטי אבזור בודדים שהם גם שימושיים מספיק ושגם אין להם חלופה "צד שלישי" - זה בעצם ההפסד שלי ונדמה לי שאפשר לסבול אותו.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

חוסר אבזור ממש מבאס. אני הייתי בטוח שאצלי בגולף אין אבזור עד שאחותי קנתה את המיטו תילתן שלה.

אבל כמעט הכל אפשר להתקין כאפטרמרקט, רק שזה עולה הרבה $$$ (חובה לפי דעתי דאבל דין עם דיבורית BT, USB ומצלמת רוורס. כמו כן אם אין בקרת TPMS חשוב גם להוסיף).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)

אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם המערכת המקורית. חשבתי לקנות משדר FM אוניברסלי של גריפין, שמתחבר לטלפון (וגם מוסיף כניסת USB כדי להטעין) ומאפשר לשדר בתדר רדיו את החומר המושמע. כך יוצא שאני מקבל מולטימדיה מלאה + דיבורית + נגן:

הקטע החיובי הוא שאבזור aftermarket יכול להיות משודרג עם הזמן והוא נותן גמישות בלתי רגילה למשתמש. בעתיד אוכל לחבר iPad mini או מה שזה לא יהיה, תחת הטלפון הקיים. אפילו אם אקנה מכשיר כזה במיוחד עבור הרכב, זה ישתלם לי.

מצלמת רוורס לא כך כך חשובה לי, אבל גם אותה אפשר בעתיד להתקין אם ארצה. כך גם לגבי גג נפתח, מראה פנימית מתכהה (אני מתאר לעצמי שיש כאלו שאפשר להרכיב על הקיימת). אם ממש מתאמצים, אני חושב שמשיטוט קצר ברשת אפשר גם לרכוש רכיבים מקוריים בחו"ל ולהתקין בארץ, כי החיווט עצמו קיים (למשל מראה מתכהה מקורית עם חיישני אור וגשם, פנסי ערפל וכו').

במילים אחרות, אבזור מקורי הוא לא דבר בלתי הפיך או כזה שלא ניתן להתארגן על חלופות לו לאחר קנייה, מה שבלתי אפשרי לומר כמעט בכלל על שני המרכיבים האחרים של השילוש: עידון וכוח. אלה כבר מצריכים התערבות עמוקה בתשתית ההנדסית המהותית של הרכב, שלרוב לא משאירה מרחב משמעותי לתמרון לאחר שיצא מהמפעל.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

מאז שפתחתי את השרשור, המיני הספיקה להתרענן ודגם חדש הושק ממש לאחרונה בארץ. זה מה שכתבתי על הדגם הקודם בהודעה הראשית:

נשארנו עם המיני שלא ממש מספקת את הסחורה עבור מה שהגדרתי (שימו לב שאני לא מחפש חווית נהיגה יוצאת דופן, אלא יוקרה בקטן ולמיני יש רק אריזה נוצצת מבחינה זו).

האם הערכה זו כבר אינה תקפה למיני החדשה?

פורסם

לפי איך שזה נשמע, אתה תחליף את הרכב בעוד זמן רב...

כמה זמן לוקח להחליט על דגם אחד או שניים שמוצאים חן? כמה זמן לוקח למצוא אחד מהם במצב טוב ששווה קניה?

הועלו כאן עם הזמן כל האופציות האפשריות, ניתנו לך גם טיפים שימושיים למציאת הרכב.

אני חושב שתקרא את כל ההודעות מהתחלה וזהו. תצא כבר לחפש את הרכב הבא שלך בפועל ולא על דפי האינטרנט!

דיעות שונות תמיד יהיו, העיקר הוא מה אתה חושב ומרגיש.

בהצלחה!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...