Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1

Hai18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת על אאודי A1 1.4T שנתונים 10-12

קראתי קצת וראיתי שאין הבדלי ביצועים בין הגיר הידני לאוטומט,

גם בצריכת הדלק וגם בביצועים . איזה גיר יותר מומלץ מבחינת אמינות ?

מה לגבי הסחירות שלה ? נמכרת במחיר מחירון או מתחת ?

ושאלה אחרונה לגבי עלויות אחזקה, האם לצפות לעלויות אחזקה של רכב פרמיום או שהיא יותר

בסדר גודל של הונדה סיוויק האצ'בק מאותו שנתון ?

פורסם

יש לחבר קרוב A1. אני יכול להגיד לך שיש הבדל ענק בין אודי A1 מאובזרת (שארפ) לבין A1 ערומה, פשוט 2 רכבים שונים.

אני אישית הייתי עושה הכל בכדי לרכוש את הגרסה המאובזרת כי זה פשוט שמיים וארץ ( גג נפתח, לד מקדימה אחורה, ג'אנטים, מסך מולטימדיה ועוד).

לגבי ההחזקה זה יעלה לך 20 אחוז יותר מסיאט לאון (ככה החבר אומר, יכול להיות שאני טועה).

סחירות - תסתכל ביד 2, מה שאנשים מוכרים זה מה שהשוק דורש.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

יש לי את הרכב קצת מעל חצי שנה . קניתי את דגם 2011 ככה שזה בטווח של מה שאתה מחפש. אני מצטרף להוא מעלי ואומר לך שאם אתה כבר קונה את הA1 - אך ורק עם חבילת הSTYLE ( לא SHARP ד"א). בתור אחד שלא התפשר על חבילת האבזור אני רואה על הכביש את הגרסה הפשוטה וזה פשוט נראה רכב שונה לגמרי , הרבה יותר נשי ובלי כריזמה.

מבחינת עלויות - עד עכשיו , ברוך השם, אני שם דלק ונוסע ונכנסתי למוסך רק בשביל טיפול תקופתי אבל האקזמפלר שקניתי היה מאד שמור (17,000 ק"מ ביום הרכישה - אחרי 3 שנים הכביש) ככה שאני לא יודע אם העלויות עולות שמתחילים להגיע ל80-90 אלף ק"מ.

מבחינת צריכת דלק זה תלוי מאד באופי הנסיעה שלך אבל בגדול הוא לא אוכל דלק. בניסעה רגועה עם מזגן אני עומד על 14 קמ"ל . עם רגל כבדה אני יורד לסביבות ה11-12. הביצועים שלה מפתיעים לטובה. האוטו זריז מאד ( במיוחד במצב S ) וסביר להניח שרוב הפעמים שתעמוד ברמזור את תהיה הרכב הכי מהיר. בגדול אני מרוצה מהרכב מאד .

פורסם

תודה לשניכם

היום הייתי באולם תצוגה בבני ברק , רציתי להרגיש את האוטו אבל לצערי לא הייתה שם A1

הם מכרו אותה (קצת מוזר שהם מכרו רכב שהיה באולם תצוגה) ואמרו שיביאו אחת אחרת בשבוע הבא

Mjko , בתור בעלים של אחת כזאת אשמח אם תספר כמה עלה הטיפול התקופתי וגם האם קנית במחיר מחירון ?

פורסם
תודה לשניכם

היום הייתי באולם תצוגה בבני ברק , רציתי להרגיש את האוטו אבל לצערי לא הייתה שם A1

הם מכרו אותה (קצת מוזר שהם מכרו רכב שהיה באולם תצוגה) ואמרו שיביאו אחת אחרת בשבוע הבא

Mjko , בתור בעלים של אחת כזאת אשמח אם תספר כמה עלה הטיפול התקופתי וגם האם קנית במחיר מחירון ?

זה נחשב "טיפול קטן" והוא עלה 708 שקל אחרי הנחה קטנה שעשו לי בצ'מפיון. קניתי את הרכב ב2000 שקל פחות ממחיר המחירון המשוקלל ( שהיה גבוה ממחיר המחירון בגלל מצב הרכב) .

פורסם

נשמע סביר, גם הטיפול וגם הסחירות של הרכב .

ההתלבטות הייתה בין A1 שנתון 2011 להונדה סיוויק האצ'בק מאותו שנתון

כרגע העדפה היא ל- A1 , בא לי על האוטו הזה והמחירונים שלהם פחות או יותר אותו הדבר בדגמים הבסיסיים

אבל אם אני הולך על חבילת הסטייל אז כבר יש הבדלי מחיר משמעותיים

נראה לי שהאופציה היחידה שלי היא לחכות שלושה שבועות לתחילת 2015 כשכל המשומשות יתבגרו בשנה

אולי תהיה ירידת ערך שתאפשר לי לרכוש את הרכב עם חבילת הסטייל .

פורסם

אמנם לרכב יש 4 טבעות בסמל אבל הוא רק דלת כניסה לעולם של אודי ככה שאתה נהנה ממחיר רכישה סביר במיוחד אם אתה קונה יד 2. לגבי סחירות אני לא מאמין שתהיה בעיה כל עוד הרכב במצב תקין . זה לא רכב ליסינג שרואים כל שנייה על הכביש ולכן יהיה לו יותר ביקוש.

ההתלבטות שלך בין האודי להונדה קצת לא רצינית שכן מדובר בשני עולמות שונים והאודי עדיפה עליה בכל פרמטר ( למעט ,אולי, צפיפות).

פורסם

אתה צודק שהונדה ואאודי הם שני עולמות שונים אבל לדעתי ההונדה האצ'בק מהדור הקודם יפיפיה ויש לה ערך מוסף של אוטו משפחתי פרקטי עם תא מטען וכו'.

אני מניח שהאאודי הרבה יותר מהנה בנסיעה ובגלל שכרגע אני רווק היא יותר קורצת לי .

אני מקווה שאוכל להשיג אחת כזאת עם חבילת סטייל במחיר שפוי .

פורסם

אגב בקשר לדלת כניסה לעולם של אאודי , היום בסוכנות הם אמרו לי שהבתוכו של A1 אינו שונה מ - A3

ומכיוון שלא הייתה A1 בתצוגה הם הזמינו אותי לשבת ב - A3 וההרגשה היא של מכונית פרמיום לכל דבר .

עד היום היו לי רק יפניות משפחתיות אז בשבילי גם רמת הכניסה היא משהו מיוחד.

פורסם
אגב בקשר לדלת כניסה לעולם של אאודי , היום בסוכנות הם אמרו לי שהבתוכו של A1 אינו שונה מ - A3

ומכיוון שלא הייתה A1 בתצוגה הם הזמינו אותי לשבת ב - A3 וההרגשה היא של מכונית פרמיום לכל דבר .

עד היום היו לי רק יפניות משפחתיות אז בשבילי גם רמת הכניסה היא משהו מיוחד.

ישבתי בA3 והיא בקצת יותר מפוארת מהA1 . וכן ההרגשה בA1 היא פרימיומית לכל עניין ( שוב, במיוחד בדגם הSTYLE ) . יש לך שילוב של ניקל בתא הנוסעים ,כל נורות הפנים הם לד, מסך מולטימדיה במיקום יפה ובכללי עיצוב מוקפד של אודי. תענוג להיות באוטו.

פורסם

אכן תענוג. אין ל-A1 מתחרה באיכות החומרים בסגמנט שלה. עם זאת, המיני ONE מהווה תמורה טובה יותר לכסף כי היא מציעה אבזור בסיסי מכובד ביחס ל-A1.

:idea:
פורסם

לא נהגתי על המיני אבל אני פחות מתחבר למראה החיצוני שלה, ניראה יותר כמו רכב אספנות קלאסי מאשר רכב מודרני.

האבזור היחידי שחסר לי בגרסת הסטייל הוא חיבור USB לשמיעת מוזיקה. מעצבן !!!!

פורסם (נערך)

כמה עולה A1 אוטומטית (שאני מבין שמגיעה כברירת מחדל עם חבילת הסטייל)?

עריכה: הסטייל היא תוספת של 20,000 ש"ח. זה המון! זה אומר 160 אלף לאוטומטית אחרי הנחה.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

אני ואשתי נהגנו על אודי מדגם A1 חדש בנסיעת מבחן והתאכזבנו לגמרי - כאילו שזה סוג של טרקטור - מנוע גס באופי ובצליל, עייף בהתנהגות ובתמי לחלוטין מבחינה עיצובית מבחוץ ומבפנים. גם המיני ONE הקודמת וגם הגיוליטה וגם המיטו הקודמות היו עדיפות עליה פי כמה.

אכזבה אמיתית.

• תוכן חדש...