Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1

Hai18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא נהגתי על המיני אבל אני פחות מתחבר למראה החיצוני שלה, ניראה יותר כמו רכב אספנות קלאסי מאשר רכב מודרני.

האבזור היחידי שחסר לי בגרסת הסטייל הוא חיבור USB לשמיעת מוזיקה. מעצבן !!!!

אני משתמש בכבל AUX , מי משתמש בUSB ?

אני ואשתי נהגנו על אודי מדגם A1 חדש בנסיעת מבחן והתאכזבנו לגמרי - כאילו שזה סוג של טרקטור - מנוע גס באופי ובצליל, עייף בהתנהגות ובתמי לחלוטין מבחינה עיצובית מבחוץ ומבפנים. גם המיני ONE הקודמת וגם הגיוליטה וגם המיטו הקודמות היו עדיפות עליה פי כמה.

אכזבה אמיתית.

מנוע עייף ? על מה אתה מדבר? הרכב הזה עושה 0-100 ב8.7 שניות ( מאזדה 3 2000 החדשה לצורך העניין עושה 9, הקודמת עשתה 10) .בכלל בכל מבחני הרכב של הA1 אחת הנקודות החזקות של הרכב הייתה יחידת ההינע והמנוע הנמרץ והדינמי ( שבשילוב עם הדיוק של הDSG נותן אחלה ביצועים) . המיני אולי יותר "כיפית" לנהיגה ( לאלו שמעדיפים נהיגת קארט ) אבל האינטריור ואיכות החומרים של האודי 2 רמות מעליה ומעל הג'ולייטה. עיצוב חיצוני זה עניין אישי.

לא יודע בני כמה אתם ומה הציפיות שלכם מהרכב . בתור צעיר שאוהב נהיגה אני מרוצה עד הגג. זה לא רכב משפחתי.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם (נערך)

ישבת במיני החדשה? האיכות חומרים גבוהה, נושקת לזו שבאאודי. או שאתה מתכוון לישנה?

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם
ישבת במיני החדשה? האיכות חומרים גבוהה, נושקת לזו שבאאודי. או שאתה מתכוון לישנה?

אולי איכות החומרים השתפרה, לא בדקתי. בכל מקרה הA1 שלי בציר 2011 והיא עדיין נראית מפבנים טוב יותר מזה :

F56_cooper_09_interior_gallery_720.jpg

פורסם
כמה עולה A1 אוטומטית (שאני מבין שמגיעה כברירת מחדל עם חבילת הסטייל)?

עריכה: הסטייל היא תוספת של 20,000 ש"ח. זה המון! זה אומר 160 אלף לאוטומטית אחרי הנחה.

לא מתכוון לקנות רכב חדש , ההבדל במשומש הוא 10,000 ש"ח

פורסם
אני משתמש בכבל AUX , מי משתמש בUSB ?

אם היה USB אז אני בטוח שהיית משתמש בו

אגב, איפה נמצא החיבור AUX ?

פורסם
אם היה USB אז אני בטוח שהיית משתמש בו

אגב, איפה נמצא החיבור AUX ?

ברכב הקודם היה לי USB ולא נגעתי בו. הכל נוח יותר בפלאפון ( רשימות השמעה, יוטיוב ) , לפחות לי.

הAUX נמצא בחלק התחתון של הדש בורד, ליד המצת ומחזיקי הכוסות.

פורסם (נערך)

האאודי A1 היא דגם הכניסה לאאודי, זה רכב מעוצב, עם מנוע טורבו 122 כ"ס שנותן לך אפשרות לנסוע בעיר ועם מחוץ לעיר בקלות. דגם השארפ הוא הרבה יותר מאובזר בגלל התוספות שתורמות ברבה למראה הרכב, וגם שימושיות כמו- גג פנורמי כפול ומערכת מולטימדיה.

לגבי אמינות, מחירים, צריכת דלק ועוד תוכל לקרוא חוות דעת אישית של בעל רכב שקנה אאודי A1 חדשה בשנת 2011 ומכר אותה לאחרונה פה:

חוות דעת אישית של בעל רכב אאודי A1

דרור- מנהל מוטורקאר

עריכה אחרונה על ידי מוטורקאר
פורסם
אם אתה לא נעול על ה-A1, אז מה דעתך על DS3?

בא לי מאוד על ה–A1 אבל אני לא נעול עליה מכיוון שטרם נהגתי עליה ואין לי מושג איך היא מבחינת אמינות.

כבר רשמתי מקודם שההונדה סיוויק האצ'בק דור שמיני גם על הכוונת כי אני אוהב את העיצוב ואני יודע למה לצפות כי הייתה לי הונדה קופה 94 חדשה מהחברה ששירתה אותי נאמנה במשך 10 שנים.

בנוגע ל- DS3 , לא מכיר את הרכב אבל קראתי קצת וראיתי תמונות . עושה רושם של אוטו על הכיפאק אבל אם כבר סופר מיני אני יותר מתחבר ל- A1

פורסם (נערך)
האאודי A1 היא דגם הכניסה לאאודי, זה רכב מעוצב, עם מנוע טורבו 122 כ"ס שנותן לך אפשרות לנסוע בעיר ועם מחוץ לעיר בקלות. דגם השארפ הוא הרבה יותר מאובזר בגלל התוספות שתורמות ברבה למראה הרכב, וגם שימושיות כמו- גג פנורמי כפול ומערכת מולטימדיה.

לגבי אמינות, מחירים, צריכת דלק ועוד תוכל לקרוא חוות דעת אישית של בעל רכב שקנה אאודי A1 חדשה בשנת 2011 ומכר אותה לאחרונה פה:

חוות דעת אישית של בעל רכב אאודי A1

דרור- מנהל מוטורקאר

וואו , תודה רבה על המידע .

האמת שחוות דעתו של בעל הרכב מעוררת חששות.

ציטוט מחוות הדעת :

מנוע,גיר

מנוע חזק מאוד. גמיש מאוד. מומנט גבוהה מסל”ד נמוך. האוטו פנתר!

בסה”כ הגיר טוב. מעביר הילוכים מהר מאוד, קצת הססני ביציאה מהמקום ולפעמים מרעיש בהנעה קרה. במהלך שלושת שנות הבעלות על הרכב עבר פעמיים RECALL בחברה שכלל החלפה של קלאצ’ים, החלפה אחת של מוח גיר (“מכאטרוניקס”) ו2 עדכוני תוכנה. קצת הרבה, אבל כנראה שזה מחיר הטכנולוגיה…

תקלות ברכב

כמעט כל התקלות שהיו ברכב היו קשורות לגיר וכולן תוקנו במסגרת האחריות. כמו כן, הוחלפה תושבת מנוע בתקופת האחריות. לאחר תקופת האחריות הוחלף בית נורה אחורית.

לדעתי כמות התקלות גבוהה מאוד, ועוד מדובר ברכב חדש מהחברה, מזלו שהתקלות תוקנו במסגרת האחריות

זה מביא אותי לחשוב שאולי עדיף לי לוותר על מנוע טורבו עם תיבת הילוכים DSG.

עריכה אחרונה על ידי Hai18
פורסם

הטורבו בסדר, הבעיה היא עם DSG. ועוד יותר מ-DSG, הבעיה היא עם השירות של צ'מפיון.

תקרא עוד חומר בהיסטורייה של הפורום על התיבה והיבואן. יש בטונות.

:idea:
  • תוכן חדש...