Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום היקרים.

מזמן לא הרגשתי את ההרגשה המבלבלת הזאת בבחירת רכב חדש, כזכור הייתה בידי החלטה כמעט ודאית לגבי רכישת גי'פון מדרכות בשם Q5, עד שחלפה על פניי CLA שחורה ב431 ועצרנו ברמזור יחד, נעצתי ברכב מבט מלא זימה ועד היום אני לא יודע אם בתוך הרכב הייתה בחורה או גבר כי החלונות היו כהים ברמה של 100% אני מוכן להישבע. (אני מנחש שגבר והוא קצת נבהל מהמבטים :roll:).

בכל אופן יותר מידי מידע חוץ מסקירות ביוטיוב ו1 או 2 בארץ לא מצאתי.

בפגישה עם נציג מכירות בכלמוביל הייתי, צפי הספקה הוא מרץ (אמיתי לחלוטין).

דגם רצוי על הכביש באיזור ה280 אש''ח כולל אגרות וכמה חמוצים בצד.

רכב מבחן? החל מינואר...

אני מאו-דדד אשמח לקצת רשמים על האוטו מבחינת תקלות שכבר הספיקו להתגלות (למרות שיש אחריות אבל נו שוויין), עלות טיפולים, נוחות נסיעה, ויחס מחיר להנאה :lol:?

ואם מישהו יודע מה לעזאזל המתחרות הישירות של הCLA מבית ב.מ.וו או אאודי אשמח לדעת שיהיה לי מול מה להשוות.

תודה מראש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כמו שאמרו, המתחרה הישירה מבית אאודי היא ה-A3 סדאן, במוו אמורים להציג בקרוב גם סדרה 2 סדאן.

בתכל'ס מדובר על גרסת ארבע דלתות מעוצבת של ה-A קלאס, כך שהייתי שוקל בחיוב נסיעת מבחן על ה-A כדי לקבל רושם ראשוני לפחות. קשה לי להאמין שה-CLA תהיה שונה משמעותית על הכביש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ההתנהגות זהה כמעט לחלוטין - ממבחני רכב בחו"ל (A-CLA). בסכום כזה, לי הייתה קורצת סדרה 1 (135), שתהיה משמעותית טובה יותר בכל היבט (פרט למראה, ואולי מרווח פנים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התכונות לא ממש זהות בין המתחרות, האודי A3 סדאן מרגישה איכותית בהרבה מהמרצדס, אם מרכב קופה יכול להוות אלטרנטיבה ואיננו מגביל אותך אז במוו 220 תרגיש דינאמית, איכותית יותר, לדעתי לא פחות יפה\מרשימה מהCLA...

אופציה נוספת מקטגורייה מעל, היא איננה מרווחת מאחור ממש וניתן לרכוש במחירים טובים היא הATS של קאדילאק, חזקה, מרשימה ומאובזרת לעייפה...

פורסם
שומאכר, עם כל הכבוד, במחיר הזה, צריך להיות מרוצים ב-עיקר מהמראה מכיוון ששאר התכונות זהות, ובהיבט הזה הCLA פשוט שוברת מפרקות :roll:

שאר התכונות זהות? אם אני לא טועה אתה מתכוון ל-A250 (אפילו עם רמת גימור AMG שלא נותנת כלום בתאכלס), ואני מתכוון ל-135. אין הבדלים מהותיים ביניהן? האחת 3 ליטר טורבו הנעה אחורית ומהנה, השניה הנעה קדמית 2 ליטר טורבו שלא ניתן להשוות לבימר (320+ כ"ס אנדרייטד אל מול 210 של הבנץ).

שלא תטעה, ה-CLA כמעט מידי יום שוברת לי את המפרקת (עובד ליד סוכנות), אבל אין מה להשוות בין הרכבים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה פה כבר בחור עם התלבטויות דומות , הוצע לו לנסות ולבחון את המכונית האחת כי יש אחת וכל השאר . ברור שהוא כמו רבים שנשבים בקסמה של ............

מיד הרגיש והבין את ההיתרונות ונסתיימו התלבטויותיו , אל תתפתה לגימיקים במחירים כאלה.

• תוכן חדש...