Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה "סוחב" בכלל? אולי מה שבשבילך סוחב, בשבילי זה עגלה מקרטעת?

יש פה מנהל פורום בשם משתמש "בוקי". הוא כתב סיכום חווית נהיגה על רכב "סוחב", רק שהא הסביר ברמה של הילוכים וקמ"ש וסל"ד. "סוחב" לבד לא אומר כלום.

דווקא על הרכב שיש לך פידבק הכי חיובי שבעולם מבן משפחה (הסובארו), הדבר העיקרי שכותבים עליו כביקורת? "הוא לא סוחב" ואח"כ "שותה דלק". ומה רשמת שחשוב לך? צריכת דלק, ושיסחוב.

את נמצאת בחיפה? כל פעם שאת רואה אישה בסיריון (צורה "חדשה") ואת במצב שאת יכולה לדבר איתה כמה מילים, תשאלי אותה אם היא מרוצה מהרכב באופן כללי ובחיפה בפרט. אחרי שכולן יגידו לך "כן, אחלה אוטו" תחפשי כזה שנתון 07-08 . עוד לא פגשתי אישה שלא מרוצה מהדייטסו סיריון שלה.

ככה אני עשיתי כשחיפשתי רכב. ראיתי מישהו עם רכב שאני שוקל, החלפתי איתו כמה מילים. עזר לי הרבה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

סוחב הכוונה שזה יותר חזק ממנוע 1000 כמו האלטו או ה1250 של היונדאי איי 10

אין לי שום צורך במנוע 2000

וכמו שאמרת להתייעץ אז הקרוב משפחה שלי שיש לו אמר לי רק ברים חיובים ושהוא מתדלק אחת לשבועיים. אמרתי לכם אני לא עושה נסיעות ארוכות אבל כמעט כל יום ה כן.

דייהסו סיריון אני פשוט לא אוהבת את איך שהיא נראית. קצת חשוב לי איבזור-לא כמו האלטו שהיא די פשוטה.

אשמח לעוד הצעות

פורסם

חבר קנה עכשיו פיג'ו 207 שנת2008, 120 כ"ס 1600 , יד1 פחות מ50K ק"מ בפחות מ 35K ש"ח. הוא מאוד מרוצה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...