Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה.

מדובר בתקציב של עד 30 וקצת... לסטודנטית.

איזה מכל הסוגים עדיף? בכל הסוגים מדובר בשנתון של 2008

צריכת דלק חשובה אך גם אבזור( וכן בניסן מיקרה בשנתון הזה אין ככ)

הייתי שמחה גם ליונדאי איי 10 אך היא לא בתקציב שלי

תודה ראש!

פורסם

לסטודנטית שנוסעת היכן? כמה? עם מי? עם מה?

אם מדובר בסטודנטית רווקה שנוסעת בעקר לבד בתוך העיר ומטענה כולל תיק לימודים ושקית סנדביצ'ים, וכל המבחר מסתכם בשלושה דגמים אלה - התשובה הפשוטה היה מיקרה. שתי האחרות גדולות מדי, יהיו בזבזניות בדלק ויהיו פחות נוחות לתנועה בעיר ובעקר לחניה. אם מדובר במתאר אחר או שיש עוד מועמדות בבקשה פרטי, המשיבים יסבירו וינמקו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהסוזוקי אלטו האוטומטית ירדתי. גם קצת יקר...וגם פחות המליצו.

אין לי ילדים. הכוונה היא ליותר חסכוני אבל גם משהו שיסחוב. האיי 10 הייתה אופציה אבל הקרציב שלי הוא עד 33 אלף. ראיתי מיקרה היא יד 3 במחיר ממש סביר והיד ה1 היא ליסינג הבעיה שאני כבר אהיה 4 ואחכ תהיה לי בעיה במכירה שלה. חשוב לי קצת איבזור כן

לעומת זאת ראיתי בי 3 יד 1 במחיר סביר לכן ההתבלטות. אשמח לעוד סוגים אבל יודעת שהם חוגרים מהתקציב.

פורסם

ידנית גם מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מהסוזוקי אלטו האוטומטית ירדתי. גם קצת יקר...וגם פחות המליצו.

אין לי ילדים. הכוונה היא ליותר חסכוני אבל גם משהו שיסחוב. האיי 10 הייתה אופציה אבל הקרציב שלי הוא עד 33 אלף. ראיתי מיקרה היא יד 3 במחיר ממש סביר והיד ה1 היא ליסינג הבעיה שאני כבר אהיה 4 ואחכ תהיה לי בעיה במכירה שלה. חשוב לי קצת איבזור כן

לעומת זאת ראיתי בי 3 יד 1 במחיר סביר לכן ההתבלטות. אשמח לעוד סוגים אבל יודעת שהם חוגרים מהתקציב.

כשאת קונה רכב בתקציב כזה שנת 2008, את לא צריכה להטריד את עצמך יותר מידי במשמעות של קניה מיד שלישית פרטית (מקורית ליסינג). מתי תמכרי את הרכב ב2017-9? מה את חושבת שיהיה ההבדל בין יד שלישית פרטית ליד רביעית מליסינג? גם בלי להיות מגדת עתידות, אני חושב שבמקרה כזה את מרוויחה יותר בקניה עכשיו משתפסידי במכירה אח"כ.

כמו שאני ממליץ תמיד לכל מי שמחפש רכב - לעצור (בצד) רגע, ולדרג דברים לפי סדר חשיבות. מי שלא עושה את זה, בסוף לא קולט שהוא רוצה הכל, ונשאר עם כלום.

יש בראש הפורום שרשורים דביקים, באמת ששווה לקרוא.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

כדאי להעדיף סופר מיני חסכונית כמו אקו מיקרה (אם יש בתקציב)/ ספארק /דייהטסו סיריון.

רכבים כאלו יהיו חסכוניים וזולים לתחזוקה לפחות מ B3 העצלנית והעגלתית שחוץ מגודל וקצת אבזור חשמלי שקר כלשהו אין לה שום יתרון על סופר מיני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברור לי שמפסידים גם ככה עם השנים. אבל הסובארו היא יד 1 וזה כן משנה לי. גם מנועה 1500 או 1400 זה לא הבדל רציני.

וזו המיקרה 2008 לא החדשות -זו לא האקו מיקרה. אז אולי היא חסכונית בקצת יותר מהסובארו. תקנו אותי אם אני טועה. ואשמח לקבל עוד הצעות. אני מאזור הצפון-חיפה וקריו יש הרבה עליות -צריך משהו שיסחוב.

וידני לא בא בחשבון אבל תודה :)

פורסם

אני מנחש שהבחור עם התמונה של B3 ונגד - שלו היא עם מנוע 2000 והנעה כפולה, רכב חזק ומוצלח בהרבה.

ומניח שהצריכת דלק היא לא בראש סדר העדיפויות שלו. במקרה שלך דווקא נשמע שכן.

מה שמנסים להגיד לך - זה שבשורה התחתונה ה B3 תעלה לך הרבה יותר מבחינת הדלק מאשר מכוניות סופר מיני.

את נתפסת למשהו שולי כמו "יהיה קשה למכור" בעוד כך וכך שנים, אבל רק להאיר לך את העניים - השוק של B3 עם מנוע 1500 סמ"ק, שנחשב חלש על הרכב הזה - כבר היום ממש לא להיט, והרכבים האלה נמכרים הרבה מתחת למחירון. אז זה לא ישנה הרבה אם תהיי יד 2 או יד 3\4.

פורסם

נכון אבל גם המיקרה השוק הואלא כזה גבוה לפחות לשנתון הזה. אל תשכחו שה2008 זה לא האקו אז היא אולי טיפה יותר חסכונית מB3 אבל לא נראה שבהרבה.

לקרוב משפחה שלי יש את ה1500 והוא מאד רוצה. לכן כאני יודעת שהיא מזוג מבוגר יד 1 משאר שעברה כמה נהגים אותי אישית זה מרגיע. השאלה כמה המיקרה 2008 תהיה לי יותר חסכונית שסך הנסיעות שלי הן בתוך חיפה....לצורך ההמחשה..עם האוטו הקודם שלי עשיתי בממוצע 5000 קמ בשנה-שזו הייתה מיצובישי קולט 2002 ולא הייתה ממש חסכונית

פורסם

את יודעת מה, 5000 ק"מ בשנה זה מעט מאוד, ואם זה המצב - אז צריכת הדלק באמת פחות קריטית.

אם יש לך את האופציה ל B3 מזוג מבוגר ויש לך קרוב משפחה עם הרכב - תנהגי עליו, תראי אם נוח לך, אם מתאים לך, תראי איך הוא סוחב בעליות של חיפה, ואם כן - לכי על זה ( רק תעשי את כל הבדיקות של לפני קניה).

זה רכב שאמור להיות מאוד אמין.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/897/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95/B3-%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F

http://www.auto.co.il/%D7%93%D7%92%D7%9D-700-B3.aspx

פורסם

אני עושה חישוב של בערך...

בערך 20 קמ ליום...אוניברסיטה ועבודה באוניברסיטה..

מידי פעם נוסעת לקריות... יש ימים שנוסעת פחות אז זה פחות מ10000 לשנה

פורסם

הרכב נוח אך,

הוא שתיין לא קטן ולא נוח לחניות אם את עירונית.

לא משוכלל כל כך ויקר מאוד

בנוסף למה שיש לי ,למשפחה שלי יש את הדגם 1500 rxi כלומר המפואר ביותר

יש לך עוד שלל רכבים עד 30 אלף.

מה עם לרדת שנה שנתיים ולקנות משהו טוב יותר באיכות?

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• תוכן חדש...