Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לקחת בחשבון שאת אף אחד זה לא מעניין במעמד המכירה ללקוח הבא.

אם כתוב ברישיון "החכר\השכרה" אתה מוריד 22% לפני שהתחלת לדבר עם הקונה על המחיר - ואת זה חייבים לקחת בחשבון.

פורסם

איך שאני לא מסתכל על זה, אני לא ממש מוצא בעיה. אולי רק קיים גורם ההתשה, שבו אתה עומד בעצם מול מישהו שגם ככה מתכנן להמשיך לעוד ליס מימוני, ורק שם את הרכב למכירה בשביל לראות אם מישהו יבוא וייתן הצעה טובה יותר. לעומת זאת, לנסות למצוא אנשים שמנסים להימלט מהעסקאות האלה בשנה הראושונה או השנייה, זה נשמע יותר מעניין. סיפור אחד "יפה" כבר קראתי פה.

הסתקרנתי. אפשר לקבל לינק?

צריך לקחת בחשבון שאת אף אחד זה לא מעניין במעמד המכירה ללקוח הבא.

אם כתוב ברישיון "החכר\השכרה" אתה מוריד 22% לפני שהתחלת לדבר עם הקונה על המחיר - ואת זה חייבים לקחת בחשבון.

נכון, אבל אם כבר היום אני קונה את הרכב עם 20% הנחה ממחירון, אז את ירידת הערך לא אני סופג. בפועל בערכים מוחלטים אפילו יש פה איזה רווח, כי האחוז הוא אותו אחוז, אבל הערך המוחלט יורד בהתאם לירידה בשווי הרכב.

פורסם

לפני כשנה וחודשיים עמדנו מול רכישת פונטו איבו והיו שני רכבים שהגיעו לקו הסיום. אחד מהרכבים היה ליסינג מימוני של חברת אלבר, ברישיון היה רשום "אלבר" וגם השם של המוכר עצמו הופיע (לא זוכרת כבר איפה בדיוק). ההסכם איתו היה שאנחנו צריכים לגשת איתו לאלבר, לסגור את מה שנותר לו לשלם ונראה לי שחלק מהסכום היה אמור להיות ישירות אליו (נגיד סגרנו על 52K ונשאר לו לשלם 49 אז עוד 3 לו או משהו כזה).

בסוף זה לא קרה כי הוא התקשר יומיים אחרי מאוד לחוץ ואמר או שאנחנו עושים את זה למחרת או שהוא סוגר עסקה עם אלבר ומחזיר להם את הרכב, כי הציעו לו משהו מעניין. אמרנו שאנחנו אנשים עובדים ולומדים ואין באפשרותינו לרוץ מהצפון למרכז מהיום למחר ונפרדנו לשלום.

בגלל שממש אהבתי את הרכב, התקשרתי לסוכן של אלבר שהיינו אצלו כמה ימים לפני כן וביקשתי פרטים על האוטו ואם אפשר להתקדם בעיסקה מולו.

הוא אמר שהם בדיוק קיבלו את הרכב, נתן לי הצעה גבוהה ב5K ממה שסוכם עם המוכר, כשהזכרתי מחיר נמוך יותר הוא אמר שזה מחיר שהגיע רק למי שחתם על עסקת הליסינג בלבד ואז היינו מאבדים יד בתהליך. בדיעבד הסוכן התגלה כשקרן די רציני, בין היתר כי שבועיים אחרי המקרה אותו המוכר הפרטי התקשר לחבר שלי ושאל אם אנחנו עדיין רוצה את האוטו שלו או שהפעם הוא מחזיר אותו סופית לאלבר. זה קרה אחרי שכבר קנינו את האוטו השני שהגיע לקו הסיום (וטוב שכך) ככה שלא עיניין אותי מה הולך שם ובכמה.

למה אני כותבת את כל החפירה הזאת? כי אם מצאת אקזמפלר שאתה ממש אוהב, אולי לא כדאי לוותר ולהתרחק מיד, בסופו של דבר עסקאות ליסינג מימוני מאוד נפוצות בימיינו ולא כל מי שמנסה לסיים אותן הוא נוכל. אם אתה רציני לגבי הרכב, פשוט תיגש עם המוכר לסניף של אלבר ותיישב את הדברים מולם, תסגר על התהליך באופן מסודר ולא על רגל אחת ותתקדם משם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
הסתקרנתי. אפשר לקבל לינק?

זה לא בדיוק אותו מצב, אלא מצב קרוב.

בחורה שקנתה רכב חדש מהיבואן עם הלוואה של הבנק והעמדת הרכב כבטוחה (שעבוד).

כשיש המון אנשים שקונים רכב חדש במימון, סטטיסטית, חלק מהם ימצאו את עצמם במצב שמשתלם להם להפסיד הרבה, רק בשביל לצאת מהעסקה ולא להפסיד יותר. היה פה בחור נחוש שלא חשש משעבוד לבנק, ועשה עסקה די מדהימה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...