Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכב סופר מיני חדש לקרוב משפחה, הדרישות לפי סדר חשיבות:

1. אוטומטי 2. מרווח 3."דיגיטלי"- כמה שיותר הייטקי, דמוי חללית כלשונו, כרטיס חכם, תצוגה דיגיטלית וכו'. 4-מחיר 5-צריכת דלק.

יש המלצות ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

תנסה לעשות קצת סדר בדרישות שלך:

אוטומטי ומרווח הן אכן דרישות ברורות שניתנות למדידה.

איבזור הוא עניין אישי ואני ממליץ שלא תפסול אפשרויות שונות לפני שממש ראית את הרכב ובחנת תוספות אלו.

שתי הנקודות האחרות שהעלת קצת יותר בעייתיות...

מחיר - כל רכב עולה כסף ואני מניח שאתה מחפש תמורה למחיר. השאלה מה נקודת ההתחלה שלך? כמה אתה יכול/מוכן לשלם? האם מימון מעניין אותך?

צריכת דלק - הנקודת משמעותית יותר ככל שהנסועה השנתית שלך גבוהה יותר. כמה ק"מ תיסע בשנה? באילו תנאים (עירוני/בינעירוני ומה התמהיל)?

בהצלחה בתהליך,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם (נערך)

תודה לעוזרים, הבהרות:

המחיר ברמה 4- הכוונה היא ששלושת הדרישות הקודמות חשובות יותר. אוטומטי זה מסט, מרווח זה חשוב מאוד והמראה ההייטקי גם חשוב. אנחנו ניקח רכב העונה על 3 הדרישות האלה גם אם הוא יקר יותר.

מימון- רצוי אבל לא חייב, אפשר לקחת הלוואה גם מהבנק.

נסועה שנתית- 12,000 ק"מ, זה עונה על המיקום של צריכת הדלק בסדר העדיפויות.

לאלי הדרישה לבי האבזור היא אכן לא מוגדרת- אני מתכוון לכרטיס חכם במקום מפתח, מערכת מולטימדיה טובה, לוח שעונים דיגיטלי ולא מחוגים.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני רכשתי סופר מיני ידנית לפני מספר חודשים.

בסיבובים השונים הסתכלתי גם על הגרסאות האוטומטיות, פשוט בגלל שרוב המוצג באולמות הוא כזה.

אם דבר לא השתנה מאז, אני חושב שניתן לציין את הקליאו הבכירה כפוטנציאל לדרישותייך.

אני מדבר על גרסת ה-1.2 האוטומטית והמאובזרת.

תבחר בקישור את הדגם הרצוי.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

מגיעות שתיים או שלוש סופרמיני חדשות ב2015 לא? יש מצב להמתין?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

מגיעות הונדה ג'אז, יונדאי i20, סקודה פאביה, אופל קורסה - כולן דור חדש, ותגיע מתיחת פנים לקיה ריו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אף אחת מהעולות החדשות לא נראית היי-טקי, לא מבחוץ ולא מבפנים. היחידה שלטעמי נראית טוב באופן כללי, והכי היי-טקית מבפנים, היא מאזדה 2 החדשה שתגיע באפריל. אבל לא בטוח ששווה לחכות.

מבין ההיצע כרגע קליאו ו-208 הן היחידות שעונות על הדרישות שלך. קליאו אולי יותר הי-טקית בפנים, אבל המכונית נוקשה ולא נוחה לנסיעה. קח את שתיהן לנסיעת מבחן ותחליט.

• תוכן חדש...