Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שישרת אותי בצורה אמינה ככל האפשר בנסיעותי.

אני נוסע על בסיס יומי קרוב ל-50 ק"מ ביום, בנסיעה שרובה המוחלט היא מחוץ לעיר.

יש לי 2 בקשות אופיניות; אמינות, וצריכת דלק.

בנוגע לצריכת דלק, צריכה טובה עבורי היא 1-11 ומעלה. אני בסה"כ נהג מאוד רגוע שמשתלב רבות בנתיב הימיני.

האמינות, זה תחום קצת טריקי, אבל אני מאמין שהוא די משתלב לכולם על אותו הבסיס- רכב שיעשה לי כמה שפחות בעיות והפסדי ימי עבודה.

כרגע על הכוונת שלי-

ניסאן אלמרה 02/03

ניסאן פרימרה 02/03 (אחרי מיקוח)

סובארו אימפרזה גראנד לאונה 01

סובארו אימפרזה ניו אייג' 01/02

כמו שניתן לשים לב, העדפה היא לרכבים משפחתיים. במידה ויש לכם מה להוסיף על הדגמים הספציפים, ו/או המלצות על דגמים אחרים, אני אשמח לקרוא וללמוד.

תודה!

פורסם

עידכון קטנטן, עקב המלצות חברים בדקתי גם את הדגמים הבאים-

פיג'ו 307 02/03

פיג'ו 407 05 (אחרי התמקחות)

פורד פוקוס 02-05

כמו שאתם רואים, המבחר הוא די גדול עבורי, ולכן אני זקוק לעצתכם בנושאים האלו.

הלב אומר 407 או פרימרה, או אולי אימפרזה, אבל השאלה היא מה האמינות שאני אקבל מהצרפתיות?

פורסם

בתקציבים נמוכים מצב הרכב והתחזוקה שלו הוא גורם מכריע על אמינות. גם יפאנית/קוריאנית שלא טופלו כראוי- יבלו המון במוסך.

חפש את הרכב השמור ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה שכל המכלולים עובדים וטסט ארוך עד כמה שניתן.

פורסם

אשתף את מחשבותי עבור חבר'ה שגם נקלעו במצב דומה,

כל המכוניות הנ"ל ירדו מהפרק, למעט הפוקוס. הפיג'ו בשנתונים האלו סבלו מבעיות חשמל, שחלקן אף מסכנות חיים, הסוברו למינהן קצת ישנות, ולניסאן אין שוק, וזו תהיה בעיה בעתיד.

נכנסתי חזק לפוקוס. למעט חלונות אחוריים שנופלים, אין בעיה מיוחדת. הרכב די עגלה, ובסה"כ לא מצויין באף קטגוריה, ומנגד גם לא כושל באף אחת מהן. הבעיה היחידה היא שרובן הגדול הן ליסינג במיל', ודי בסיסיות באיבזור וכנראה גם לא טופלו כמו שאדם פרטי מטפל ברכושו האישי. אחרי קריאה מרובה גיליתי על המאזדה לאנטיס 323. בתקציב שלי נכנסת עד שנת 04. המחירון הוא בערך 20, אבל רובן נמכרות הרבה מתחת. המכלולים דומים לפוקוס, ולרכב אין בעיות משמעותיות למעט גיר שיכול להזדקק לשיפוץ עתידי.

נכון לעכשיו יש לי ברשימה כמה מאזדות שאני רוצה לעבור עלהן ולבדוק אותן. חלקן מאובזרות, חלקן די ערומות, אבל כולן מידיים פרטיות עם ק"מ די נמוך עד סביר.

מה שכן אשמך לקבל זו רשימה של מוסכים אשר יתנו לי מענה בבדיקה לפני קניה באיזור המרכז (רחובות-רשלצ-חולון), ובאיזור הצפון (חיפה והסביבה).

ואם אפשר, פחות עבור מוסך של כסת"ח ויותר כזה שידע להגיד לי כן/לא (ע"ע תקינות מנוע/גיר/שילדה).

בהצלחה לי :-o

• תוכן חדש...