Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסטים קודמים שלי בחיפוש מתנת יומולדת לאמא.בסופו של דבר מצאתי את הרכב שעליו אני מוכן לשים כל שקל בחיוך.

למרות שהתקציב נמתח החלטתי ללכת על הונדה סיווק סדאן מודל 2011.

בבדיקה שקיבלתי בחברת ליסינג של קומפיוטסט הכל תקין למעט תיקוני צבע ומצב קוסמטי.

בבדיקה שאני לקחתי מטעמי האישי נמצאו כמה ריגקטים.רק אחד מטריד אותי והוא רעש במערכת שסתומים.אני באופן אישי לא שמעתי משהו חריג,ועוד קרוב משפחה שנוסע על הונדה כזו לא הבחין.

הבוחן במכון אמר שזה תקין ואין ממה לחשוש.

כל שאר הרגקטים הנוספים כולם יתוקנו ויסודרו ע״י החברה.

מה אתם חושבים?

מצרף תמונות של 2 הבדיקות.

cdd9680629640dddef6892495d4c90f0.jpg157c592ddbbde5f79c401ad48365b6af.jpg

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

זה כסתח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיוויק 2011 זה לא VTEC?

אם כן, זו הסיבה לרעש מהשסתומים.

זה רעש אופייני למנועים האלה. הסיוויק שלי זצ"ל הייתה מתקתקת כמו מכונת תפירה. בעיקר במנוע קר.

כבר היו "מבינים" שהעירו לי ברמזור שאני צריך כוון שסתומים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הניירת הזו היא too good to be true. שתי הבדיקות נראות כאילו הוזמנו מחברת הליסינג, לא כמו בדיקה שלקוח פרטי משלם עליה.

אנחנו מדברים כאן על רכב יוצא ליסינג בן 3 עם כמעט 140,000 ק"מ (!!!). הייתי בודק לעומק את משמעות הפגיעה מאחורה (ששים לב לא תוקנה כראוי) ובכל מקרה מנסה להוריד מהמחירון כמה שיותר. הקילומטרז' גבוה מאוד מהממוצע.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבדיקה בסדר, נראה שהיתה איזו מכה מאחור שחייבה החלפת מכסה תא מטען, ושהתיקון נעשה בצורה לא טובה והעסק לא לגמרי ישר, ויש בעיה בסגירה של תא המטען - יש לבדוק זאת.

אתה בטוח שמדובר ברכב 2011? מס' הרישוי דווקא מתאים לרכב משנת 2009.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הניירת הזו היא too good to be true. שתי הבדיקות נראות כאילו הוזמנו מחברת הליסינג, לא כמו בדיקה שלקוח פרטי משלם עליה.

אנחנו מדברים כאן על רכב יוצא ליסינג בן 3 עם כמעט 140,000 ק"מ (!!!). הייתי בודק לעומק את משמעות הפגיעה מאחורה (ששים לב לא תוקנה כראוי) ובכל מקרה מנסה להוריד מהמחירון כמה שיותר. הקילומטרז' גבוה מאוד מהממוצע.

איתמר

זאת סתם עוד הונדה עם בלאי רגיל לפירמה הזאת......

על אף הקילומטרז הגבוה......

פורסם

גם לי זה היה נשמע כמו כסתח.אבל עדיין רציתי לבדוק.

לגבי ההיסטוריה של הרכב-ידוע לי עליו פשוט הכל! איזה חברה שירת בה הרכב מי נסע עליו.אפילו ברמה של איפה הרכב קיבל דוח חנייה.

כל זאת תודות לקרובת משפחה שעובדת בחברה בדרג ממש מכובד.כל מהלך הקנייה היא הייתה מעורבת.

לגבי תא המטען,עשו עבודה יפה מאוד!הכל ניראה מקורי רק חדי עין יבחינו.הבעייה היחידה שם זה סגירת הדלת שמצריכה טיפלה יותר כוח מבדרך כלל.ממש לא רציני!

לגבי הקילומטרג אמא שלי נוסעת ביום בלחץ 25km.אז זה נילקח בחשבון.

המחיר שאני משלם עליו 58485 על השקל!תודות לקרובה שעזרה.

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

ולגבי המכונים אחד מטעמם והשני נסעתי אליו מבחירה חופשית ראיתי פה בפורום המלצות עליו(אני לא הייתי כל כך מרוצה)

פורסם
התאונה דורשת התייחסות, בקש לראות דו"ח שמאי וכמה הורידו ממחיר המחירון. למה ללכת על רכב עם ק"מ כ"כ גבוהה?.

ראיתי המון מכוניות מאף אחת לא התלהבתי כמו מההונדה.

כולם הרגישו לי עממיות.

הנסיעה של אמא שלי אולי 10k בשנה.אז זה יתקזז.זו הייתה המחשבה שלי.

פורסם

לפי מה שאני משלם פול המחירון.זו עסקה אטרקטיבית.

אתה לא חושב?

פורסם

זה קצת יותר מ30% הנחה מהמחיר מחירון.

פורסם

אם אתה משלם על רכב כזה יותר מ65 אש''ח-70 אם אתה נדיב, זה יותר מידי. קח בחשבון, זה רכב עם המון היצע לא חסר ממנו ובמצב טוב יותר קיימים המון אני הייתי אומר המשך הלאה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יש גם סיכוי לפגיעה בקצה שלדה בעקבות התאונה, אני אומר לך את זה מנסיון. אצלי היתה מכה קטנה של 20 קמ"ש מאחור ותיקנו "פח אחורי" ובלשון אחרת- קצה שלדה. אצלי קבעו ירידת ערך של 6%, שמאי פרטי קבע 10%, הרכב נמכר ב 30% פחות והיה לו פחות ק"מ מהרכב שאתה מתכוון לקנות. אז תחשוב שוב.

• תוכן חדש...