Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום

לאחר חיפוש נרחב בפורום בנושא זה, מפנה את שאלתי אליכם בתקווה למציאת פתרון הולם :

החודש התרחבנו והפכנו להיות משפחה עם 3 ילדים קטנים (תאומים בני שנתיים ותינוק קטן שנולד החודש.)

היום נוסעים ביונדאי I25 (ליסינג) שלא מספקת את הצרכים שלנו.

בשבועיים האחרונים אין באפשרותנו לנסוע יחד כמשפחה אלא לארגן רכב נוסף (מההורים) ולנסוע למקום חפצנו בנפרד, בשני רכבים שונים.

כמו שאתם מבינים, ברשותנו 2 כסאות בטיחות וסלקל לתינוק.

הם אינם נכנסים אחד ליד השני במושב האחורי הצר, וגם ניסיונות חיפוש ובדיקה של החלפת המושבים לבוסטרים צרים יותר לא הועילו.

לצערי ברכב גם לא ניתן לבטל את כרית האוויר הקדמית כך שלא ניתן למקם את הסלקל שם.

מכיוון שמקום העבודה לא מוכן להתחשב ולהחליף את הרכב, מתחילים לחפש פתרונות אחרים - משמע קניית רכב נוסף פרטי.

חושבים בכיוון של 7 מקומות (אם כבר אז כבר), אך לא מבינים בנושא כלל. האם כדאי? האם כלכלי? האם ישנם פתרונות אחרים טובים יותר?

אשמח לקבל תשובות ורעיונות , כי כרגע אנחנו די מיואשים.....

תודה.

אוהד.

פורסם

3 כסאות נכנסים גם בבלנו, מנסיון. השאלה אילו.

אני ממליץ לנסות שלושה קוסקו סנרה, שהוא צר במיוחד, מתאים מגיל 0 (בניגוד לכיוון הנסיעה) וכמובן מתאים לבני שנתיים, קיבל 5 כוכבי בטיחות, ובמקרה גם זול יחסית.

:turn-l:
פורסם

כשהילדים שלי היו קטנים (תאומים+תינוק), קניתי רנו סניק.

המושב האחורי שלה הוא למעשה שלושה מושבים נפרדים.

מעבר לזה, היא נוחה כי לחגורות הבטיחות מאחור, יש שני אבזמי נעילה, אחד מכל צד (מקווה שתיארתי את זה טוב), כך שלא צריך לקפוץ ראש לתוך האוטו, כדי לחגור את הילדים שיושבים בבוסטר. מאוד נח.

הבעיה היא למצוא רכב במצב טוב.

לא כתבת לגבי תקציב...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

גם אני הייתי בודק סניק - אם שלושת הכיסאות לא יכנסו במושב האחורי (המאוד רחב) שלה, יש לה איזופיקס גם במושב הקדמי הימני, כך שאפשר להושיב שני ילדים + הורה מאחורה ועוד ילד בקדמי (לא לשכוח לבטל כרית אויר).

פורסם

שלום חברים

אכן, לגבי התקציב לא כתבתי, אבל התקציב מוגבל יחסית.

משהו כמו 50000....

השאלה לגבי הרכבים שהצגתם - האם אמינים? מה מבחינת דלק וכו'? (לצערי אינני מבין גדול במכוניות ולכן אפילו לא יודע לשאול את השאלות המתאימות)

פורסם

תבדוק גם את הרנו פלואנס. היא לא תהיה הכי חסכונית או הכי מהירה ברמזור אבל עקב סחירות נמוכה תוכל לרכוש רכב משנתון מתקדם.

אופציה נוספת היא טויוטה וורסו או מאזדה 5.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם אני בדקתי מעט את האפשרויות ורנו סניק היתה האופציה הזולה ביותר שעונה על הדרישות מבחינת מרווח אבל נושא האמינות והתקלות מטריד אותי ולצערי אין לי זמן למוסכים (אני יודע שמדובר בסטיגמה אבל מהכירות עםשני בעלי סניק- היא מוצדקת)

לאחרונה התחלתי לפזול לכוון מסחריות-משפחתיות כדוגמת סיטרואן ברלינגו או פולקסווגן קאדי. מציעות את המרחב הנדרש במחיר סביר. טרם בדקתי את וחות הנסיעה

פורסם

הייתי בודק גם פורד מונדיאו. חבר שלי רכש כזו 2009 לפני שנה וחצי ומאוד מרוצה, הרכב מאוד מרווח וגם לו 3 ילדים קטנים כשהגדולה בת 4. בתקציב שלך אתה יכול לרכוש מונדיאו משנתון מתקדם ואתה מקבל רכב בטיחותי, מאובזר מאוד ומרווח.

פורסם

אתה לא הראשון ולא האחרון שמתחבט בבעיה הזו. קודם כל תבדוק אם ניתן ללכת למוסך היבואן ולהתקין מתג ניתוק כרית אוויר לנוסע (עשיתי את זה לפוקוס 2009 מליסינג ועלה לי 500 ש"ח).

דבר שני, כל משפחתית שתרכוש עם מתג ניתוק כרית אוויר לנוסע תתאים. הפעוט יסע במושב קדמי בסלקל עד גיל שנה ולאחר מכן יעבור למושב בטיחות נגד כיוון הנסיעה באמצע המושב האחורי. התאומים יהיו בני 3 ותוכל להתקין להם בוסטרים + משענת גב + 5 נקודות עיגון שכן נכנסים עם מושב בטיחות שממוקם נגד כיוון הנסיעה.

כשהפעוט יגיע לגיל 2.5 -3 תהפוך את כיוון מושב הבטיחות...

יש לא מעט פוסטים שלי בנושא...אתה מוזמן לחפש.

מסקנה:

1. לא בהכרח חייב לרכוש עוד רכב.

2. אם כבר קונים אז אין זו אגדה...

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מהכירות עם שני בעלי סניק- היא מוצדקת

החיסרון העיקרי בסניק הוא שיש הרבה בררה, וצריך להתעקש על אחת טובה, וכן - גם להשאיר בצד קצת כסף לבלת"מ. מצד שני, היא כל כך שימושית להסעה מרובת נפשות, והמחיר הזול שלה משאיר כסף בצד.

פורסם

אני לא יודע אם זה נמצא בתקציב, אבל אולי בתקציב שלו תכנס סניק III, עם מנוע 2.0 וגיר רציף שמגיעים מהניסאן קשקאי, זה אמנם מעט פחות חסכוני מה1.6, אבל זה שילוב אמין עם ביצועים סבירים ובזכות הגיר הרציף צריכת הדלק סבירה יחסית למנוע 2.0.

ראיתי ב62 אלף ש"ח מודל 2010 ביד 2. הנתונים מאוד טובים - 40 אלף ק"מ, יד ראשונה, טסט ארוך ורכב אחרי טיפול. אולי יש מה לדבר על המחיר. שווה לחרוג מעט מהתקציב שלכם תמורת רכב טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

5 אגורות שלי: גם אני נמצא בהתלבטות דומה בזמן האחרון. אך עלייך לענות תחילה על מספר שאלות -האם רכב הליסינג נשאר בכל מקרה או שאתם מסיימים את ההתקשרות עם החברה. כמה ציוד אתם לוקחים איתכם (עגלות, תיקים וכד')? כמה פעמים יוצא לכם לנסוע בתפוסה מלאה (5 אנשים)? האם נוהגים להצטרף אליכם אנשים נוספים מעבר לחמישתכם?

ברגע שיהיה מענה לשאלות אלה, נוכל להמליץ ביתר דיוק.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

רנו סניק תהיה היעילה ביותר לצרכים לנוכח קיומם של שלושה מושבים נפרדים.

פלואנס גם תעשה את העבודה, וכנ"ל גם לגבי מונדאו.

שלושת הרכבים הללו נמכרים במחירים נמוכים יחסית לשנתון המתקדם.

אופציה נוספת היא פוקוס סטיישן, שאמנם מרווח הרגליים בה מוגבל, אבל מבחינת רוחב, היא נותנת מענה לא רע.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...