Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך ההתלבטות היא בין שני הרכבים

האוטו שיש עכשיו זה מיצובישי האנטר 2013 שהחליף מיצובישי האנטר 2010 שהחליף היילקס 2007 כולם 4X4 אוטומט .

הצרכים מהאוטו ממוספרים לא לפי סדר חשיבות

1. יכולות שטח טובות {נוסע הרבה בשטח } למיצובישי האנטר שיש עכשיו יש יכולות מעל ומעבר ואני לא חושב שההיליקס נופל ממנו

2. נוחות נסיעה { נוסע המון כ 60-65 אלף בשנה } חובה שיהיה נוח {האנטר בסדר אך לא מצטיין }

3. עדיף שיהיה מאובזר כמה שיותר {ללא הוספה של אביזרים }

4.נוחות במושבים האחורים {לא ממש נוח במושבים האחורים לשלושה מבוגרים באנטר}

חשוב לציין שצריכת דלק,בלאי,ירידת ערך,מחיר קניה לא רלוונטים לחלוטין בבחירת הרכב

הרכב הוא רכב חברה ועל שניהם משלם אותו הדבר .

בעיקרון מאוד מרוצה מהאנטר אך ראיתי שהמחיר של האנטר הוא 220 אלף לדגם של 4X4 אוטומט

וההיילקס בדגם האוטומטי של 4X4 עולה 255 אלף ומכאן באה המחשבה שיתכן שהפער הזה במחיר לא סתם ויכול להיות שההילקס יותר איכותי וייתן יותר { שלא באמת היתי חושב על זה אם לא היו מציעים את זה בעבודה }

ההתלבטות היא בין להשאר עם האנטר שבכללי מרוצים ממנו

לבין לקבל היילקס חדש שאולי יספק בצורה יותר טובה את הצרכים .

למרות שהמחיר של ההיילקס יותר גבוה על שניהם משלם אותו דבר בגלל הסכם עם טויוטה לגבי לקיחת מספר היילקסים .

לתשובתכם אשמח

פורסם

תעשה נסיעת מבחן על ההיילקס רצוי עם חמישה נוסעים - נראה לי שאחרי נסיעה כזאת תהיה לך תשובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני נהגתי לא מעט על ההאנטר ולא אהבתי את הרכב,יש לו קוטר סיבוב של משאית,כסאות גרועים,גיר מעצבן,אני הייתי בוחר בטויוטה.

• תוכן חדש...