Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

התייעצות לגבי קניית קיה ריו (הגרסה חדשה) שנת 2012 5 דלתות

דברים שאני רוצה לדעת:

1- נוחות

2- צריכת דלק

3- אמינות

4- אבזור ומולטימדיה

5- הבדלים בין הרמות גימור השונות (LX ל EX)

6- קנייתו מחברת ליסינג/ השכרה

7- מחיר

ואם יש עוד משהו שתוכלו להוסיך אני ישמח :)

פורסם

עשית קצת חיפוש כאן באתר?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא ברור אם אתה מתכוון ל 1.4 ליטר אוטומטי או ל 1.2 ליטר הידני. בכל מקרה יש המון מידע כולל פוסטים של שימוש ארוך במכוניות.

אני מאמין שחצי שעה מול הפרסומים באתר יתנו לך מידע מלא.

אם יהיו לך אח"כ שאלות - אתה מוזמן כמובן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ברשותי ריו 1.4 סדאן 2012 דגם חדש .הרכב נוח מאד אבל הישיבה בו נמוכה מלבד מושב הנהג שמתכוון לגובה .הרכב יושב טוב עך הכביש הנסיעה בו נעימה ושקטה .רגב אמין מאד מיוצר בקוריאה .צריכת דלק 1-ל-15 בממוצע .לי יש lx ב-ex יש גם גנטים מגנזיום סאברוף ופנסי ערפל.

פורסם (נערך)

לריו יש מושבים תומכים אבל נוקשה מעט.

מבחינת אמינות בנתיים לפי מה שניתן לראות פה אין בעיות,כמו בשאר רכבי קיה.

לגבי איבזור תכנס לאתר של קיה ותוריד את הקטלוג,שם תיראה את כול האיבזור.

לגבח מחיר,כנס ליד 2 ותיראה בכמה מוכרים אותם,מחר תתקשר לכמה חברות ליסינג גם לברר מחירים.

הייתי מציע לך לבדוק גם את פיגו301/סיטרואן C אליזה היתרון שלהם שהם הרבה יותר נוחות מהקיה ומציעות גם תא מטען גדול עם מרווח טוב מאחור.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה לי את הרכב שנה ומכרתי. מאכזב מאוד. איטי וכבד, שתיין דלק (1-10) בממוצע אם אתה נוסע רגוע, כל בור קטן הגב שלך צועק הצילו, הגה מנותק לגמרי, מערכת שמע גרועה. היתרון היחידי שלו שהוא מרווח יחסית. יש רכבים הרבה יותר מודרניים במחירים האלה.

• תוכן חדש...