Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל יש לי שאלה, יש לי יונדאי אקסנט שנת 2005 מנוע 1500 עם 220,000 ק"מ יד חמישית.

קניתי את הרכב לפני שנה, הרכב נוסע מעולה, מעט מאוד תיקונים שגרתיים והוא באמת לא עושה בעיות מבחינה מכנית. לעומת זאת, מבחינה חיצונית הצבע של הרכב גמור ומתקלף ויש לא מעט שריטות.

השאלה שלי היא האם לנסות למכור אותו? החשש שלי שאם אני אחזיק אותו עוד שנה-שנתיים, כבר לא אצליח למכור אותו, ואם כן אז במחיר מגוחך של 5000 שקלים ואף פחות. (קניתי אותו ב14,000) מה לדעתכם אני צריך לעשות? לסחוב עם הרכב עוד שנה-שנתיים או לקנות חדש?

פורסם

בהתחשב בעובדה ש:

בעת כתיבת שורות אלה יש לא פחות מ-74 כמו שלך למכירה ביד 2.

מכוניות במצב דומה לשלך מוצעות ב-10-11 אלף (כלומר נמכרות ב- 7000-8000 ש"ח)

אתה לא רחוק מה-5000 ש"ח עליהם אתה מדבר כבר עכשיו.

עוד נתון חשוב הוא - התקציב. אתה צריך לפחות 20-30 אלף כדי שלא יווצר מצב שהחלפת נבלה בנבלה.

שורה תחתונה - כל עוד הרכב תקין ואין לך סכום משמעותי להוסיף - תשאר עם מה שיש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הרכב נוסע ולא עושה בעיות, תמשיך לנסוע עד שילך, במקרה הגרוע עוד שנה - שנתיים תמכור לפירוק ב1000 שקל

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא ברור על מה אתה מדבר. רכבים כמו שלך נמכרים כבר עכשיו בסביבות 7000 ש"ח. כמה אתה רחוק מ-5000 ש"ח?

אם יש לך תקציב לקנות משהו נורמלי, דהיינו לפחות 25 אלף כדי לקנות למשל ריו 2008 עם 130-140 אלף ק"מ, אז תמכור ותקנה משהו אחר.

אם אין לך, אז אל תחליף. תגיד תודה כל עוד הרכב נוסע טוב, וסע עליו.

פורסם

עם כל הכבוד ידידי, על מה בדיוק שילמת 14 אלף שקל?

אף על פי שלא מדובר במחיר גבוה, המחירים כיום פשוט בדיחה, יד שנייה עם 100 אלף ק"מ זה בערך המחיר הנכון עבורה (14K), גם ללפני שנה.

**אפילו הבראבו איבדה משהו דומה אם לא פחות מערכה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
עם כל הכבוד ידידי, על מה בדיוק שילמת 14 אלף שקל?

אף על פי שלא מדובר במחיר גבוה, המחירים כיום פשוט בדיחה, יד שנייה עם 100 אלף ק"מ זה בערך המחיר הנכון עבורה (14K), גם ללפני שנה.

**אפילו הבראבו איבדה משהו דומה אם לא פחות מערכה.

המחירון של הרכב שלי לפני שנה עמד על 25,000 (לא יודע כמה היום) רוב הרכבים מהסוג הזה נעו בסכומים של בין 12-20K ביד 2.

לא יודע מה להגיד לך יכול להיות שהרבה השתנה מאז.

• תוכן חדש...