Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס מהליסינג....

שוקל לקחת רכב שאהנה ממנו ומוכן לשלם יותר

השאלה היא כמה יותר?

רוב הפרמטרים ידועים, כמה עלה כל חודש הליסינג, כמה הפסדתי סוציאליות וכו.

גם ברכב הפרטי הרב ידוע, עלות, בטוחים, דלק, טיפולים, שווי הכסף.

העניין הוא שברכב יקר, ירידת הערך היא פרמטר משמעותי אבל ניסתר. ופה אני זקוק לעזרכם:

בכמה לדעתכם, תימכר בעוד 4 שנים במוו סידרה-3 משנת 2013 שנקנית עכשיו ב 215אלף ש"ח.

אשמח לתשובות לא רק במספרים, אלא גם על מה מסתמך החישוב.

תודה.

פורסם

ככל שרכב יותר יקר, עך ירידת הערך שלו משמעותית ב5 שנים הראשונות. בימר סידרה 3 דווקא אמורה להיות מניה די בטוחה.

לא הייתי בונה על יותר ממחצית מהסכום הזה עוד 4 שנים.

לא מזמן מכרתי קאמרי פרימיום מפוארת מהתחת עם מנוע V6. מחירה כחדש - 270. נמכרה אחרי 5 שנים ב82.

פורסם

אני חושב שהדוגמה שלך מהקאמרי קצת חריגה משתי סיבות:

א. הוצג בקאמרי דגם חדש - מה שלא נכון בהכרח לגבי הב.מ.וו בעוד 4 שנים.

ב. מנועים גדולים לא פופולאריים היום בכלל. לא אתפלא אפילו אם אשמע שמחירון הקאמרי 2.4 הוא גבוה יותר מה-V6. זה נכון לגבי כל רכב, אבל יש לי תחושה שזה נכון בייחוד לגבי הקאמרי, שזוכה בעיקר לפופולאריות בדגמים ההיברידיים שלה - דגמים שמציגים תפיסה די הופכית לזו שבדגם V6.

פורסם

אי אפשר לדעת השוק נמצא בשינוי מתמיד כל הזמן.

אם אתה רוצה להיות בטוח כמה יעלה לך הרכב + תחזוקה, קח את הרכב בליסינג פרטי עם תחזוקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכמה לדעתכם, תימכר בעוד 4 שנים במוו סידרה-3 משנת 2013 שנקנית עכשיו ב 215אלף ש"ח.

אשמח לתשובות לא רק במספרים, אלא גם על מה מסתמך החישוב.

תודה.

נסה להשתמש בשירותים הבאים:

2.jpg3.jpg4.jpg

פורסם
במוו מחליפים דגם כל 6 שנים. אני מניח שהרכב ימכר קצת לפני שיוצג בארץ הדגם החדש.

כל 6-7 שנים, אבל אם במקרה הזה זה יהיה 6 אז ניתן לצפות לדגם חדש בעוד כשלוש שנים.

לגבי הירידת ערך, התשובה האחרונה לפני היא המדויקת ביותר...

פורסם

במוו סדרה 3 שיצאה בשנת 2012 דגם חדש דיי פופולרית בשוק היד שנייה ומקבלת מחירון עד מעט פחות כיום.

לגבי המחיר העתידי- להערכתי כרגע תשמור על השוק על שנתיים לפני החלפת הדגם, אבל קיימים עוד משתנים כמו דגמים חדשים של המתחרים ועוד..

גם בתוך הסדרה 3 יש דגמים יותר ופחות מבוקשים.

מידע על הרכב עם השוואה למתחרים כולל עלויות ביטוח ורישוי תוכל למצוא פה:

רכב יוקרה משפחתיים יד 2 עד 200 אלף

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

דרור - הבעיה העיקרית היא שלא ניתן להסיק העבר לעתיד והפוסט של itamarg ממחיש זאת מצויין :)

חישוב ירידת ערך צפויה בתנאי השוק הקיימים - הוא הימור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים איתך שזה הימור, ולגבי העתיד רק לנביאים תשובות.

יחד עם זאת, יש דגמים שכיום מראים ביקוש יותר מאחרים, וכן דגמים שעברו שינוי צורה לאחרונה סטטיסטית שומרים על ערך טוב יותר מס' שנים (מצומצם אמנם) קדימה. אבל אין הבטחות :-D

דרור- מנהל מוטורקאר

• תוכן חדש...