Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2010, דוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי שני רכבים כאלה בליסינג, סה"כ שנה וחצי וכ50K ק"מ.

לחיוב:

נוחות נסיעה, הגה מעולה, שילדה טובה.

לשלילה:

צריכת דלק מזעזעת - אני קיבלתי 1ל8 בנסיעה 80% בינעירונית בנהיגת ליסינג. מילא אם הרכב היה חזק, אבל הוא עגלה מתה (0-100 ב13.7 שניות אם אני זוכר נכון. בעקיפות ותאוצות ביניים המצב לא משתפר). לשם השוואה, הפוקוס החדשה באותם תנאים צרכה 1 ל10, ועשתה זאת בצורה משמעותית שקטה וחזקה יותר.

הרכב רועש מאוד.

לא נתקלתי בבעיות מכניות, אבל הרכבים היו כשנה-שנתיים על הכביש בזמנו, ולא הייתי מצפה למשהו אחר.

בנוסף, שים לב, מתישהו בסוף 2009\תחילת 2010 הרכב עבר מתיחת פנים קטנטנה - נוספה ידית שליטה ברדיו מאחורי ההגה והגימור של הקונסולה המרכזית הוחלף מכסוף לשחור - הכסוף נטה להתקלף.

סה"כ, אני לא ממליץ על הרכב, בטח לא במחיר הזה.

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית בלבד מבלי לפגוע באיש:

אני אישית לא מבין איך אנשים קונים פוקוס בכלל.

אין לו שום יתרון. מלבד הגירסה של הסטיישן ששם יש המון מקום מאחורה.

צריכת דלק גרועה בהחלט.איטיות מחרידה וסרבנות.גיר על הפנים.אמינות מפוקפקת ושוק בהתאם. במרוצת השנים הבלאי ממש ניכר על הרכב.

בשנתונים של 2005_2007 הרכב נוסע כמו עגלה וכולו מרשרש.

איך אמרו חכמנו: תרגיש כמו לורד-סע בפורד.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני לא יודע מה אתם רוצים מהרכב, הצריכת דלק סבירה 10 ק"מ לליטר, הרכב בכלל בכלל לא איטי, נוח שקט, התנהגות כביש מעולה, אני מדבר על הדגם הרובוטי.

על הדגם לפני עם הגיר הפלנטרי, אכן הרכב קצת עצל ולא הכי חסכוני אבל הרכב אמין מאוד, עם התנהגות טובה והרכב נוח.

בנוגע לרישרושים כאלו ואחרים, זה תלוי מה פירקו ברכב, מי פירק מה, מה התקינו בהתקנות מקומיות.

פגשתי גם רכבי יוקרה מקרקשים וזה ממש לא בגלל שהרכב לא טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
לפי דעתי האישית בלבד מבלי לפגוע באיש:

אני אישית לא מבין איך אנשים קונים פוקוס בכלל.

אין לו שום יתרון. מלבד הגירסה של הסטיישן ששם יש המון מקום מאחורה.

צריכת דלק גרועה בהחלט.איטיות מחרידה וסרבנות.גיר על הפנים.אמינות מפוקפקת ושוק בהתאם. במרוצת השנים הבלאי ממש ניכר על הרכב.

בשנתונים של 2005_2007 הרכב נוסע כמו עגלה וכולו מרשרש.

איך אמרו חכמנו: תרגיש כמו לורד-סע בפורד.

מבלי להיפגע:

לי חשוב שתגיד כמה פורדים כאלה היו לך, כמה ק"מ נסעת על כל אחד מהם, כמה פעמים הרכב נתקע ונגרר ואילו חלפים התבלו בצורה בלתי רגילה ונאלצת לשלם עליהם ממיטב כספך.

מה שהיה לאח של דוד של שכן שלך לא ממש תופס כאן. אני חושש שהרגע הענקת דרגת סגן-אלוף לרב-סרן שמועתי..

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היה לי פורד אחד וזה הספיק לי. אני רואה מה זה הפוקוסים היום כל הזמן בעבודה ובחברים... לא נוגע בזה יותר.

ולפי דעתי האישית: אין שום מהות הצדקה לרכב הזה על פני רכבים משפחתיים אחרים.

לצורך העניין המצובישי הפשוטה ביותר טובה בכל אספקט מהפוקוס. ( אה נכון סליחה, הפוקוס בטיחותית יותר).

ואגב הפוקוס צורכת דלק בנסיעה רגועה ביום טוב אולי 1 ל 10, בעיר ובנסיעה נמרצת(בפוקוס נמרצת זה כמו רגיל של רכב מקביל), 1 ל 7-8 זה לא דמיוני.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
היה לי פורד אחד וזה הספיק לי. אני רואה מה זה הפוקוסים היום כל הזמן בעבודה ובחברים... לא נוגע בזה יותר.

ולפי דעתי האישית: אין שום מהות הצדקה לרכב הזה על פני רכבים משפחתיים אחרים.

לצורך העניין המצובישי הפשוטה ביותר טובה בכל אספקט מהפוקוס. ( אה נכון סליחה, הפוקוס בטיחותית יותר).

ואגב הפוקוס צורכת דלק בנסיעה רגועה ביום טוב אולי 1 ל 10, בעיר ובנסיעה נמרצת(בפוקוס נמרצת זה כמו רגיל של רכב מקביל), 1 ל 7-8 זה לא דמיוני.

כנראה שנפלת על רכב לימון, אני מדדתי 1/10 בממוצע בלי להתאמץ לחסוך. הביצועים סבירים זה לא אמור להיות רכב ספורט, את הנהג הממוצע זה יספק. חוץ מזה שהפוקוס די מקבילה ללנסר למאזדה3, לאימפרזה ועוד מבחינת ביצועים. רק שהיא בנוסף אמינה מאוד, מרווחת, בטיחותית כמו טנק, יציבה, נוחה וזולה לרכישה שזה יתרון.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מה אתה מגדיר כמיצובישי הכי פשוטה?

הצריכת דלק של הפורד זהה לצריכת דלק של מאזדה 3 משנתון מקביל, אולי ק"מ לליטר לפה ולשם ואני לא רואה שאתה מתייחס לזה.

לשום מיצובישי בסגמנט אין התנהגות ונוחות נסיעה כמו לפוקוס משנתון מקביל.

יש 2 מחלות לפוקוסים משנת 10 ואילך, גומיות שהדבק שלהם לא מחזיק( ויש תיקון לבעיה הזו במוסכים) ובעיו כאלו ואחרות בגיר הרובוטי, למרות שאני על פוקוס 11' ועם 90 אלף ק"מ והרכב פשוט מצויין, גם הגיר.

את כל התלונות שלי על הרכב אני מייחס לתחזוקת השבר של חברת הליסינג שממנה אני מקבל את הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איך נכנסה הפוקוס הרובוטית לפה?

הבחור שואל על פוקוס 2010, אוטומטי פלנטרי 4 הילוכים. ב2010 לא היתה פוקוס רובוטית ובנוסף, ברור מהבדיקה שהוא העלה שמדובר בפוקוס הקודמת, סימן 2.

הפוקוס החדשה טובה יותר בכל דבר ועליה אני ממליץ בלב שלם. מהקודמת צריך להתרחק.

פותח השירשור,

משפחתית 2010 שהייתי קונה היום, בתור משומשת בטווח המחירים הזה - קיה פורטה.

פורסם

בתור אחד שמחזיק בפוקוס משנת 2008 ושזו הפוקוס השנייה שלו, אני יכול להעיד שהרכב אמין, חסון ומוצלח מאוד. כמו כל מי שהגיב כאן אכן, הרכב עצל ודורש לחיצה בריאה כדי להאיץ נורמלי, אבל רק ב 20 אחוז מהמקרים הבעיה הזו הפריעה לי. כשאני רוצה למצות את הכוח מהמנוע אני פשוט משתמש באופציה הידנית ואז אני מחליט מתי להעביר הילוך ( מה גם שאני חובב ידניות). לי גם הפריעה העובדה שהרכב הגיע ללא איזופיקס אבל ניתן לפתור זאת ע"י קיט שהזמנתי מחו"ל. אצלי ד"א, צריכת הדלק היא 1 ל 10. כמו כל רכב משפחתי ממוצע.

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...