Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Q50 אינפינטי, לקסוס IS300H, מרצדס CLA250.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.6?

לא רשום CLA 250?

אני רואה שבכותרת באמת רשום 250, פשוט zuzut רשם שהרכש חלש משמעותית ואז פותח השירשור ענה לו שגם CLA200 לא רע בכלל, אז הסקתי שהוא קנה CLA200, עכשיו אין לי מושג מה באמת קנה פותח השירשור חחח.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיוון שהוא אמר שהוא רכש את גרסת ה urban הסקתי שהוא קנה את ה 200 ה cla250 בארץ מגיע רק ברמת גימור amg

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הסקת נכון,לא ראיתי סיבה אמיתית להוסיף קרוב ל40-45 אש''ח בשביל הAMG, האקסטרה 1.5 שניות האלה שמקצרות את המיאוץ ל100 לא באמת קריטיות לי ובטח שלא כמה פסי ניקל פה ושם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כאשר הפער היום גדול יותר ממה שהיה לפני שנה וחצי כמעט שרכשתי את הרכב אני מסכים איתך לחלוטין, ההפרש לא שווה את זה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הדבר היחיד שאהבתי בAMG זה הגא'נט וכבר עשיתי בירור לעלות הג'נט, כ-7 אש''ח, מעדיף להוסיף באופן פרטי ולא להוסיף 45 אלף בשביל קיט ניקלים ועוד 30-40 כ''ס.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...