Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים...

בן 28 שוקל לקנות קאדילק cts משנת 2008 ומעלה..

למה?

א. נראית יפה בעיניי (מאוד יפה)

ב. עוצמה

3. מושכת צומת לב (לפחות בעיניי)

4. נוחות (לדעתי)

5. מראה ספורטיבי !

צריכת דלק לא חשובה ..בקושי נוסע 10kבשנה

ההתלבטות שלי היא כך :

א. עלות טיפולים ביחס לנסיעות השנתיות שלי

ב. עלות אגרת רישוי

ג. עלות חלפים כגון ברקסים ובולמים וכל מיני

ד. האם יש תקלות נפוצות לדגמים אלה

ה. איזה נפחי מנוע יש בדגם זה ?? ואיזה מהם מוצלח?

ו. ואם מישהו יודע פחות או יותר כמה יעלה לי ביטוח (היסטוריה נקייה)

תודה מראש :)

פורסם (נערך)

יש מנועים 2.8, 3.0, ו-3.6.

לטעמי, כולם חזקים מספיק (הקטן שבהם עושה תאוצה קלאסית בפחות מ-8 שניות). כמובן שצריכת הדלק תעלה ככל שהמנוע גדל.

עלות הטיפולים גבוהה יחסית לרכבים יפניים, לא מאוד גבוהה יחסית לרכבים של צ'מפיון. בנוסף, יש אצל היבואן שירות של לקיחת הרכב והחזרתו בחינם.

עלות חלפים - יקרה יחסית. אבל אפשר להסתדר עם איביי.

תקלות - אני מכיר רכבים בני יותר מ-5 שנים שלא הייתה בהם תקלה אחת. בגדול, רכב מאוד אמין וחזק. גם בחו״ל זכה לציוני אמינות גבוהים. אם כבר, אולי כדאי לשים דגש על בדיקת רכיבי החשמל ברכב.

ביטוח - אנסה לבדוק. כרגע לא זוכר.

שורה תחתונה - לטעמי רכב מאוד מומלץ. יפה מבחוץ, ועוד יותר מרשים ונוח מבפנים עם שלל אבזור וכוונונים למושבים, מרחב אדיר ואינטריור מאוד עשיר.

אם צריכת הדלק לא פאקטור, לך על זה. לא תצטער.

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם

אגרת רישוי תעלה לך 2384 ש"ח לשנה אם מדובר ברכב משנת 2008.

חלפים לא חסרים, אבל זולים הם לא.

סרוג'י מוטורס בנצרת עילית מוסמכים לתת שירות גם לקדילק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדבר שהכי צריך להדאיג אותך ברכב הנ"ל זה ירידת הערך ,לקאדילאק יש ירידת ערך מהגבוהות ביותר בשוק.

גם במודלים האלו אתה יכול לצפות לירידת ערך של באזור 20 אלף שקל בשנה.

פורסם (נערך)

אכן ירידת הערך די חדה, אבל אני יכול לומר שיש ביקוש לא רע בכלל לרכב הזה, ויש לא מעט אנשים שחושקים בו ויודעים בדיוק מה הוא שווה - כך שהוא נמכר במחירון ואף מעבר לו לפעמים.

חוץ מזה, מירידת הערך גם פות״ש ייהנה, אז מה לו כי ילין?

אם בטוטאל, בעוד שלוש שנים, הוא יפסיד עוד 10k ש״ח לעומת מכונית מקבילה (נניח, במוו או מרצדס) בגלל ירידת הערך - זה עדיין שווה את זה.

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם
הדבר שהכי צריך להדאיג אותך ברכב הנ"ל זה ירידת הערך ,לקאדילאק יש ירידת ערך מהגבוהות ביותר בשוק.

גם במודלים האלו אתה יכול לצפות לירידת ערך של באזור 20 אלף שקל בשנה.

אכן ירידת הערך די חדה, אבל אני יכול לומר שיש ביקוש לא רע בכלל לרכב הזה, ויש לא מעט אנשים שחושקים בו ויודעים בדיוק מה הוא שווה - כך שהוא נמכר במחירון ואף מעבר לו לפעמים.

חוץ מזה, מירידת הערך גם פות״ש ייהנה, אז מה לו כי ילין?

אם בטוטאל, בעוד שלוש שנים, הוא יפסיד עוד 10k ש״ח לעומת מכונית מקבילה (נניח, במוו או מרצדס) בגלל ירידת הערך - זה עדיין שווה את זה.

מסכים איתך .. בשבילי ירידת הערך לא חשובה כמו שחשוב לי עלויות האחזקה למשך שנים רבות

עכשיו אפשר לגיד שטיפול קטן של רכב יפני עולה 500₪ ממוצע ורכב גרמני 1000₪ וקאדילק 1500₪ .. זה היחס ? או רחוק מזה ?

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר ״רכב גרמני״?

אני לא יודע בדיוק לגבי אאודי, אבל לגבי מרצדס ובמוו אני יודע שעלות הטיפול בערך זהה לקאדילק.

לגבי פולקסוואגן, הקאדילק יהיה קצת יותר יקר.

פורסם

אחמד כנס לשירות UMI - הצעת מחיר לטיפול ותקבל את המחירים המדוייקים לטיפולים לאחר בחירת של סוג הרכב והדגם.

תגלה שמחירי הטיפולים גבוהים משמעותית מאלה של שברולט למשל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...