Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחליפה לסובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אשאל שאלה טפשית

למה לא להישאר עם הרכב הנוכחי?

ראיתי שמכר .

אבל לא רואה את ההגיון

כי הגיעה הצעה שאי אפשר לסרב לה, הרכב שלו שווה גג 35K (מבדיקה של רכבים דומים מאד), ומישהו שמכיר את הרכב הציע 45K, שזה 4K מעל המחירון, בלי שום הצדקה בעיניי.

תכלס הוא יכול לקנות רכב כמו שלו עם שדרוגים כמו מערכת מולטימדיה, וו גרירה וכו', ולהשאר עם 10K ביד, אבל הוא החליט שהוא רוצה אפילו להשאיר יותר, והתקציב עכשיו ירד ל-25K..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאבא שלך עושה טעות מרה.

כיום רכבים כמו שלו שווים גג 30K, מקבלים בערך 30% מתחת למחירון כמעט על כל רכב מנהלים כזה ובמיוחד על B4, והוא הצליח למכור במחירון +4K.

במצב כזה, לא הולכים לחסוך כסף ולקנות רכב ישן שיעשה בעיות, אלא הפוך - מחפשים רכב ב-60K ומציעים 45K מזומן. אתה תתפלא לשמוע כמה אנשים יחליטו ללכת על ההצעה הזו, כי הם קיבלו הצעות של 38K בטרייד אינים למיניהם.

פורסם

נתונים יבשים טובים, השאלה איפה הרכב תוחזק ואיך תראה הבדיקה שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

להחליף סוס שאתה יודע בדיוק את מצב בריאותו ואפילו יודע לצהול כשצריך, במשהו בלתי נודע ושאין לך מושג מה תצטרך להשקיע בו בהמשך....

וכעת רוצה לרדת בתקציב הרכישה? יגדיל את תקציב התיקונים.

הייתי משלם 2K ומבטל את העיסקה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לדעתי, יש צורך לבטל את העסקה ולשלם קצת על ביטולה לקונה בתור מחווה טובה או רצון טוב בין חברים.

אביך בשנות הפנסיה, מוכר רכב מעולה ככל הנראה שהוא מכיר בעצמו מהיום הראשון ולפי מה שאני רואה, הוא לא בעל ממון רב ומוריד את התקציב לתקציב "זנות" של 25K כך שרכב "מכובד" אתה ממש לא הולך למצוא במחיר הזה. ממש לא. עם כל הצער שבעניין.

מה הבעיה להשאר עם הרכב הזה עוד כמה שנים ולהפך, לשמור על הכסף שלו ולהנות מרכב מנהלים B4 מעולה?

אם אביך זקוק לכסף, אין כאן שום הגיון בלרכוש רכב מאובזר ו "מכובד" שרק יזיק לחסכון שלו עם תיקונים אפשריים.

ברור לך שתקציב של 25K זה אומר שנתונים של 05-06 במקרה הטוב כן? אם בכלל, ככל הנראה בתקציב 25K תצליח להשיג שנתון 03-04.

פורסם

העיסקה בוצעה היום, 45K, אני עדיין בשוק מזה שמישהו תכלס שילם את זה.

לא חושב שזו טעות למכור, הרכב לטעמי לא במצב כזה מדהים, יש טובים ממנו, ויש לו כבר 165K. הוא יכול ללכת על אחד דומה אבל יותר מושקע ולהשאר עם כסף ביד, שבמקרה הגרוע יושקע בתיקונים ובמקרה הטוב - יהיה רווח נקי.

הוא כבר לא נעול על רכב גדול בהכרח, למשל פורד פוקוס 1.6 (שאני מתעב), אפשר למצוא שנת 2008-2009 בין 25 ל-30K, עם נתונים טובים, ויש עוד אופציות לא רעות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כי הגיעה הצעה שאי אפשר לסרב לה, הרכב שלו שווה גג 35K (מבדיקה של רכבים דומים מאד), ומישהו שמכיר את הרכב הציע 45K, שזה 4K מעל המחירון, בלי שום הצדקה בעיניי.

תכלס הוא יכול לקנות רכב כמו שלו עם שדרוגים כמו מערכת מולטימדיה, וו גרירה וכו', ולהשאר עם 10K ביד, אבל הוא החליט שהוא רוצה אפילו להשאיר יותר, והתקציב עכשיו ירד ל-25K..

אני מסכים שאם מציעים לך על B4 מחירון ומעלה אז כדאי למכור במהירות.

אבל אם זה לא לצורך שדרוג, אז חבל למכור...

זה לחפש צרות , במיוחד כשאתה יורד לתקציב של 25K שהוא נמוך מאוד. בתקציב כזה קונים יונדאי גטס או רכב זול אחר.

גם אבא שלי מכר B4 מודל 2007 (יד 1) קצת פחות ממחירון שזה הישג יחסית לביקוש של הדגם ,

אבל מצד שני השקיע עוד 40 אלף בנוסף למה שקיבל וקנה רכב 4 שנים צעיר יותר וק"מ אפסי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אולי תשובה לא פופולרית, אבל B4 יכולה להחליף רק B4 אחרת.

אולי כדאי לשים כמה אלפים בצד ליישור קו ולהתקדם בשנתון?

לקנות מונדאו? מזדה 6? כנראה מאותו שנתון ואת הרווח לשים על יישור קו, למעשה לא הרווחת ולא הפסדת כלום.

למצוא אוטו ב- 25K נשמע בלתי אפשרי וייקח זמן.

אשמח לשמוע מה קרה בסוף.

פורסם

טוב כרגע יש 2 מועמדות על הפרק :

1. פיז'ו 407, מנוע 2000 SR, שנת 2007, יד ראשונה, 114K, שמורה מאד. טסט לחצי שנה. מחיר מחירון 32K, מחיר נדרש 27K.

2. סיטרואן C4 מנוע 2000, שנת 2007, יד ראשונה 50K, שמורה מאד. טסט לשנה. מחיר נדרש 29K (לא סגור על המחירון).

הסיטרואן היא מטרייד אין של לובינסקי, הפיז'ו מאדם פרטי. שניהם לא יירדו מהמחיר המצויין (במקרה הטוב עוד 1K).

מה עדיף ? או שלוותר על שתיהן ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני אישית לא הייתי בוחר באף אחת אבל ה-C4 נשמעת עדיף. לפחות הליקויים שיתגלו בבדיקה יתוקנו ע"י לובינסקי ותקבלו אולי אחריות מסויימת. מה גם שהרכב נסע חצי מכמות הקילומטראז' של הפיג'ו.

פורסם

אם לבחור משתי האופציות הנ"ל, הייתי הולך על הc4.

בכל אופן שיקח בחשבון שכל מה שהוא יקנה בתקציב הנקוב יהיה ירדה ברמה לעומת הסובארו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...