Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לדעה על בראבו - רכב מעולה ובכלל בגרסה ידנית כדאי מאוד, וזול גם מבחינת אחזקה.

לגבי כל מיני בימריות וכו' גם אם תמצא אחת במחיר נורמלי - התחזוקה / אחזקה וכל מה שמתערבב שם יעלה לך לא מעט וזה לדעתי הגורם הראשון שצריך לקחת בחשבון

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ממליץ על בראבו 1.4 ידנית, עונה פחות או יותר על כל הבקשות שלך, הבעיה שיהיה לך מאוד קשה למצוא אחת.

הבראבו שלי בת 70K ק"מ וראתה מוסך אך ורק לטיפולים (ואיזו תאוננת קטנה, אבל זה כבר לא אשמת הרכב).

גם ביטוח יחסית זול.

אתה יכול לנסות כמו שאמרו לפני, איביזה fr או לאון 1.2/4/8 אם תצליח להכניס בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

כן הבראבו ניראית כמו בחירה טובה.

היא יפה , יחסית חזקה 0-100 ב 8.6 שניות שזה מצויין.

כתוב בביקורות שההיגויי שלה לא משהו , ושהיא מפגרת מאוחרי המתחרות בתחום הזה.

זה די חשוב לי , מה אתם אומרים?

לאון ראיתי שרוצים עליה הרבה יחסית , גם על איביזה אבל הפאביה נראית כמו עוד אופציה טובה, בודק...

פורסם

לגבי הליאון, שלחתי לך הודעה פרטית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הבראבו עדיפה לדעתי על הלאון ברוב הפרמטרים , המכוניות היחידות שאני מעלה בדעתי שהן בעלות הגה עדיף על הבראבו הן ה3 והפוקוס. הגה זה לא הכל במכונית זה חלק מחבילה.

בכל מקרה הבראבו מגיעה למאה קמ״ש תוך 9.6 שניות גם בידיי וגם ברובוטי וסביר שהרוב המוחלט של הנהגים יהיו מהירים יותר כשהם נוהגים על הרובוטית.

חפש סקירה שלי על הבראבו כאן בפורום כדי להתרשם גם אני יכול להעיד שהרכב אמין ביותר אחרי 193000 קמ

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הבראבו מאוד נחמדה, עתירת אופי ומשעשעת על הכביש, טובה מבחינה זו מהלאון לדעתי. מאידך יש לה מושב נהג מהמחורבנים שבנמצא, חלון אחורי כמעט וירטואלי ( אבל זה נכון למרבית המכוניות כיום שמעצביהן החליטו שמראה טרנדי חשוב מראות חיונית החוצה ) והגה ממורכז מדי, אבל האמת היא שלפחות לניסיוני הפרטי כל אלו מאבדים מחשיבותם השלילית אל מול היתרונות של האוטו הזה וכשמוסיפים לכך את מחירו המגוחך, אז באמת כדאי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

היי ברשותכם אני מקפיץ את ההודעה.

חיפשתי לי בגוגול "רכבים מעניינים עד 50,000" ומצאתי כאן נושא שהעלה בעיה שהתעלמתי ממנה לפוקוס חד.

רכבים מעניינים, קשה למצוא בתקציב כזה , (לפעמים נדמה שנולדתי במדינה הלא נכונה :) ) הרכב יהיה רכב ישן שאני אסבול ממנו.

לכן אני משנה את הצהרתי הראשונה. אני כן רוצה רכב שאפשר יהיה להנות ממנו , שיהיה כיפי לנהיגה , אבל על כמה דברים אני נאלץ להתפשר , לכן אני מתפשר

על כח וגודל הרכב. אני חוזר ל 4 מטר גג .

ולכן הבראבו כנראה נאלצת לרדת מהפרק. מה גם שקראתי שרכבים כמו פוקוס או גולף אחרים עושים , כמעט הכל טוב יותר ממנה (חוץ ממראה ואופי שהאיטלקיה משאירה אותם באבק בתחום הזה). אבל מאחר ואני לא אקנה פוקוס או גולף, אני שוב חוזר ל מאזדה 2 , פורד פיאסטה או סקודה פאביה. יש לכם חוות דעת על אחד הרכבים?

מי מהם יהיה המהנה ביותר , והאמין ביותר?

ובנימה זו , החלום ישאר אלפא רומיאו (מחליפתה של ה159 שתצא בקרוב) אבל כנראה שזה יחכה קצת לשלב טיפה אחר בחיים אולי עוד שלוש שנים , ניקנה אותה

חדשה מהחנות , אין מה לעשות דברים טובים לוקחים זמן :)

עריכה אחרונה על ידי M55power
  • תוכן חדש...