Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי , עד 100,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי במחיר שבסביבות ה- 100,000 ש״ח אפשר למתוח עוד קצת , אבל לא בהרבה

שיהיה מהנה לנהיגה , שיכול להסיע משפחה צעירה, כולל עגלת תינוק.

כיום נוסע על a3 ספורטבק 2.0t . 2009

נסועה שנתית כ 25,000 ק״מ. אוהב לטייל ככה שגם גיפון יהיה אפשר לקחת בחשבון

לא מעוניין בחדש מהחברה . רוצה יד שניה

שנתון גבוהה 2011 ומעלה

חשוב שיהיה גם ייצוגי , בכ״ז התפקיד מחייב

עליות ביטוח ורישוי לא רלוונטיות - העבודה מכסה

ללא מחלות ותקלות נפוצות .. יפני , גרמני , שוודי .. Whatever

אוטומטי , ידני לא משנה.

אין לי שום כיוון מחשבה .. בשלב הזה אובד עצות

לא מחפש מזדה 3 ואחיותיה .. חשוב שיהיה רכב שמהנה לנסיעה ומפנק

חשבתי לכיוון הלקסוס או אינפיניטי .. אבל הן חורגות מתקציב

Help

פורסם

לעולם לא אבין אנשחם שמחפשים רכב משפחתי, להסיע בו את ילדיהם, ורושמים את כל הדרישות שלהם מהרכב, מלבד סעיף בטיחות.

כשאני אחפש רכב להסיע בו את ילדיי, אוודא שהוא 5 כוכבים מלאים של בטיחות, כולל בטיחות לילדים. או לפחות הרכב הבטיחותי ביותר שהתקציב יאפשר לי.

זה תנאי ראשון והכרחי. לפחות מבחינתי. אני יכול להיות הנהג הטוב בעולם, אבל אידיוט שמשחק בטלפון בנהיגה יכנס בי.

אחר כך ענייני הנאה וכ'ו...

בקשר לרכב: הייתי בודק וולוו s60, מאליבו, או סופרב.

מבחינת הנאה מנהיגה, מה הכיוון שלך אישית? תאוצה? התנהגות?

פורסם

במגבלות התקציב שלך אני ממליץ על מונדאו טיטניום עם מנוע טורבו והזרקה ישירה (240 כ"ס). היא שווקה החל משנת 2011, אך בשנה זאת גם מכרו את הדגם לפני מתיחת הפנים עם המנוע 2.3 האטמוספרי.

זה לא הרכב הכי חסכוני (אתה נוסע 25K לשנה שזה לא מעט), אך אם חשבת על אינפיניטי, אני מניח שזה לא פרמטר חשוב אצלך (בנהיגה סולידית, היא צפויה לצריכה משולבת של כ-9.5 ק"מ/ל'). למונדאו ביצועים מצויינים ושלדה מעולה. היא גם סובלת מאיבוד ערך היסטרי מה שאמור להיטיב עמך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כמצופה מרכב משנת 2011 ומעלה , בעלות 100,000 ש״ח פלוס .. בטיחות היא עניין שכלול המחיר .. כאמור הרכבים שיש לי בבית הם a3 ו- גולף mk6

אני מחפש משהו יותר מרווח. כמובן שבטיחות היא must , אבל שוב, לא חיפשתי פיקנטו או סיריון.

אמרתי שאני אובד עצות ?? אז זאת הסיבה ..

מאליבו הוא רכב מהנה ? ממתי ? צריכת דלק וירידת ערך מטורפת ..

סופרב היה אופציה , אבל בשילוב dsg7 הוא לא ממש בא בחשבון. Ds6 יש רק במנוע 2.0t שחורג מהתקציב בהרבה

וולבו סובל מירידת ערך מטורפת , ונראה זוועה לטעמי- מותג בעייתי בארצנו. קשה למכור בעתיד.

Audi a4 - גיר מיושן , מולטיטרוניק - מנוע חלש בגרסת ה 120 כ״ס , גיר בעייתי ב 160 או 170 כ״ס. יקר מאוד בגרסת ה 200 כ״ס

passat - חזרנו לגיר ds7 הבעייתי או מולטיטרוניק בחלק מהדגמים

מונדאו - היה לי פעם מליסינג - פנים הרכב זול , וחיצונית , נו באמת ..

ב.מ.וו - סדרה 3 2011 . 2012 - מנוע גרוע , אמינות , תקלות חשמל - מונדאו בהסוואה

אלפא 159 - אמינות וירידת ערך .

אינפיניטי - רכב מטמטם - אבל יקר להחריד.

לקסוס - ראה אינפיניטי . Is250 בעיקרון , ה gs יקר יותר

הונדה אקורד - מזדה 6 , טויוטה אוונסיס- מהנה לנהיגה ? ממש לא - מה גם שאני יכול לקבל אחד כזה מהעבודה במקום אחזקת רכב.

מה נשאר ?? יש עוד רכבים במדינה ?

שוב פעם הבעיה שלי היא שאני יכול לקבל רכב ליסינג מהעבודה , לכן לא מחפש את המזדות וההונדות למיניהם. במקום זאת אני מקבל אחזקת רכב מלאה שזה יותר טוב לי. צריכת דלק לא פקטור.

הנאה מנהיגה הכוונה שלי בחבילה הכוללת. גם תאוצה, גם התנהגות, גם בנוחות נסיעה כי אני נוסע הרבה

פורסם

סופרב או פסאט דיזל?

יטי דיזל גם נכנס בתקציב, היו דגמים מאובזרים של ה-2 ליטר דיזל, רכב חזק ושימושי אבל לא בטוח שהלוק שלו יתאים לך.

פורסם

אתה מתכוון לרכוש רכב בן 4, כך שירידת הערך מבחינתך אינה פקטור. הרכב ספג כבר חלק נכבד מירידת הערך, תקנה בזול ותמכור בזול.

כמוכן - כיון ששום דבר אינו פקטור אצלך, אז מה הם 10,000 ש"ח במכירה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה מתכוון לרכוש רכב בן 4, כך שירידת הערך מבחינתך אינה פקטור. הרכב ספג כבר חלק נכבד מירידת הערך, תקנה בזול ותמכור בזול.

כמוכן - כיון ששום דבר אינו פקטור אצלך, אז מה הם 10,000 ש"ח במכירה?

נכון , לכן אני לא מחפש רכב חדש מהחברה . מעדיף יד שניה שכבר ספג את הירידה הקשה.

רז מה אתה מציע , לגלגל עשיריות ולזרוק באוויר ?

אני יודע שאני אפסיד ברכב , אבל לא לאבד אותו .. ובכל מקרה להצליח למכור אותו בעוד שנתיים שלוש

את האוודי קניתי ב 240 אלף , והגולף ב 140 . שתיהן בהפרש חודש. הגולף בקושי מגרדת את ה 70 והאוודי בקושי 100,000 . דהיינו זרקתי 200.000 ש״ח ב5 שנים.

לכן לא מעוניין ברכב חדש!

פורסם

פותח השרשור,

לא הבנתי מה התכוונת לגבי ב.מ.וו 3 כשאמרת שהיא מונדאו בהסוואה? בעיות אמינות וחשמל? מנוע גרוע?

2011 או 2012?

אשמח אם תבהיר את הדברים.

פורסם
פותח השרשור,

לא הבנתי מה התכוונת לגבי ב.מ.וו 3 כשאמרת שהיא מונדאו בהסוואה? בעיות אמינות וחשמל? מנוע גרוע?

2011 או 2012?

אשמח אם תבהיר את הדברים.[/

מנוע 318 , שהוא בעצם מנוע 2.0 בעל 136 כ״ס ואילו ה 320 בעלת 156 כ״ס . מומנט מאוד נמוך , יש ברכב הרבה בעיות חשמל ואלקטרוניקה , מנוע 4 צילנדרים אטמוספרי , שהוא מאוד רחוק מלהיות ספורטיבי בניגוד לתדמית.

אם כבר סדרה 3 , אז 325 לפחות .. יותר במוו

פורסם
פותח השרשור,

2011 או 2012?

אשמח אם תבהיר את הדברים.[/

מנוע 318 , שהוא בעצם מנוע 2.0 בעל 136 כ״ס ואילו ה 320 בעלת 156 כ״ס . מומנט מאוד נמוך , יש ברכב הרבה בעיות חשמל ואלקטרוניקה , מנוע 4 צילנדרים אטמוספרי , שהוא מאוד רחוק מלהיות ספורטיבי בניגוד לתדמית.

אם כבר סדרה 3 , אז 325 לפחות .. יותר במוו

אתה מתכוון לדגם הישן? -- לא דייקת בנתונים של הכ"ס אבל יש משהו בדבריך.

אגב, זה שיש 4 צילינדרים ממש לא אומר כלום - ברוב הגרסאות (גם החזקות) של הדגם החדש יש 4 צילינדרים. גם בלקסוס שאתה כ"כ אוהב, וגם ברוב המכוניות בסגמנט הזה, והיום אפילו בסגמנטים גבוהים יותר.

לגבי האמינות, אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע - באתר הזה למשל נותנים לאמינות הרכב ציון גבוה מהממוצע.

פורסם

דווקא אני חושב שכן דייקתי. תקן אותי אם אני טועה. והכוונה שלי היא לדגם הקודם. הנוכחי הוא מסוף שנת 2012 ומעלה ומתחיל מ 180,000 .

ללקסוס יש v6 . שהדגם החלש שלה הוא 2.5 ליטר.

אני נוסע כיום על 4 צילנדרים גודש, עם 200 כ״ס. ככה שכמעט בכל רכב אחר אני ארגיש ירידת כוח.

על אמינות אני מדבר מקריאה בפורומים ומידע שקיבלתי ממוסך במוו. אמרו לי במפורש ל 318 לא להתקרב.

פורסם

תודה על העזרה ( או אי- עזרה)

בכל מקרה נמצאה מחליפה ראויה בהחלט. נשאר רק למכור את האודי

• תוכן חדש...