Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלדת מרכב

Efy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם זה באמת ליקויים בעלי משמעות נמוכה כמו שכתבו לי בקומפיוטסט או שעדיף לרדת מהקנייה של הרכב הזה מדובר בפורד פיאסטה שנת 2011

(מצורפת תמנה)

IMG_2336.jpg

עריכה אחרונה על ידי Efy
טעות בכתב
פורסם

בדיקה שאתה ביצעת?

נראה קצת מוזר שהלחמות נמצאות תחת משמעות נמוכה. ביקשת שיראו לך בדיוק איפה בוצע התיקון?

הסתכלת על רצפת תא המטען?

פורסם

מסכים עם מיכאל,הרכב עבר תאונה נחמדה מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיאסטה 2011 זו מכונית שנמצאת על הכביש פחות מארבע שנים. אפשר בקלות למצוא אחת שלא עברה אף תאונה ואין לה שריטה.

מבחינתי, את המילה "הולחם" היה צריך לצבוע בצבע אדום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה,ועוד אמרו לי אמרו לי בחברה שרציתי לקנות מהם שאין צורך בבדיקה כי חבל על הכסף והאוטו במצב טוב

אני אחפש רכב אחר

פורסם

מבחינה מכאנית אולי מצוין,אבל עם תאונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה,ועוד אמרו לי אמרו לי בחברה שרציתי לקנות מהם שאין צורך בבדיקה כי חבל על הכסף והאוטו במצב טוב

שיקרו לך.

פורסם

אם הרכב היה במצב מצוין התשובה שלהם הייתה "קח את הרכב בכיף לבדיקה, אפילו על חשבוננו".

איך אמר שלום אסייג בהופעה לפני כמה שנים...ברח אחי ברח.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

כמעט כל רכב שמקבל מכה מאחור אפילו הקלה ביותר - תהיה לו פגיעה בקצה שלדה. במקרה שלי הרכב קיבל מכה קלה כשמישהי פגעה בי בערך ב-25 קמ"ש, בוצע תיקון של פח אחורי+החלפת טמבון+החלפת מכסה תא מטען, עלות התיקון היגיעה ל 14500 ש"ח (לא יודע אם ניפחו את דוח השמאי במוסך או לא...) ושתבין, זו היתה המכה (לכאורה לא משהו רציני):

WP_20131008_003.jpg

ירידת הערך שנקבעה ע"י השמאי היתה 6%, הרכב נמכר כ 30% מתחת למחירון... (הייתי חייב למכור אותו, אם לא הייתי נשאר איתו עוד המון שנים) אז תעשה את החשבון לבד...זו לא פגיעה רצינית מבחינת בטיחות אבל מבחינת סחירות זו פגיעה בעייתית.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...