Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא שיקר לך וחירטט אותך כבר כמה פעמים ואתה ממשיך.

המוכר ועוד איך צריך לעניין אותך כי אין לך מושג עוד כמה שקרים הוא מספר לך או כמה דברים הוא מסתיר, ואני חותם לך שזה רכב שעבר תאונה קשה!

mark my words

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פותח השרשור מרתיח לי את הדם!

אם זה מגעגע כמו ברווז, הולך כמו ברווז, ומריח כמו ברווז... זה ברווז! לא ברבור!

חאלאס, הבנו, אתה רוצה אלפא 159 שחורה ויפה... לא את זו! מליון סימני קריאה ואזהרה יש כאן לאורך כל הדרך ואתה עיוור!

בקרוב שרשור - קניתי אלפא 159 ועבדו עלי.

מצטער על כל הסימני קריאה, לא היתה לי ברירה....

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מכה בגג /תיקון בגג- יופיע ברוב הבדיקות ב"משמעות גבוהה" בטח אם משהו נפל על הרכב מגובה. מסחרית= שלדה עם הפחתה בשוק של עשרות אחוזים ממחירון.

חבל שאתה לא מקשיב לכל הנורות אזהרה ולעצות של חברי הפורום ועוד שוקל בכלל את הרכב הספציפי הזה.

ה-159 מדהימה לדעתי, במחירה היום גם עסקה מצויית ותמורה מעולה למחר- אבל לא חסרים רכבים שמורים ומטופלים. המהירות מהשטן.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אני רק מקווה בשבילך שכשתיקח את הרכב לבדיקה תיקח אותו למוסך שבאמת מבין ובאמת נייטרלי. לכו תדעו אולי באמת אשתו של הסוחר לא מסתדרת איתו והרכב בובה :)

פורסם

זה כל כךךךך מתסכל, הרבה זמן אני מחפש אלפא 159 שחורה וידנית עם מעט ידיים וקילומטראז' במחיר 55-60K, ואחרי שמצאתי אחת כולם מייעצים לוותר ואפילו לא לבדוק אותה!

אני רואה רכבים שנת 2010-2011 שעברו יותר קילומטרים ויותר ידיים ומבקשים עליהם מחיר כפול (110K ויותר).

הרבה זמן כבר, שכמעט כל יום אני נכנס ליד2 לחפש 159, קשה למצוא רכבים כאלה במחיר הזה, אני יודע שאם עכשיו אוותר על הבדיקה אז יקח עוד כמה חודשים עד שאני מוצא משהו עם הנתונים האלה (אם בכלל).

אבל! בגלל שאני חושב בצורה רגשית ואני רוצה רכב כזה כבר המון זמן, ומצד שני אתם נותנים עצות בצורה אובייקטיבית ולא מעורבים רגשית, אז החלטתי להקשיב לעצות שלכם ולא להתקדם הלאה עם הרכב הספיציפי הזה.

תודה לכולם.

פורסם

אם אתה נעול על 159 שחורה, אל תתפשר על אחת שלא ברור מה מצבה, ויש יותר מדיי סמני שאלה מסביב.

כנס ללוח של מועדון IAROC, וחפש שם, תרים טלפון למוסכים הרציניים שמטפלים באלפות (יש רשימה בIAROC), ושאל אותם. תאמין לי שהם יודעים הכי טוב מי רוצה למכור, והם גם יודעים מה מצבם של הרכבים.

אם אתה באמת רוצה אלפא, זו הדרך היחידה להרוויח קצת שקט נפשי.

פורסם

לגבי האוטו הספציפי הזה כבר אמרתי קודם שהנסיעה שעשיתי היום היא רק בשביל לבדוק את האלפא 159 בכללי, כי אני מתעניין בדגם הזה אבל אף פעם לא נסעתי עליו (הכוונה שאני מתעניין בדגם 159 ולא ברכב הספיציפי שראיתי).

אז יופי. מכל הסיבוב הזה יצא לך להתרשם ולנהוג סוף סוף באלפא 159. זה יעזור לך לבחון את המועמדות האחרות.

גם אני כתבתי שהרכב הזה מסריח עד השמיים. והמוכר גם. האם אתה נשאר ער בלילה חושש שפספסת 159 מציאה שכולם מוותרים עליה בגלל הסוחר? ושבעצם הכל טוב בה?

אם כן אז אולי 500 ש"ח כדי לקחת אותה לבדיקה זה סכום סביר כדי להרגיע את העקצוץ ואובדן שעות השינה. רק תעשה זאת במוסך/מכון אמין ורחוק גיאוגרפית מהסוחר.

ובבקשה שתף אותנו בתוצאות?

פורסם

אני דווקא לא הייתי מרים ידיים. פשוט מחליט עם עצמי שאני מוכן להשקיע בבדיקה מקיפה ומתמקח יותר על המחיר ההתחלתי.

מנצל את העובדה שבחור סוחר כדי להוריד במחיר.

תתמקח חזק על המחיר בשל פגיעה בגג.

תשיג היסטוריית טיפולים דרך סמל"ת או המוסך מטפל.

קח את הרכב למכון בדיקה מומלץ.

תתמקח עלה מחיר בהתם לתוצאות.

לאחר הבדיקה גש למוסך המתמה ברכב לבדקה מקיפה והצעת מחיר לתיקון.

תתמקח על המחיר לאחר הצעת המחיר לתיקון.

כמובן שאתה לא עובר בין שלב לשלבאם הרכב יפסל כבר בבדיקה הראשונית.

בהצלחה,

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, מכל התתמקח שכתבת נשמע שהוא אמור להוריד אותו ל40 אלף שח במקום 60.

הבעיה שסוחר הוא לא אדם פרטי, זאת העבודה שלו לקנות בזול ולמכור ביוקר. הוא ישלח את פות"ש לחפש ופשוט יחכה לטמבל שידלק על הרכב ויקח בלי בדיקה או שיבדוק במקום שישלח אותו אליו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

א. לא בדקנו את הרכב ואת ההיסטורייה שלו - יש גם סיכון שהמצב תקין.

ב. תתמקח ביחס למצב הרכב (ראה סעיף א)

ג. הסוחר רכש את הרכב בהתאם למצב ולכן יש סיכוי להפחתה גדולה יחסית.

ד.אם הוא רוצה את הרכ זוהי השיט בה הוא צריך לעבוד.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב אני מוותר סופית.

למה?

כשראיתי את המוכר ושאלתי אותו לגבי היסטוריית רכב הוא אמר שאין לו את זה מודפס/ביד, אבל הוא התקשר טלפונית ובירר והם נתנו לו את כל הפרטים.

אז?

אז התקשרתי למוסך המרכזי ואמרתי שקניתי את האוטו ואני מעוניין לדעת את כל הטיפולים שעבר.

נו?

הם אמרו שאין להם אופציה לתת את הפרטים בטלפון, ואם אני מעוניין אז אני צריך לשלוח פקס/אימייל עם צילום הרישיון של האוטו והם ישלחו לי את הפרטים בחזרה.

לא משנה כמה לחצתי, אמרו שזה הנוהל אין מה לעשות.

אז מה זה אומר?

1-או שהוא הוציא היסטוריית טיפולים/קיבל אותה מהבעלים הקודמים, ויש שם משהו לא בסדר, לכן הוא לא רצה להראות לי את זה.

2-או שהוא לא הוציא שום היסטוריה והוא מתכנן למכור את הרכב AS-IS.

המצב הראשון בעייתי!

המצב השני פחות בעייתי מבחינת הרכב, אבל יותר בעייתי מבחינת המוכר כי הוא טען שהשיג את זה טלפונית - עוד שקר.

פורסם

זה שהוא "לא מוצא את הטפסים" זה בעייתי , אבל להוציא היסטוריית טיפולים הוא יכול ואתה לא כי לו יש את רשיונות הרכב. מה שכן אתה יכול לבקש ממנו תצלום של רשיון הרכב כדי שאתה תבקש את היסטוריית הטיפולים מהמוסך אבל קשה לי להאמין שהוא יסכים. בקיצור נורות האזהרה פה עומדות להתפוצץ מרוב שהן אדומות. אם הרכב היה פיקס הוא לא היה נמכר בדרך הזו. כמו שהציעו לך מקודם, אם זה ממש מטריד אותך תשקיע 500 שקל בבדיקה, תקבל את ה"לא אחי אין מצב שאתה קונה את הקקה הזה" הרשמי ותלך לישון בשקט.

פורסם

רשמתי לך בהודעה הקודמת שצריך לשלוח מייל לשירות של סמל"ת (ולא למוסך) ולצרף צילום רישיון רכב. הם עובדים מאוד מהר ובד"כ שולחים תוך שעות בודדות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
00-יד1

01-יד2

02-יד3

וכך הלאה.

הרכב כרגע יד 2,אם זה סוחר מורשה הוא לא מוסיף יד ולכן אתה תהיה יד 2.

אתה מטעה את הבנאדם.

הסוחר אכן לא מוסיף יד, אבל הרכב כבר עכשיו בבעלות שנייה, לא ראשונה.

אני קניתי לפני חודשיים רכב מסוחר, קיבלתי שני רשיונות רכב - אחד של הבעלים המקורי (00 בעלים קודמים) ועוד אחד של תו סחר שגם עליו כתוב (00 בעלים קודמים). רק כאשר בוצעה העברת בעלות, ניגשתי לעמדה של משרד הרישוי בסופר פארם וברישיון החדש שלי היה רשום 01 בעלים קודמים.

הבחור יהיה יד שלישית על הרכב.

לגבי הרכב עצמו - נשמע כמו רכב דפוק למדי ואני הייתי מוותר.

יותר מזה - רשום לך "אלרון", שזה מגרש של מכוניות לפירוק! הם קונים מכוניות אחרי תאונה, נמצאים בשד' ההסתדרות.

יכול להיות שהם גם סוחרים בכל מיני רכבים שהם יכולים לשקם - ככה שאתה מקבל מכונית שמישהו קנה מהביטוח, שיקם בעזרת שרידים וחלקי חילוף של אלפא אחרת, שגם היא ז"ל, והחזיר אותה מהמתים.

הם קנו את הרכב ב-10 אלף ש"ח מהביטוח, השקיעו עוד 6-7 אלף ש"ח בתיקונים - ועכשיו מחפשים סאקר כמוך שיתן להם את החודשית.

• תוכן חדש...