Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ...

אחרי שהגעתי לתקציב של 80 אלף קראתי קצת על מכוניות והאלפא מיטו נראית כמו אחלה אוטו, אך קצת יקרה ועם שוק בעייתי יחסית.

- הבנתי שעדיף להתמקד בדגם של ה155 כ"ס ורציתי לשאול עד איזה שנה יש את הדגם הזה ? 2011 ?

או שאולי שגם ה135 טובה / אפשר להתקין איזה צ'יפ ?

- בנוסף רציתי לדעת אם יש הבדלים מבחינת הרמת גימור של האיבזור ? או שכולם באים סטנדרט מהחברה ?

- בתקציב הזה על יש אוטו אחר שמומלץ עם מפרט דומה למיטו ?

עריכה אחרונה על ידי OrBenDavid
פורסם

גרסאת ה-155 החלה ב 2008, להבדיל משאר הדגמים מגיעה עם 6 הילוכים ושליטה מההגה.

אצלי גם המיטו בהתלבטות - אני שוקל גם DS3 156 כ"ס ידנית

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

יש לי מיטו 155 שנת 2009

מאוד מרוצה מהרכב. לא חזק בטירוף אבל נוסע יפה מאוד. מעוצב, פנים הרכב מרגיש מאוד איכותי.

יחסית לרכב בעל 2 דלתות הוא יחסית מרווח כנ"ל גם למרווח הראש מלפנים.

קח בחשבון שהרכב קצת קשיח כך שתרגיש קצת יותר את השיבושים בכבישים... כמו כן אני יודע שהגיע עם חבילת ספורט בעלת גלגלי מגנזיום במידה 18 מה שפחות מומלץ... (אצלי זה ה-16)

עליות ביטוח הם בין5000 ל-5500 (אני נהג בן 27 ללא היסטוריה של תאונות\שלילות)

אני חושב שגרסת ה-155 נמכרה עד סוף שנת 2010 לאחר מכאן ההספק ירד ל-135 והמומנט עלה במעט.

שמנים מומלץ לבצע כל 10K, עליות טיפולים בסה"כ סבירות.

לדוגמא עשיתי עכשיו טיימינג + החלפת פילטר מזגן (אומנם לא הגעתי ל120K כמו שהיצרן ממליץ לבצע כי עברו 5 שנים) עלה לי 1500 שקל.

פורסם (נערך)
יש לי מיטו 155 שנת 2009

מאוד מרוצה מהרכב. לא חזק בטירוף אבל נוסע יפה מאוד. מעוצב, פנים הרכב מרגיש מאוד איכותי.

יחסית לרכב בעל 2 דלתות הוא יחסית מרווח כנ"ל גם למרווח הראש מלפנים.

קח בחשבון שהרכב קצת קשיח כך שתרגיש קצת יותר את השיבושים בכבישים... כמו כן אני יודע שהגיע עם חבילת ספורט בעלת גלגלי מגנזיום במידה 18 מה שפחות מומלץ... (אצלי זה ה-16)

עליות ביטוח הם בין5000 ל-5500 (אני נהג בן 27 ללא היסטוריה של תאונות\שלילות)

אני חושב שגרסת ה-155 נמכרה עד סוף שנת 2010 לאחר מכאן ההספק ירד ל-135 והמומנט עלה במעט.

שמנים מומלץ לבצע כל 10K, עליות טיפולים בסה"כ סבירות.

לדוגמא עשיתי עכשיו טיימינג + החלפת פילטר מזגן (אומנם לא הגעתי ל120K כמו שהיצרן ממליץ לבצע כי עברו 5 שנים) עלה לי 1500 שקל.

רוצה למכור ? :)

למה אתה מתכוון לא חזק בטירוף ? על הנייר 1.4 טורבו 155 כ"ס נשמע כמו אחלה מנוע... איך היא ביחס לסופר מיני אחרות ?

עריכה אחרונה על ידי OrBenDavid
פורסם

זאת אומרת שהוא כן נוסע חזק אבל בוא נגיד שהוא לא מפלצת כמו אימפרזה (סתם לצורך הדוגמא).

לדעתי למנוע יש מספיק כח בהחלט וגרגור ספורטיבי שרק מוסיף לחוויה.

אם ארצה למכור איידע אותך :)

פורסם

ה155 ידנית מגיעה עם 6 הילוכים ושליטה מההגה, שאר הדגמים (בשנים האלה לפחות) הגיעו עם 5 הילוכים וללא שליטה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

ומבחינת המנוע יש הבדל גדול ? חווית נסיעה ? אם ההבדל לא גדול לא אכפת לי להתפשר אבל לא בא לי להיתקע עם אוטו יפה בלי כוח...

פורסם

אני מחזיק מיטו 120 כ"ס ידנית 5 הילוכים.

בתחילת נסיעה יש תגובה יפה של הרכב, עקב הטורבו שנכנס לעבודה.

גם בהמשך אין לרכב בעייה לשייט ב110 פלוס.

אני מניח שעם יתר כח סוס, הרכב יתנהג באופן קצת יותר נמרץ.

לי 120 סוסים מספיקים בשלב זה.

סלע

• תוכן חדש...