Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

אני לפני רכישת הרכב הראשונה שלי התקציב שלי די מגובל עד 15K

ראיתי פיגו 206 ביד 2 נחמדה במחיר של 11500 שח עם קמ ממש נמוך 145K

הנתונים יותר מידי טובים האם אני צריך לדאוג? מה שגם הרצתי חיפוש בגוגל על מספר הטלפון ומצאתי שאותו

אדם מוכר מוצרים שונים ועוד מיצובושי אחת אבל בשמות שונים

לרכב יש ספר טיפולים האם להתקדם הלאה לבדיקה או לברוח ?

פורסם

לא צריך ישר לפסול,ראשית זה סוחר מורשה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שמגיע לסוחר, במיוחד רכב זול, הוא רכב עם סיפור מאחוריו, אין אפס. אפילו לא הייתי טורח ללכת ולבדוק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשאל אם רכב רשום ברישיון על שמו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"אדם מוכר מוצרים שונים ועוד מיצובושי אחת אבל בשמות שונים" - מריח מאוד כמו סוחר.

ואיך לומר במילים עדינות, סוחרים הם לא בדיוק חביבי הפורום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האם הוא בעל הרכב,האם יש היסטורית טיפולים שאני מבין שיש,האם הוא מתחייב על השילדה?

לכמה זמן יש טסט,האם יש משהו שלא תקין?

פורסם

"99% מהסוחרים מוציאים שם רע לכל השאר."

עכשיו ברצינות: אין בעיה לרכוש מסוחר, רק תיקח בחשבון שרבים מהם לא ישרים ושרכבים טובים בדרך כלל נמכרים ללא צורך בעזרת סוחרים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בזמנו קניתי מסוחר רכב חבר של אבא שלי ושל דוד שלי רכב, סמכתי על אבא שלי ועל חברו, הרכב תפקד כמו שצריך מכנית ואף עמד כמו שצריך בתאונה חזיתית וכריות האוויר הנדרשות נפתחו, מכאנית הרכב מצויין.

עוד לפני התאונה המדוברת שהשביתה את הרכב, ביום שמשי כאשר הרכב חנה בתחנת הדק בה עבדתי, שמתי לב לדבר מאוד מוזר, הצבע הלבן של הדלת מקדימה לא זהה לגוון מאחורה, מפה לשם התחלתי להבחין בנקודות לבנות בפלסטיקה השחורה, והבנתי שבוודאות הדלת נצבעה בשלב כלשהו.

האם החבר ידע זאת או לא? לך תוכיח, אבל מכיון שאני לא ידעתי על כך זה די נתן לי להבין מהי הסחורה שמגיעה למגרשים, מאחר והעלאתי מודעה וקיבלתי הרבה טלפונים במחיר גבוה מהמחירון שבאו ורצו לקנות, קשה לי להבין כיצד הגיע למגרש.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תביא בחשבון עוד עניין - לרבים מהסוחרים "קשרים" במכוני הבדיקה, כך שגם רכבים בעייתיים יוצאים נקיים בבדיקה כאשר הסוחר מוכר אותם (ולהפך - כאשר הסוחר רוכש את הרכב מוצאים בו כל מיני פגמים שלא היו ולא נבראו).

לאור שאלתך ברור לי שאתה צעיר ותמים, וגם לא מבין דבר במכוניות. לכן עצתי (מתוך נסיון מר כאשר הייתי ירוק) היא להמנע מרכישה מסוחר (בודאי מכזה שאינו מורשה), ובכל מקרה - גם ברכישה ממוכר פרטי - להעזר באנשים שאתה מכיר ואשר מתמצאים הן בתחום הטכני והן בניהול מו"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר לכל מה שנאמר - ק"מ נמוך הוא לא ערובה לאמינות. יש אנשים שירכשו רכב שנסע 300 אלף ק"מ, ננהג בצורה שפויה וטופל כראוי, וישרת אותם כראוי, ויש כאלו שיקנו רכב עם מעט ק"מ, תחזוקה לקויה ונהגים מופרעים, והרכב יציג אמינות נמוכה ויבלה הרבה במוסך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הוא לא בהכרח סוחר, הרבה פעמים אנשים משתמשים במספר טלפון שיד 2 מספק, ולכן בגוגל עולות תוצאות שונות למספר.

תתקשר ותשאל על שם מי הרכב, איפה הוא מבוטח, על צריכת דלק וכו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כמובן שהסוחר יענה לך שהוא מטופל במוסך מורשה, תשאל אותו איזה מוסך (את השם של המוסך, היו כבר מקרים שאנשים לא ידעו לענות על זה) ואם יש בידיו קבלות מהטיפולים (כבר יצא לי לשמוע מסוחר שהרכב מטופל במורשה כאשר בדיקה קצרה עם המוסך הראתה שפעם אחרונה שהרכב ראה מורשה הייתה לפני 9 שנים).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...