Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון לעכשיו נמכר ב-95000 ש"ח כולל תוספות שלא קיימות ברכב המוצע כליסינג 0 ק"מ. אני מסופק אם מישהו (כולל לקחות פרטיים) שילם בשנה האחרונה את המחיר הרשמי.

אתה יכול לפרט מה הן התוספות שלא מוצעות בעסקת 0 קמ'?

למיטב ידיעתי זאת אותה מכונית בדיוק.

ולהבדיל מרוב המגיבים אני כן חושב שזאת עסקה משתלמת. 80-82 K לסופר מיני חדשה, מאובזרת ולא אירופאית זה מחיר מאוד מפתה.

פורסם

נומד,

דלק מוטורס משווקים את המכוניות האחרונות האלה בגרסת מהדורה מוגבלת. כנס לאתר ותראה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
נומד,

דלק מוטורס משווקים את המכוניות האחרונות האלה בגרסת מהדורה מוגבלת. כנס לאתר ותראה.

תודה, זה אכן מבצע חדש.

עדיין אני לא בטוח האם התוספות הללו שוות את התוספת של כ-15K

פורסם

הנה קישור לפירוט של ה"מבצע". לעניות דעתי המאזדה 2 לא שווה את הכסף לא כליסינג 0 ולא כ-Limited Edition.

לו אני במקומך הייתי רוכש איביזה AM5, ואם אתה רוצה משהו שנחשב יותר אמין, קנה סוזוקי ספלאש ליסינג 0.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היתה לי מזדה 2 - רכב עבודה , הרכב מאוד פשוט , מנוע זריז מאוד אבל השמועות על הדלק אכן נכונות !

אפילו בנסיעה בין עירונית קשה להוציא יותר טוב מ 1:12 - ממוצע היה לכיוון 1:10 .

• תוכן חדש...