Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 3 שנות ליסינג עם טויוטה קורולה משפחתית שוקלת לרכוש רכב משפחתי אך עם מראה מעט ג'יפוני . השיקול הוא תצרוכת דלק ואין לי בעיה אפילו עם ידני . בעבר היה לי פג'ו וביליתי במוסכים לא מעט ודי נשבעתי שלא אתקרב לרכב צרפתי יותר. האם למישהו יש ניסיון עם רנו קאפצור (מחיר די אטקטיבי לרכב שאני ראיתי בן שנתיים). מה התקלות הנפוצות שלו? האם כדאי לקנות ידנית?

האם ישנן המלצות לקרוסאובר אחר עד 110,000 ש"ח בן שנתיים שלוש גם כן אפשרות.

פורסם

אז מה אם היא צרפתייה? רוצה יפני? הסוזוקי קרוסאובר נכנסת בתקציב, באותו הסכום או במתיחה קלה גם האווטלנדר הידנית.

קשה לדעת מהן המחלות של הקאפצ'ר, מדובר ברכב חדש בשוק, עלה לכביש לפני שנתיים ועדיין נמצא תחת אחריות היצרן. על תקלות ומחלות שומעים בדרך כלל לאחר כמה שנים על הכביש וכשנגמרת אחריות היצרן.

אם אני הייתי היום במצבך כנראה שהייתי לוקח בכלל את הדאסטר, בטח אם את אומרת שאין בעייה עם גיר ידני.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קאפטור 1200 היא מכונה לא חסכונית במיוחד. החא גם לא משפחתית במיוחד מבחינת מימדים, אבל יכולה לעשות את העבודה.

לקחת קפטור 0.9 ידנית אולי ישפר מבחינה זו, אבל המנוע לא נראה לי לא מספיק לגודל הרכב.

לדעתי סוזוקי היא מכונית מתאימה בול והייתי בודק את דאצ'יה גם כן.

פורסם

ראשית, תודה . שנית, את הדאסטר (רומני נכון?) לא הזכרתי כי היא חדשה לחלוטין ללא שום המלצה. ייתכן ומדובר בנפילה. יש מישהו שאתה מכיר שבחן אותה לעומק?

פורסם

הדאסטר משווק באירופה כבר כמה שנים עם מנוע-גיר ואבזור דומה, ללא שום תלונה רצינית...

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דצ'יה הרומנית תהיה מבחינת מיתוג "רנו להמונים" כמו שקודה הצכית היא "פולקסווגן מוזלת". רוב המכלולים הם פרי פיתוח רנו-ניסן. כך שפרט לנפילה ואיכות הרכבה ניתן להסיק לגבי אמינות הרכב.

פורסם
סוברו xv עדיפה בעיניי ונכנסת בתקציב.

"השיקול הוא תצרוכת דלק", אני לא רואה איך זה בדיוק עונה על הדרישה שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון, ה XV לא חסכונית בשום תצורת מנוע / גיר.

עוד אופצייה משומשת ומעולה יכולה להיות המאזדה CX-5.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קפצ'ור משומש במצב טוב ובמחיר טוב, יכול להיות עסקה מצויינת.

לפני בדיקת ההיצע של המשומשות הייתי ניגש לאולם התצוגה ומברר על חדש, המחיר באולם התצוגה עלול להיות גמיש וההעדפה תהיה ברורה יותר (חדש מול משומש).

ממליץ, מניסיון, על סוזוקי קרוסאובר (100000 לחדש ידני, 120000 לחדש אוטומטי). מספק מרחב משפחתי טוב יותר, כניראה שיהיה אמין יותר, חסכוני מאוד בדלק ונהנה ממוניטין טוב יותר.

אופציה נוספת היא פיג'ו 2008 ידנית שנמכרת במחיר זול מאוד (87000 שקל אם אינני טועה) ונותנת 5 שנות אחריות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

"כניראה שיהיה אמין יותר", מארק, נהיית מגדת עתידות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה זה קשור? הרכב מפגין אמינות מצויינת באירופה. לתושבי הגליל הוא יהיה קניה מצויינת.

השאלה האמיתית היא איך הוא יתמודד עם החום הישראלי, 35 מעלות בחוץ, 90 אחוזי לחות ופקק שלא נגמר. אז אנחנו יודעים שהמנוע לא מתרגש מזה (ראה ערך פלואנס ומגאן דיזל ). מה יגיד הדאשבוארד? האם יתחיל להיסדק אחרי שנתיים שלוש? מה תגיד הפלסטיקה החיצונית? האם תדהה תחת השמש הקופחת? האם המולטימדיה תעבוד או שתתחיל להתחרפן כל שבועיים?

כל אלו שאלות אמיתיות שכל רכב שעשה עלייה נאלץ להתמודד איתן. למי שלא מכתת את רכבו כל היום בפקקים, ויש לו חניה מוצלת כל הזמן - לדעתי האישית הסיכון קטן מאוד והרכב צפוי לתת תמורה נהדרת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...