Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב עד 35 אש"ח והפיאט ברבו 2009 דיי קרצה לי.

אשמח לשמוע ביקורות לגבי הרכב, בין השאר איזה מחלות יש לו, כלומר למה כדאי לשים לב לפני הרכישה.

כמו כן, אשמח לקבל המלצות לעוד רכבים בסגנון זה בתקציבים אלו.

תודה :wink:

Pioneer 6050; JBL 1004; Morel Tempo 6.5" Comp; Rockford P2

פורסם

דיברו עליו הרבה בפורום.

מדובר בסך הכל ברכב מעולה והברקה דיי טובה של פיאט.

המחלות שאני מכיר זה הגיר הרובוטי שאאל"ט הקלאץ הולך,לגבי מתי זה תלוי באופי הנהיגה בו,בנוסף ייתכן שברכב משנת 2009 כבר הוחלף בעבר,תבדוק טוב.

בנוסף הרכב מאבד ממחיר המחירון שלו בצורה די מהירה,זה טוב לך במעמד הקנייה אבל שים לב שבמעמד המכירה תפסיד כמה גרושים,בכל מקרה את הירידה הגדולה הוא כבר עבר לפי דעתי ומעכשיו איבוד הערך יהיה קצת יותר איטי והדרגתי.

לגבי חלופות,ציין מה אתה מחפש ונמקד אותך...

Miata ND2

פורסם

האמת שאני מחפש משהו בסגנון, שיש לו מנוע 1.4 עם טורבו באיזור המחיר הזה.

שאלה נוספת שיש לי לגבי הרכב איך הצריכת דלק שלו?

Pioneer 6050; JBL 1004; Morel Tempo 6.5" Comp; Rockford P2

פורסם

היה לנו בראבו לתקופה קצרה מליסינג. אני חייב להודות שמאוד נהניתי ממנה.

מרכישה ונראית ספורטיבית וצעירה והצריכת דלק, עד כמה שזה לא עניין אותנו כיוון שהיה רכב מחברה, הייתה מעולה 1/16 משולב בערך , וזה היה גיר 1.6 ידני ולא 1.4 הרובוטי. הדגם שלנו היה מ2010.

שים לב שנתוני יצרן טוענים שמחוץ לעיר אפשר גם לעשות מעל ל1/22 אבל כמובן שזה רכב חברה לא דאגנו כל כך לגיר ולכן נהננו איתה ועדיין צריכת דלק טובה יחסית.

אני מאוד אהבתי את הרכב הזה.

פורסם

בראבו חדשה (קוד 198) הגיעה לארץ רק עם מנוע 1.4 - רובן מוגדשות ( T-Jet) ומקצתן אטמוספריות (לקראת סוף חיי הדגם).

מנוע 1.6 (Multi Jet) למיטב ידיעתי קיים בבראבו רק בטורבו דיזל ומעולם לא הגיע ארצה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בראבו חדשה (קוד 198) הגיעה לארץ רק עם מנוע 1.4 - רובן מוגדשות ( T-Jet) ומקצתן אטמוספריות (לקראת סוף חיי הדגם).

מנוע 1.6 (Multi Jet) למיטב ידיעתי קיים בבראבו רק בטורבו דיזל ומעולם לא הגיע ארצה.

יכול להיות שאתה צודק ואני מתבלבל , ככה או ככה הרכב הרגיש מאוד ספורטיבי וצריכת דלק מעולה . יחסית לזה שהוא רכב גדול, חזק וזריז

פורסם

קלאץ' שמת זו לא תקלה ברכב בעל גיר רובוטי, זה בלאי סביר. קלאץ' זה חלק מתכלה, כמו רפידות בלם.

מתי הקלאץ' הולך, זה כבר באמת שאלה של אופי הנהיגה, כמו שציין אור.

לגבי צריכת דלק, בינתיים בבראבו שלי היא לא משהו, אבל אני בסה"כ במיכל דלק השני שמילאתי מאז שקניתי אותה, אז קצת קשה לי לחרוץ את דינה בעניין צריכת דלק.

מבחינת מחיר, בראבו מ2009 כבר ספגה את מרבית ירידת הערך שלה. רכב מ2009 שעולה 35 אש"ח מתאר ירידה מטורפת במחירון, שככל הנראה מעתה ואילך כבר די תירגע והירידה לא תהיה כזו גדולה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

דאג שהרכב שאתה קונה הוא מבעלות פרטית. דגמי 2009 מגניפקו. עדפים על הסנסיישן החדשים מבחינת הנאה מנהיגה. תודות למשוטים בהגה וחוסר esp.

בנוסף לבראבו מחלה במזגן. בדוק שהמזגן מתכוונן לשמשה ולכל כיוון.

חוץ מזה מדובר ברכב אמין.

צריכת דלק יכולה להיות טובה אם תסע רגוע. אצלי הרכב עובר את ה800 ק״מ בין תדלוקים.

• תוכן חדש...