Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

יש לי תקציב של כ-100 אלף ש"ח. מבירור שערכתי עם חברות הליסינג באפשרותי לרכוש פאסאט 2011 (צורה חדשה) או סקודה סופרב שנת 2012 . אני יודע שמדובר ב"מכוניות אחיות", אבל גם בין אחיות יש אחת שמוצלחת יותר. חשוב לי אמינות, צריכת דלק וסחירות. דעתכם?

פורסם

לא הייתי קונה רכב כזה ממגרש של חברות הליסינג.

קח בחשבון שהרכבים לא טופלו כמו שצריך ( רק שמן ומסנן שמן פעם ביותר מ30 אלף ק״מ)

פורסם

לדעתי, אל תקנה כאלה רכבים אלא אם כן אתה מקבל אחריות מורחבת (למעלה משנה).

מדובר ברכבים בעייתיים למדי בלאו הכי (בטח בשנתונים הללו - אלא אם מדובר בסופרב האוטומטית ולא ב-dsg), ועבר של ליסינג בוודאי לא עשה להם טוב.

פורסם

או מונדאו טיטניום משנת 2011-2012. 240 כ"ס, 35 קג"מ, רובוטית מצמדים רטובים, אבזור שופע, רכב ענק ובעל מרחבים מעולים.

אין "קסנון" אבל אפשר לחיות עם זה. כן, יש אפשרות להכניס דאבל דין בנוסף למסך התצוגה בלוח השעונים.

פורסם
100 אלף אתה יכול לקנות וולוו 2011 S60 טורבו עם 170 כ"ס הרבה יותר מהנה ואמינה

אתה מתכוון לדגם הישן?

הוא לא נמכר עד מודל 2010?

פורסם

מבין השתיים הייתי קונה את הסופרב, אבל תכלס לא הייתי קונה אף אחת מהן ובטח לא כשהן היו בעבר בליסינג. אני הייתי קונה במקומן מאזדה 6.

פורסם

כבדות? במה הן בדיוק כבדות? הפאסאט שוקלת 1,517 משקל עצמי והסופרב שוקלת 1,508 משקל עצמי, מה בדיוק כבד?

המונדאו שוקלת 50-70 קילו יותר בהתאם לגרסא מהן.

לגבי המאזדה 6, הרכב צפוף מאוד לעומת הסופרב או הפאסאט אפילו ( שהפאסאט צפופה יותר מהסופרב ).

מי שאוהב פשטות אבל עם אבזור " כלשהו" סביר שייקח מאזדה, אבל המאזדה מאותן הנשים לא נכנסת לקטגוריה של הרכבים המוצעים כאן בכלל. לא קרוב.

פורסם
100 אלף אתה יכול לקנות וולוו 2011 S60 טורבו עם 170 כ"ס הרבה יותר מהנה ואמינה

לעגלה הזו יש פורק לחץ ממכר ותנוחת נהיגה נוחה, אבל מעבר לזה היא לא מתקרבת לסופרב/פאסאט.

בכל אופן ומהכרות ממשוכת עם שני הרכבים, אני ממליץ בחום על הסופרב.

• תוכן חדש...