Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשני רכבים מצוינים אך ורק על הנייר.

את הסופרב אני כמובן אוהב יותר ומעדיף יותר, איכותית מאוד ומרווח שלא מביישת מכונית סלון.

אבל יש בעית אמינות עם המכוניות האלה ובעיקר בעיות עם גיר ה- DSG שלהם שגם הוא, על הנייר, מתפקד מעולה

עד שהוא עושה בעיות, ולא ייקח הרבה זמן עד שזה יקרה.

אלו מסוג המכוניות ששווה לקחת אותן עם אחריות או מליסינג, שהוא זה שמתחזק את הרכב.

מעבר לזה, רכישה של רכבים משומשים כאלה וללא אחריות זה לא בדיוק בחירת המאה.

בתקציב כזה הייתי רוכש מאזדה 6 דור שני מודל 11-12 ברמת גימור פרימיום, אחת שמורה ויפה ומהנה לא פחות

ואמינה הרבה יותר,

בנוסף הייתי חושב על אקורד ברמת גימור אקזקיוטיב אחת ממודל 10-11 או קאמרי.

שלומי.

פורסם

כמה מכל אלו שפסלו את הפאסאט נהגו בה ? היו בעלים של כאלו ? טיפלו בהן במסגרת העבודה ?

או שהכל פקה-פקה של "אני יודע יותר טוב מכולם" ?

אם הסופרב זאת הבחירה שלכם על בסיס בחירה אישית זה סבבה אבל בין זה ולהכריז חד צצדית מנצחת יש הבדל

פורסם

אני נהגתי גם בפאסאט וגם בסופרב וטיפלתי בשתיהן במסגרת העבודה.

לפי איך שזה נראה יש לך פאסאט/ היתה לך פאסאט?

הסופרב, שהיא בעצם גירסה מוארכת של הפאסאט, מבחינת נהיגה ריגשה אותי הרבה יותר מהפאסאט,

היא יותר מרווחת ונוחה לי מהפאסאט, יותר שימושית ופרקטית, בעלת תא מטען ענק ועם דלת תא מטען בטכנולוגית ה''טווין דור''

הדיי גאונית לדעתי, רמת איכות ותחושה שלא תבייש שום מכונית סלון!

עדיין לא הבנתי מה הבעיה שלך.

שלומי.

פורסם

כי הוא אוהב לקנות רכב עם בסיס גלגלים של 270 (בדיחה ) ורכב לא מרווח ולא מאובזר במחיר אסטרונומי ( בגרסאות לא מאובזרות ). לשלם 200-220 אלף על פאסאט זה פאסה. מי שאוהב את זה כמובן.

לשלם MORE לקבל LESS.

פורסם
לעגלה הזו יש פורק לחץ ממכר ותנוחת נהיגה נוחה, אבל מעבר לזה היא לא מתקרבת לסופרב/פאסאט.

בכל אופן ומהכרות ממשוכת עם שני הרכבים, אני ממליץ בחום על הסופרב.

העגלה הזו מהנה ונוחה בכמה דרגות מהפאסט או הסופרב שלא נדבר על המוסך שרואות הסקודה והפולקסוואגן , לפני שאתה קונה תריץ פה חיפוש

על גיר DSG או מנוע TSI.

אני מדבר אגב על הצורה החדשה של S60

• תוכן חדש...