Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי אנשים :-)

אישתי צריכה רכב חדש, בגלל בעיות גב יש דרישה לרכב לא נמוך (כמו היונדאי גטץ שהיה לה קודם), ולכן אני מניח שהפתרון הוא קרוסאובר.

בעיקר נסיעה עירונית, עם פעם-פעמיים בשבוע נסיעה של עד 120 ק"מ (הלוך חזור ביחד). לא יראה שטח ואין צורך ב-4X4. גיר אוטומטי. עיצוב כמובן גם משחק.

רכב שיהיה נוח לשים בו שני כסאות בטיחות במושב האחורי.

העדפה שלה היא CX5 אבל אלו מפורסמות ביד2 במינימום 125K וזה מעבר לתקציב.

הסתכלנו עד כה על ניסאן קשקאי 2010-2011 באזור ה-90 אלף שח. למרות שהיא לא בטוחה שהרכב נראה לה.

ניסיתי למצוא קיה ספורטג' (בעיצוב החדש) בתקציב אבל מצאתי רק יד2 אחרי ליסינג.

ידוע לי שמוכרים חדשה ב-135K אבל שוב מעבר לתקציב, וגם מנוע 1.6, מרגיש לי חלש מדי.

אולי כדאי סוזיקי קרוסאובר? למרות ששוב מנוע 1.6 קצת מבאס.

ix35?

רצוי כמובן קילומטרז' נמוך מ-70,000 וצריכת דלק סבירה.

מה אתם הייתם ממליצים לבדוק?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי biodome
פורסם

לדעתי הקרסאובר יתאים לה, יחס הספק משקל שלו בדומה לכל משפחתית 1.6 ממוצעת וביצועים סבירים בהחלט ,תוך צריכת דלק לא גבוהה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לנסיעה עירונית אני ממליץ לבדוק את קיה סול.

יש שיחשבו שיש לו לוק ג'יפוני. מדובר במיקרוואן חביב עם מנוע 1.6 ובדגמים המאובזרים רשימת אבזור לא רעה בכלל. עם קצת מאמץ אולי תמצאו גם את הדגם החדש משומש קלות.

פורסם

קיה סול - הוא חדש מדי וגם נראה קצת קטן בתור רכב משפחתי, סטייל הג'וק לא?

גם הסוזוקי קרוסאובר שמתי לב שהוא פחות גבוה מהאחרות בתחום.

אני שוקל אם כדאי להגדיל את התקציב ל-120K ולקנות CX5 שנת 2012 מליסינג.

דיעות?

אני מבין שבגדול היא עדיפה על הספורטאג' מבחינת ביצועים, גימור פנימי, צריכת דלק - אם כי פחות מרווחת.

פורסם

אם אתה מוכן להגדיל את התקציב, אז בסביבות 110 א' ש"ח יש את האופל מריבה, חדשה בניילונים.

לא בטוח שתתאים לחלוטין לדרישותיכם, אבל אם כן היא נראית לי עדיפה על ג'יפון מגודל עם עבר ליסינג.

פורסם

הדרישה הכי קריטית פרט לנוחות למשפחה היא הגובה בגלל בעיות גב, לכן המריבה אינה מתאימה אם אינני טועה.

אגב פרט לירידת ערך האוטומטית של הליסינג, בהנחה שהרכב לא נקנה להשקעה אלא כדי להחזיק אצלנו איזה 6-10 שנים, אם אני מוצא בתקציב אחד עם קילומטרז' נמוך (עד 30K), זה בכלל משנה שהוא הגיע מליסינג?

פורסם

ניסית את הספורטאז' 1600? כי אין הבדל בכלל (זה לא שאתה הולך לעשות איתו מסע מלכת המדבר) אני עשיתי נסיעת מבחן עליו ולא הרגשתי הבדל.

פורסם

כמו שכבר אמרתי: "אני מבין שבגדול ה-CX5 עדיפה על הספורטאג' מבחינת ביצועים, גימור פנימי, צריכת דלק - אם כי פחות מרווחת."

וזה היה בהתייחס לספורטאג' 2000 יד2 שניתן למצוא שנת 2011 עם 70,000 ק"מ ב-105 אלף.

הספורטאז' 1600 החדשה זה בכלל כבר עוד 15K לתקציב שגם ככה חורג ב-20K מהתקציב המקורי.

פורסם

לגבי המריבה, היא מיקרוואן שמציע תנוחת ישיבה גבוהה כמו בסול וזה מסייע בהחלט לסובלים מבעיות גב כי אין צורך להתכופף כדי להתיישב באוטו או להתאמץ כדי לצאת, המושבים בדיוק בגובה הישבן.

לגבי הליסינג, אחרי 10 שנים תהיה משמעות שולית למדי וכשאתה תקבל הנחה של 10 אחוז (הערכה) במעמד הקניה מ-130K יהיה לך קל לתת 10 אחוזים מ-40K כשתרצה למכור בעוד 10 שנים.

• תוכן חדש...