Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי גימני - חדש ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שוקל להחליף גולף 1.4 TSI שנתיים אצלי בידיוק מהיבואן לגימני ידני חדש .

עשיתי היום נסיעת מבחן על הגימני הידני, ויש לי מספר שאלות:

1. מציעים לי בסוכנות חבילת ספארי בעלות של 5000 ש"ח שכולל צמיגי 50/50 נדמה לי של Goodyear ו - 3 מיגוני תחתית. האם זה נשמע כידאי ?
  2. אשמח לדעת הערכת מחיר ביטוח לגימני ידני חדש לפי ניסיונכם עבור נהג ותיק ללא תאונות ?, האם זה יקר יותר מרכב רגיל בגלל שמדובר על רכב שטח ? או שבערך כמו רכב רגיל באיזור ה - 4000 ש"ח ?

תודה,

בריאן לב-ארי

עריכה אחרונה על ידי brianla
פורסם

1. לא שווה. סט צמיגי 50/50 עולה 1400₪. מיגון טרנספר עולה 600₪. את כל שאר המיגונים אתה לא צריך, גם אם אתה מתכוון לנהוג בשטח סופר קשה.

2. תיכנס ל wobi או לאתר של 9 מיליון ותוך 2 דקות תקבל את מחירי הביטוח הרלוונטיים עבורך. לא הערכה, לא כמעט, לא באזור. בדיוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על ההתייחסות, זאת גם הייתה ההרגשה שלי,

נראה לי שאשאר עם הצמיגים המקוריים, ואחרי מספר שנים ארכוש 5 צמיגי 50/50, ובמקום זה אתרכז במיגון בסיס + סף...

חדש בעניין נסיעת שטח ואין לי כוונה בשלב זה להגיע לשטח קשה של ממש, כנראה שהצמיגים של ה 30/70 יעשו את העבודה וגם ישרתו אותי טוב יותר בחיי יום יום בכביש

תודה חיזקת את דעתי ,

• תוכן חדש...