Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום יקר,

ברצוני לקנות אוקטביה שנת 2012, לקחתי היום אוטו לבדיקה, עלה לכביש באוקטובר 2012, עשה 71 אלף ק"מ בליסינג. אוקטביה 1.2 אמביינט.

המוסכניק שלי אמר לי שהוא לא ממליץ בגלל שבכל הבדיקות כתוב שיש בעיות שמן במנוע, שיכול על זה שהמנוע אוכל שמן שזה מעיד על בעיה.

בנוסף, נקישות בהיגוי יכול להיות מסרק הגה?

אשמח לעצתכם!

הנה התוצאות של הבדיקה שלי:

2.jpg

בנוסף, הנה תוצאות של מישהו שעשה לפניי בדיקה:

1.jpg

והנה התוצאות של חברת הליסינג:

3.jpg

תודה!

פורסם

אין שם ריג'קטים מיוחדים.

הכל נראה כסתח רגיל.

מה שכן, לגיר ולמנוע המדוברים יש בעיית אמינות ידועה.

שווה לבדוק אם היבואן עם כל הריקולים שיש גם על המנוע וגם על תיבת ההילוכים בוצעו בזמן.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
למה לבדוק רכב סטנדרטי שיש מאות כמוהו עם ק"מ אסטרונומי כזה?

לא מצליח להבין.

הייתי עובר לרכב הבא.

תודה על התגובות

לצערי בקושי מצאתי אוקטביה שתיכנס בתקציב שלי עם ק"מ הגיוני. זה עוד היה הכי נמוך שמצאתי בחברות הליסינג.

פורסם

אז מחפשים 2011 פרטית ולא 2012 מליסינג.

מדובר באותו הרכב, בשתי המקרים נגמרה האחריות על הרכב, הקילומטרז' יהיה שפוי, אולי אפילו תמצא בגימור אלגנס המפואר יותר.

אין שום סיבה לקנות רכב עם קילומטרז' כזה!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא יודע אם שפוי או לא, אבל אפשר למצוא טוב יותר.

הרכב עלה לכביש באוקטובר 2012, כלומר הוא על הכביש 28 חודשים. 71,000 ק"מ תוך פחות משנתיים וחצי זה לא מעט. אני הייתי מדלג.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...