Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לא מספיק בקיא בתחום, ולכן לא בטוח עד כמה המערכת הזו חשובה.

יש לי הזדמנות לרכוש אקזמפלר (בראבו) שמתאים לי מבחינת ק"מ/יד/צבע/אבזור/מחיר, אבל בשנתון שלו אין מע' ESP.

אני תוהה האם להמשיך לחפש אחר, או להתקדם איתו בכל זאת.

אני נשוי ללא ילדים, הרכב הזה יהיה הרכב שלי, ובשלב מסויים בחיים (אם לא יהיו בלת"מים) יתחיל להיות גם רכב משפחה (יש עוד כמה שנים טובות לכך). איני בטוח עד כמה ESP זה קריטי מבחינה בטיחותית, ולכן לא בטוח האם לפסול את הרכב...

מבחינת הרגלי נהיגה שלי, במידה וזה רלוונטי - נהג רגוע, שלא מתכנן להשתולל, אבל בטח כן ילחץ 'פה ושם' כשאני לבד על הכביש.

אשמח לתובנות ענייניות מאנשים שיותר בקיאים בתחום,

תודה :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בעיני זה רצוי מאוד אבל לא הכרחי, במיוחד אם אתה נוהג רגוע. כשתהיה משפחה תשקול החלפה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם מצאת רכב שמור הייתי קונה גם אם אין esp.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשלא הייתה את המערכת, כל אובדן שליטה במהירות X ומעלה היה מתבטא בהרוגים ופצועים.

היום בזכות המערכת, אין כלל תאונה, כך שהתשובה ל"מה עשינו לפניי..." היא פשוטה, היינו מתים!

שאל את חבר הפורום אלעד אם הוא שמח או לא שיש לו את המערכת בבראבו שלו.

עניינית, אני הייתי מתאמץ, חוסך עוד כמה גרושים ומחפש אקזמפלר מהשנתון שבו כבר יש ESP.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה +1

ESP היא מערכת מצילה חיים. לדעתי זו מערכת שאסור להתפשר עליה, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר על רכב משפחתי.

היום רכבים עם ESP לא כאלה יקרים.

פות"ש, מה התקציב שלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...