Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם את הספייס סטאר שיותר חיסכונית,מאובזרת מאוד,תא מטען גדול יותר ומרווח מאחור טוב יותר.

הפיקנטו יותר שקטה,יש לה יתרון של 7 שנות אחריות אם כי 4 אחרונות הם על מנוע וגיר,אישית הייתי מעדיף את היונדאי i10 על פני פיקנטו עקב מושבים תומכים יותר,סלון יותר נעים בגלל שילוב של 2 צבעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הנסועה הצפויה נמוכה אני הייתי פחות ממליץ על הספייס סטאר אמנם היא חסכונית מאוד אך רועשת ומעט רועדת בפקקים,

כך שאם אתה לא נוסע הרבה וההוצאה הצפויה על דלק לא משמעותית לך על הפיקנטו\I10\מיקרה

אופציה נוספת חסכונית ולדעתי מצויינת זה הסוזוקי ספלאש (אפשר למצוא ב78K ש"ח) היא מרווחת יותר מהשלושה חזקה יותר וחסכונית להפליא.

פורסם

הספאלש טובה, אבל עם תא מטען קטן מאוד ולא מאובזרת.

אם כבר עדיפה היונדאי שתהיה גם יד 1.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פג'ו 108.

את הפיקנטו / I10 (שישמרו יותר טוב על ערכן, אבל פחות חסכוניות) תשאיר לדודה שלך מרשל"צ ולשאר המוני בני ישראל.

פורסם
רק שה-108 מגיעה עם גיר רובוטי לא מוצלח במיוחד. אולי בידני, וגם זה כנראה בסימן שאלה.

ממממ...

ובכן.... אתה צודק, צביקפיק.

הגיר כנראה לא משהו מבחינת התחושה. למרות שקראתי שאפשר להתרגל.

בקיצור: לך על 108 ידנית :)

או שתעשה נסיעת מבחן על הרובוטי ותרגיש אם זה מתאים.

פורסם

דווקא הידנית אחלה רכב עשיתי עליה סיקור אם כי על המנוע החלש יותר והורובטית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552793-סיטרואן-C1-החדשה-ההפתעה-מצרפת-יצאתי-לבדוק

פורסם

וה108 מגיע גם רק עם 4 מושבים...

עדיין אני חושב למרות שהיא מיושנת שהספלאש נותנת תמורה טובה מהם (כן כולל מה108 שאין שום הצדקה למחיר שלה)

פורסם

לרווק/ זוג צעיר אין כמעט שום משמעות למגבלת 4 המושבים.

יהיו רק מצבים בודדים שתרצה להסיע את החבר החמישי.

מה שכן, במחשבה שנייה המחיר לאוטומטי (הרובוטי) נראה לי מוגזם וזה עוד עם מנוע 1.0 ליטר ולא 1.2.

המחירון רשמי:

http://www.peugeot.co.il/_Uploads/graphic_content/108/108.jpg

בפועל יש להם מבצע כעת/דיי קבוע של כ5000 ש"ח פחות.

לידנית 1.2 אני חושב ש65K זה מחיר מעולה.

פורסם
לרווק/ זוג צעיר אין כמעט שום משמעות למגבלת 4 המושבים.

יהיו רק מצבים בודדים שתרצה להסיע את החבר החמישי.

מה שכן, במחשבה שנייה המחיר לאוטומטי (הרובוטי) נראה לי מוגזם וזה עוד עם מנוע 1.0 ליטר ולא 1.2.

המחירון רשמי:

http://www.peugeot.co.il/_Uploads/graphic_content/108/108.jpg

בפועל יש להם מבצע כעת/דיי קבוע של כ5000 ש"ח פחות.

לידנית 1.2 אני חושב ש65K זה מחיר מעולה.

מעולה ועכשיו תסתכל בכותרת של פות"ש ותראה שהוא מחפש רכב אוטומטי...

• תוכן חדש...