Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב נמוך מצב המכונית יותר חשוב מהיכולות שלה לכן עלייך לחפש רכב שטופל כראוי עם קבלות על הטיפולים, שכל המכלולים בו עובדים ושהטסט ארוך עד כמה שניתן.

למידע נוסף ממליץ לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי. אוטומט וחסכוני לא הולך ביחד, אתה צריך לבחור אחד מהם.

פורסם

חפש יונדאי גטס ברמות איבזור gls/gli/glx החל משנת 2006 עם מנוע 1.4.

פונטו ספייס עדיפות לרמת איבזור elx/dynamic.

פיאט פנדה גם חיסכונית ולא יקרה לטיפול.

פיאט גרנדה שהיא המחליפה של הספייס כדאי לחפש אחת עם מנוע 1.4,לרוב הם עם 1.2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב נמוך מצב המכונית יותר חשוב מהיכולות שלה לכן עלייך לחפש רכב שטופל כראוי עם קבלות על הטיפולים, שכל המכלולים בו עובדים ושהטסט ארוך עד כמה שניתן.

למידע נוסף ממליץ לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי. אוטומט וחסכוני לא הולך ביחד, אתה צריך לבחור אחד מהם.

מסכים לגמרי!

בתקציב כזה אתה צריך להיות פחות בררן על המותג ויותר על המצב המכני.

אחרת, תקבל חתול בשק

פורסם

חשבתי דווקא על יונדאי גטס אבל אני לא מצליח להבין בשום מקום מה הצריכת דלק שלו אומרים שזה נוראי זה נכון??

פורסם

הידני תעשה לך בערך 1/13 ממוצע, לא כזה נוראי,אולי היא לא הכי חיסכונית אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המשפט שמעליי נכון מאוד.

הייתה לי אימפרזה 05' שמכרתי בשבוע שעבר בסביבות התקציב שלך. נכון, הרכב עושה 1:10 במשולב (יותר גם לוחצים יותר, פחות אם לא היה לי חישוקי 17"), אבל מצד שני, לא נתקלתי כמעט בתקלות ב 4.5 שנים בהן החזקתי את הרכב. הטיפולים זולים, חלפים זולים, אמינות גבוהה מאוד, מה שהביא אותי למצב ש"אין הפתעות" כמו שאומרים, ידעתי מראש כמה אני הולך להוציא על הרכב בראייה שנתית.

הייתי שוקל זאת, עם זאת אני לא יודע מה הנסועה השנתית שלך, אבל הם היא לא גבוהה במיוחד- הייתי בהחלט שוקל לחיוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הידני יותר חיסכוני,מה שגם שיותר אמין.

• תוכן חדש...