Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי

לאחר בדיקת כמה אפשרויות לרכב חדש אני מתלבט בין קיה (קיה CEE'D או קיה פורטה) לטויוטה פריוס ביבוא של אלבר.

האם תוכלו להעיר את עיני משום שההתלבטות לא פשוטה.

תודה מראש,

שלמה

עריכה אחרונה על ידי ג'נג'
פורסם

אם תציין מה הדרישות מהרכב, מה הנסועה השנתית, תוואי נסיעה, כמה נוסעים ומה חשוב לך שיהיה/לא יהיה ברכב יהיה קל יותר לכוון אותך.

פורסם

אני מסכים עם קודמי, אבל אם בכל זאת לחוות דעה - אני לא רואה פרמטר משמעותי שבו הקיות עולות על הפריוס (חוץ מעיצוב אולי - שהוא עניין סובייקטיבי ולא עניין להתייעצות באחרים).

אם מדובר על אותה רמת מחיר, הפריוס כנראה עדיפה.

פורסם

איך הגעת לזה שהאלטרנטיבות שלך הן משפחתית סטנדרטית של קיה לעומת רכב היברידי?

מילא אם אתה שואל האם לקנות רכב סטנדרטי משפחתי כלשהו בהשוואה לרכב משפחתי היברידי, אבל באמת שלא ברורה השאלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חשבת גם על אוריס היברידית? במחיר קצת יותר גבוה מהסיד וזולה מהפריוס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תגדיר את הנסועה השנתית שלך ואיפה היא לרוב (בעיר או מחוץ לעיר).

אם בעיר, אזיי רכב היברידי הוא בחירה נכונה. אם בעיקר מחוץ לעיר רצוי לשקול רכב טורבו דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...