Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kia Sportage 2.0 Urban Vs Qashqai

rlevari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי נסיון עם שני הרכבים. נהגתי בשניהם ולא הרגשתי בהבדל משמעותי. אם כבר אז הספורטאז היתה זריזה יותר. הייתי מעדיף אותה.

כנראה שלא ניסחתי היטב. ברור לי שהספורטאז' (2.0) תהיה זריזה יותר אבל אני מקווה שהבדל הביצועים הדי מוחשי לטובת הקיה, על הנייר, יתגמד יחסית בשימוש היום יומי בעקבות זה שהספק ומומנט מנוע טורבו זמינים יותר.

כך שבסופו של יום מקווה שהניסן תספק את הסחורה.

אם לא, אז לפחות נהנה (אני מקווה) מרכב מודרני, מצויד ובטיחותי ופשוט נבהה בנוף קצת יותר זמן בכל נסיעה....(המזל הוא שביום יום אני נוהג על קליאו 1.2 ידנית כל שאני רגיל לזה....) :lol:

פורסם

אני לא בטוח שאני מסכים שהקשקאי עדיפה משמעותית, אבל מסעיף הביצועים לא הייתי חושש.

בסה"כ מדובר במנוע מודרני שאמור לספק צרכים ממוצעים.

פורסם

מותר לשאול, כמה דורשים עבור ליסינג? אצלי אותה דילמה, וצריך לבחור רכב הבא. לדוגמה, עבור ספורטג' אצלינו בחברה דורשים ליסינג - 3800 ש"ח בחודש (30000 קמ/שנה)

פורסם

ספורטאז' יהיה גם יותר חסכוני , מנוע הבימבה של הקשקאי חלש מאד, אני מתאר לעצמי 5 אנשים ברכב כולל נהג וציוד בתא המטען בעליות, רוב הסיכוים שתקבל צריכת דלק מטורפת.

פורסם (נערך)

היי

לא יוצא לנו הרבה להיות עמוסים מאד ולצאת לטיולים ארוכים. רוב הנסועה שלנו היא באזור המרכז.

לגבי המעבר מהאוקטביה - התייחסתי לזה. אני מודע אבל האשה רוצה לגוון. אני לא אתנגד למשהו קצת אחר. הסקודה היתה מעולה אבל שימושיות של ג׳יפון מודרני הוא לא רע בפני עצמו. הביצועים יהיו חסרים לי אבל כך נתרחק מסיכוי לשלילה....

לגבי שווי השימוש- החישוב במקום העבודה שונה משאר המקומות והוא עפי דרג. לא זוכר בדיוק את העלות אבל היא דומה מאד לסקודה 1.8 טורבו החדשה מבחינת העלות

מה שמצחיק אותי שגם עם הרכב הפרטי יש לי דילמה דומה. היום נוהג בקליאו 1.2 ידנית מודל 2011. משרתת אותי נאמנה ולמעט ביצועים חלשים אין לי ממש טענות (לאור המחיר האטרקטיבי שבו נרכשה). כעת אני מתחיל לחשוב על הרכב הבא ושוב הקליאו עולה כמועמדת רצינית ושוב נושא הביצועים עולה - האם לוותר על ביצועים בתמורה לעיצוב, אבזור ובטיחות.

עריכה אחרונה על ידי rlevari
  • תוכן חדש...