Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

התכווננתי על בראבו, בחיפושי אחר רכב חדש.

במסגרת חיפושי, הייתי היום באלבר נתניה - שם נתנו לי הפרטים הבאים על הבראבו היחידה (?!) שבאלבר כרגע:

2011 דינאמיק, אפור מתכתי, רובוטית, 88000 ק"מ. מהשכרה. מחיר מבוקש 43000. הוחלפה כנף קידמית שמאל

טיפול אחרון מרץ 2014, 60000 ק"מ.

לאחר טלפון זריז למוסך פיאט:

אין רישום על תאונות. שגרת טיפולים רגילה (כל 30K ק"מ)

לפי המוסך:

המלצה לטיפולים כל 20 אלף. טיפולים כל 30K עד עתה יכולים להתנקם בעתיד.

קלאץ + טיימינג בתקופה הקרובה

שאלתי למבני עניין -

1. המחיר גבוה/סביר ?

2. אלבר כבר הציעו טיפול 90K לפני מסירה. בכמה מדובר פחות או יותר עבור קלאץ + טיימינג ?

3. כל טיפ / עצה אחרת יתקבלו בשמחה.

יש לציין שאת הרכב פיזית עדיין לא ראיתי - יגיע על מוביל מחר כנראה - ולכן עדיין לא נלקח לבדיקה.

רוב תודות.

פורסם

היה כאן דיון על בראבו עם נתונים דומים לפני שבועיים.

קבל קישור, אולי זה הרכב ותחסוך מעצמך כאב ראש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557231-%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%A1-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%91%D7%95&highlight=%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%91%D7%95+%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אין שום סיבה להתקרב לרכב הזה.... המחיר אינו כזה אטרקטיבי, ומדובר ברכב יוצא השכרה ויש כאן צ'יזבטים מזעזעים על רכבים של אלבר. אני בדיוק רכשתי בראבו אז במקרה אני מכיר את האקזמפלרים והמחירים בשוק, ואני לא רואה סיבה לחשוב לכיוון הרכב הזה.

תעשה מאמץ ולך לכיוון יד פרטית, יש כאלו בשוק. גם אם אין משהו שעונה בדיוק לדרישות שלך - תמתין קצת ותדוג אחת. חבל להכנס להרפתקאה עם חברה שאנשים נכוו מרכבים שלה..

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה oryo.

נראה איך היא נראית (כשתגיע לסניף) ונתקדם משם. עקרונית, מסכים שחבל להסתכן שלאללצורך.

פורסם
תודה oryo.

נראה איך היא נראית (כשתגיע לסניף) ונתקדם משם. עקרונית, מסכים שחבל להסתכן שלאללצורך.

עמוס, אל תחכה לראות איך היא נראית - זה הרי לא באמת אומר לך משהו... גם אם היא מדונדשת ומנצנצת מבחוץ, לך תדע מה לעזאזל עבר עליה, ומה מסתירים ממך. בקבוצת הבראבוס רץ עכשיו סיפור (אמיתי) על אחד החברים שרכש מאלבר רכב עם טורבו דפוק, אבל היות ואלבר מתחייבים עם מנוע גיר ושלדה, והיות ומבחינתם טורבו זה לא מנוע, הוא די נדפק (לפחות לבינתיים, מי יודע מה יקרה כשיערבו ערכאות משפטיות).

יש בחור שמוכר דיינאמיק 2010 פרטית באזור עכו במחיר שאתה רוצה, יש בחור שמוכר מגניפיקו 09 עם חצי ק"מטראז' מאזור תל אביב (ראיתי את הרכב, הוא קצת מוזנח מבחינה חיצונית אבל שמור מכאנית), ויש עוד אופציות... אל תתפתה לחברות השכרה האלו, יש סיבה שהמחיר שלהם זול יותר (אגב, המחיר המדובר לא כ-ז-ה זול...).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

2 סיבות מדוע אני לא הייתי רוכש את הרכב הזה:

1. הפרש המחירים בין רמת הגימור דינאמיק לבין סנסיישן הוא זניח ביחס לתמורה ולכן לדעתי זה פשוט לא משתלם לרכוש בראבו דינאמיק.
  2. כשחיפשתי בראבו לעצמי, הגעתי לסוכנות רכב בחיפה שהציעה למכירה בראבו לבנה. מרחוק היא נראתה יפה ונוצצת. מקרוב, מספר הרישוי שלה הסגיר את עברה באלבר (הפרש של שלושה מספרים מהבראבו הקודמת שלי), והצבע היפה והנוצץ התברר כצביעה כללית באיכות ירודה ביותר, כמו גם חלקי מרכב שלא ישבו בדיוק במקום, ידיות של דלתות שנשארו תפוסות עקב התייבשות הצבע עליהן, דלתות שדרושה טריקה חזקה כדי לסגור אותן ורכב באופן כללי במצב מעורר בחילה.

מאז הבראבו הראשונה שלי, שאותה קיבלתי כמעט לגמרי חדשה, כל שאר המכוניות שקיבלתי מאלבר היו ברמת תחזוקה... ובכן: בעייתית. מי שקנה מאלבר את הבראבו הראשונה שלי עשה עסקה טובה כי שמרתי עליה כאילו היתה שלי, אבל לעניות דעתי זה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי האישית, לא כדאי להתקרב לאלבר.

המוסך רמז לך שכדאי לך להזהר, כי יתכן וישנה בוצה במנוע. טיפולים כל 30K טובים למי שמחזיק רכב שלוש שנים ומעיף אותו למישהו אחר שיסובל מההשלכות.

כמוכן, מחיר לא אטרקטיבי בעליל. במחיר כזה, תחפש ותמצא אקזמפלר מפרטי, שמור וטוב יותר.

בהצלחה.

פורסם
2 סיבות מדוע אני לא הייתי רוכש את הרכב הזה:

1. הפרש המחירים בין רמת הגימור דינאמיק לבין סנסיישן הוא זניח ביחס לתמורה ולכן לדעתי זה פשוט לא משתלם לרכוש בראבו דינאמיק.
  2. כשחיפשתי בראבו לעצמי, הגעתי לסוכנות רכב בחיפה שהציעה למכירה בראבו לבנה. מרחוק היא נראתה יפה ונוצצת. מקרוב, מספר הרישוי שלה הסגיר את עברה באלבר (הפרש של שלושה מספרים מהבראבו הקודמת שלי), והצבע היפה והנוצץ התברר כצביעה כללית באיכות ירודה ביותר, כמו גם חלקי מרכב שלא ישבו בדיוק במקום, ידיות של דלתות שנשארו תפוסות עקב התייבשות הצבע עליהן, דלתות שדרושה טריקה חזקה כדי לסגור אותן ורכב באופן כללי במצב מעורר בחילה.

מאז הבראבו הראשונה שלי, שאותה קיבלתי כמעט לגמרי חדשה, כל שאר המכוניות שקיבלתי מאלבר היו ברמת תחזוקה... ובכן: בעייתית. מי שקנה מאלבר את הבראבו הראשונה שלי עשה עסקה טובה כי שמרתי עליה כאילו היתה שלי, אבל לעניות דעתי זה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

צודק לחלוטין בכל הנוגע להפרש הכסף הזניח בין הסנסיישן לדינמיק, הבעיה שמספרן של הבראבו שנמכרו כאן לא מאפשר פינוק יתר בענין. דינמיק משובח עם קילומטראז' סביר, בהחלט אופציה טובה. אלבר לא מכיר אז לא מגיב.

פורסם

2011 דינאמיק, אפור מתכתי, רובוטית, 88000 ק"מ. מהשכרה. מחיר מבוקש 43000.

.

לא שאני חו"ח מאשים את אלבר במשהוא אבל בדוק היטב את נתון הנסועה כי 4 שנים בשרות חברת השכרה ו 88K ק"מ נסועה לא עומד במבחן ההגיון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרבה מהבראבויים באלבר עלו על בכביש בסוף 2011 (בערך אוקטובר) ככה שמדובר בקצת יותר משלוש שנים שימוש. אם זה המקרה, לא הייתי כל כך חושדת בקילומטראז'.

בכל אופן, הייתי משאירה אותם כאופציה אחרונה בחיפושים וגם אז לא בטוח שהייתי רוכשת מהם בראבו, אלא מחשבת כיוון מחדש לרכב אחר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לא שאני חו"ח מאשים את אלבר במשהוא אבל בדוק היטב את נתון הנסועה כי 4 שנים בשרות חברת השכרה ו 88K ק"מ נסועה לא עומד במבחן ההגיון.

הנוכחית שלי היא 11' עם קרוב ל-78K ק"מ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הנוכחית שלך היא רכב השכרה לשעבר?

אם לא, לא רלוונטי.

אם כן, זה מפתיע, ממוצע הנסיעה של רכבי השכרה הוא הרבה יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...