Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אורבן ושוב פעם אורבן, עדיפה על הסקודה סטיישן האפורה והמשעממת.

מצחיק, כי הספורטאז׳ היא אחת המכוניות היותר משעממות שיצא לי לנהוג בהן בשנים האחרונות (אשתי מסכימה אגב) ואני מדבר על דגם ה2.0...

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
ה- SB מגיעה אם זכרוני אינו מטעה אותי עם מנוע עדיף - 122כ"ס.

נכון, המנוע עדיף, אבל בכל פרמטר אחר האוקטביה עדיפה.

פורסם
מצחיק, כי הספורטאז׳ היא אחת המכוניות היותר משעממות שיצא לי לנהוג בהן בשנים האחרונות (אשתי מסכימה אגב) ואני מדבר על דגם ה2.0...
והסקודה בכלל, עיצוב קופסתי משנות ה90 עם טאסות, רכב לא מעניין לא מושך את העיין, בקיצור סתם רכב, הסדאן עדיפה עליה ברבה.

פורסם
והסקודה בכלל, עיצוב קופסתי משנות ה90 עם טאסות, רכב לא מעניין לא מושך את העיין, בקיצור סתם רכב, הסדאן עדיפה עליה ברבה.

התגובה שלך מלמדת על אחת מהשתיים.

או שאתה בעל ספורטז׳ ולכן מרגיש צורך עז (ומובן) להצדיק את הרכישה שלך, או שאתה ילד בן 17.

אחרת קשה לי להבין את התגובה הסתמית שלך שמתייחסת לעיצוב בלבד, וקובעת שהאוקטביה סתם רכב בגלל טסות... [emoji15]

מאחר וזה די ברור שאתה לא מכיר את האוקטביה בכלל, לך תקרא עליה קצת במגזינים מחו״ל ומבריטניה בפרט.

מגזינים כמו What Car שבחר בה בפעם השניה בחודש שעבר למכונית השנה שלה בקטגוריה וכו.

פשוט מגוחך לקרוא לאוקטביה סתם רכב כשהרכב שאתה נשווה אותה אליו זה ספורטז׳...

אגב, אמת המידה שלי זה הרכבים בהם אני מתנהל בחמש עשרה שנה האחרונות, שזה בעיקר דגמי אודי וב.מ.וו למיניהם (סדרה חמש הנוכחית כרגע).

שבת שלום

פורסם

קרוזר אתה אמיתי?

ואוקטביה סדאן כן באה עם חישוקים קלים בדיפולט? ישבת בקיה ובאוקטביה שאתה כותב דבר כזה?

חברים, בואו יחד נגיד לא לסמים!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)
התגובה שלך מלמדת על אחת מהשתיים.

או שאתה בעל ספורטז׳ ולכן מרגיש צורך עז (ומובן) להצדיק את הרכישה שלך, או שאתה ילד בן 17.

אחרת קשה לי להבין את התגובה הסתמית שלך שמתייחסת לעיצוב בלבד, וקובעת שהאוקטביה סתם רכב בגלל טסות... [emoji15]

מאחר וזה די ברור שאתה לא מכיר את האוקטביה בכלל, לך תקרא עליה קצת במגזינים מחו״ל ומבריטניה בפרט.

מגזינים כמו What Car שבחר בה בפעם השניה בחודש שעבר למכונית השנה שלה בקטגוריה וכו.

פשוט מגוחך לקרוא לאוקטביה סתם רכב כשהרכב שאתה נשווה אותה אליו זה ספורטז׳...

אגב, אמת המידה שלי זה הרכבים בהם אני מתנהל בחמש עשרה שנה האחרונות, שזה בעיקר דגמי אודי וב.מ.וו למיניהם (סדרה חמש הנוכחית כרגע).

שבת שלום

מצחיק שאתה נהנה יותר לנהוג בסטיישן מאשר בפנאי, חוץ מזה האוקטביה ספייס מיותרת ומכערת את הכבישים, יש את הסדאן שמציעה לא מעט תא מטען ,חוץ מעוד קצת מקום בתא המטען בספייס, מה יש עוד ''באוקטביה האודי המשכוללת''? ותאמין שקראתי ונסעתי עליה המון והיא משעממת טילים.

קרוזר אתה אמיתי?

ואוקטביה סדאן כן באה עם חישוקים קלים בדיפולט? ישבת בקיה ובאוקטביה שאתה כותב דבר כזה?

חברים, בואו יחד נגיד לא לסמים!

חבר אולי אתה על סמים, מי ישמע עשית מהאוקטביה S500.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם (נערך)

קודם כל לא אמרתי שאני מעדיף את הסטיישן, למעשה בגלל השימושיות של הדגם הרגיל (דלת חמישית) וגודל תא המטען היא באיזושהו מקום מייתרת את הסטיישן.

אבל פותח השרשור ביקש משהו והתייחסתי בהתאם...

לגבי מה שכתבת למעלה, זו הערה שמתאימה יותר לשנות ה80 מאשר לימינו.

אני מניח שאתה גם חושב שדיזל זה מנוע רועש, מטונף, ואיטי להחריד שמתאים למוניות בלבד, ושמנוע 1600 אטמוספרי עדיף בהרבה על מנוע קטן מוגדש.

וזה שאתה חושב שרכב ״גבוה״ אוטומטית שווה יותר הנאה, זה מצחיק.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם (נערך)

אני דווקא חושב שהסטיישין נראית מצויין. בשמחה הייתי קונה כזאת במקום הליפטבק אם הייתה דיזל בגירסא המתאימה, חבל שמיבאים רק את הבנזין.

אני לא אוהב את העיצובים האסיאתיים העקומים שנראים כאילו התאונה לא תוקנה כראוי. אני אוהב עיצובים אירופיים עם קוים חדים והשמרניים של VAG - יש להם את קוי עיצוב האלו גם על שקודה וגם על פולקסווקן וגם על אודי, רק הסיאט מעט שונה ואני לא אוהב את העיצוב שלה.

קרוזר, אפשר לשאול על מה אתה נוהג?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
קודם כל לא אמרתי שאני מעדיף את הסטיישן, למעשה בגלל השימושיות של הדגם הרגיל (דלת חמישית) וגודל תא המטען היא באיזושהו מקום מייתרת את הסטיישן.

אבל פותח השרשור ביקש משהו והתייחסתי בהתאם...

לגבי מה שכתבת למעלה, זו הערה שמתאימה יותר לשנות ה80 מאשר לימינו.

אני מניח שאתה גם חושב שדיזל זה מנוע רועש, מטונף, ואיטי להחריד שמתאים למוניות בלבד, ושמנוע 1600 אטמוספרי עדיף בהרבה על מנוע קטן מוגדש.

וזה שאתה חושב שרכב ״גבוה״ אוטומטית שווה יותר הנאה, זה מצחיק.

תניח ותמשיך להניח, הרי אתה חובב מכוניות עם עיצוב משנות ה80.

הסופרטאז' עדיפה, בהרבה.

צויקה גם אני אוהב את העיצובים של VAG, אבל הסטיישן של האוקטביה זאת תקלה עיצובית. לאון סטיישן וגולף סטיישן נראות מצויין.

פורסם

קרוזר, אם לא שמת לב שאלו אותך על מה אתה נוהג? (גילוי נאות - אני על אוקטביה)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם כן דיון למופת, כל אחד מגן בחירוף נפש על הרכב שלו כאילו זה עתה קיללו את אימא שלו שהיא עובדת בצומת וגם לוקחת על זה 20 שקלים. אחד אוהב השני לא, ביג דיל (זה לא הופך את אף אחד למסומם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מצחיק שאתה נהנה יותר לנהוג בסטיישן מאשר בפנאי .

אותי הטיעון הזה מצחיק...

אתה חושב שתמיד יותר כיף לנהוג ברכב פנאי מאשר בסטיישן. אתה לא בעניינים.

פורסם

הסופרטאז' עדיפה, בהרבה.

אין ספק, כפי שכבר חזרת ואמרת מספר פעמים, רק שחוץ מזה שאתה טוען שהספורטז׳ יפה יותר ושמסתבר שברכב פנאי כיף יותר לנהוג, לא הבאת טיעון אחד הגיוני למה הספורטז׳ ״עדיפה בהרבה״.

להערכתי אתה לא מכיר אף אחת מהן.

• תוכן חדש...